Jag har inte alls bara klippt mig 8cm, sna...

Jag har inte alls bara klippt mig 8cm, snarare 12-13. Detta förklarar varför det känns som om jag har page. Men I like it. Annars har jag ögoninflammation eller ännu en varböld på gång i mitt cpöga och jag och mamma tänkte spendera dagen med att titta på när ola bygger kök åt oss i stugan.


Hur gör man egentligen rubrik när man sms-...

Hur gör man egentligen rubrik när man sms-bloggar från en stenåldersmobil? Går det? Nåja. Idag har jag klippt av mig en massa hår, typ 8cm. Kände mig lite flint efteråt men skönt att bli av med alla slitna toppar som bara frasar sönder när jag drar plattången genom längderna.. Och när pengarna redan sprutade ur visakortet lyxade jag till det med jambofika med mami och sen yrade jag runt på stan och köpte massa presenter innan jag begav mig ut till forsa för att hälsa på familjen wennström/mokko. Lika mysigt som alltid <3 Ikväll blir det greysmarathon i vanlig ordning och allmänt soffhäng..


Vad är det som är så dåligt med den global...

Vad är det som är så dåligt med den globala uppvärmningen egentligen? Varför gillar vi inte växthuseffekten? Att jag kan ligga ute i bara bikini på altanen i stugan och sola fast det är den 25e april ser jag inte som någon nackdel om man säger så..


Jaja.. Thomas Sabo stavades det visst.

Jaja.. Thomas Sabo stavades det visst.


Mobilblogg! Bra uppfinning det där. Idag h...

Mobilblogg! Bra uppfinning det där. Idag har jag och mamma krattat i stugan och suttit på altanen och jobbat på den obefintliga solbrännan. Sjukt skönt väder och sjukt skönt att vara hemma. Jag funderar på att låta sandra skriva klart hela c-uppsatsen så jag kan göra andra viktiga saker som att sitta i solen hela maj. Har även firat min födelsedag med mami sådär i efterskott. Fick nödvändiga saker som hudvårdsprodukter, strumpor, greys säs 5 och... ETT TOMAS SZABO armband. Mycket nöjd tjej. Nu ska jag bara försäkra det också så jag vågar ha på mig det. Annars händer det inte så mycket om dagarna, vi hänger i soffan och äter en massa. Precis som vanligt med andra ord. Hörs. Hej.


.

idag är jag så trött så jag nästan avlider. jag undrar när jag ska bli gammal och klok och gå och lägga mig i vettig tid när jag ska upp så okristligt tidigt på morgonen.. sen att jag gått och dragit på mig halsbrännan från helvetet underlättade inte själva sovandet när jag väl hade lagt mig heller.

men jag tänkter inte klaga nämnvärt mycket mer på det för nu har jag påååååsklooooov i 12 dagar! 

nu är dock den stora frågan om jag ska tvätta och sova sen eller sova nu och tvätta sen. eller inte sova alls utan tvätta, äta, sola och packa. tror jag får vila lite på saken..

monday you can fall apart


sunday always comes too late

födelsedag överlevd. bra dag, fint väder, fotboll, lyxpizza med frugan och en böld i ögat som verkar expandera. bra dag med andra ord förutom det sistnämnda kanske, men eftersom det gick att sminka över och jag inte behövt gå med piratlapp för ögat så ska jag inte klaga. ikväll har jag legat i sängen framför mer eller mindre sevärda tvprogram och kliat mig i huvudet med min klia-sig-i-huvudet-grej som jag fick i födelsedagspresent av laget. imorgon ska jag testa mina nya hårprodukter som jag också fick. jag förväntar mig stordåd.

nu ska jag ta mig en le dusch och sen sova eftersom någon dum människa bestämt att jag måste hålla på å skriva c-uppsats imorgon. tur att det bara är två skoldagar innan det är dags för 1½ veckas helg. 


Grattis till mig själv

vad är det för en dag? vad är det för en dag? nej det är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag,
hurra! hurra! hurra!

igår blev jag firad av laget med både presenter, skumpa och jordgubbar. idag har jag en lååång förmiddag i sängen innan det är dags att ta tag i dagen. typ duscha, äta bakelse och kolla på fotboll.

.

jag har så jävla ont i ryggen! typ sjukskriven nivet. eller så vet ni inte och då borde ni kolla på småstadsliv lite oftare. men ja. ryggen var det ja. det känns som den ska gå av. jag behöver massage. eller en napprapat.. tror jag dom heter. dom som knäcker sönder en och sen mår man bra. en sån behöver jag.

.

det är en ansträngande dag i mitt liv idag. upp tidigt, datorer och artiklar som inte velat sammarbeta och alldeles för mycket onyttig mat. spenderade förmiddagen på mb och eftermiddagen strosade jag runt all by my self på strömpilen och botaniserade i affärer i flera timmar. och åt på donken då. jag åt som om det var min sista måltid. det gjorde fan fysiskt ont när jag tryckt i mig allt. sprang på två fina klänningar som kan vara tänkbara outfits på mellies dop också, men efter min lilla matorgie så valde jag att inte försöka trycka ner mig i en tight klänning utan spar det till något mer passande tillfälle. 


resten av dagen umgås jag med tvättmaskinen och senare är det dags att ta tag i viktiga saker som hårfärgning och bättra på brännan lite.

.

det är tur att jag bor nära ica när jag får mina cp-cravings. jag har för tillfället picknick i min ensamhet på golvet framför tvn och har snart tryckt i mig en brieost och en vitlöksbagge. ikväll kan jag sova före klockan tolv för en gångs skull eftersom jag kom ihåg att kolla på TBBT när det visades halv sju så jag slipper ligga och vänta på repprisen som visas tolv. för övrigt min brors fel att jag fastnat i ännu en serie, en serie som jag dessutom tyckte var fruktansvärt dålig förut. men så går det när man är hemma 1½ vecka.


.

ibland kan en bra idé övergå till en extremt dålig idé. typ som när man får för sig att rensa avloppet på tvättstället. man går in 100% i uppgiften med glatt humör och inser någon minut senare när man står med dyblöta strumpor och delar och packningar man inte har någon aning om hur man ska få ihop igen, att det kanske finns en anledning till att jag inte plockar isär tvättstället så ofta.

note to self:
- spola INTE vatten i tvättstället när det är isärskruvat.
- notera hur det såg ut innan du tog i sär det. knäpp gärna en bild när hjärnkapaciteten inte är den bästa.
- skaffa en karl

nåja. nu är det sjukt rent åtminstone. bara hoppas att det håller ihop också.

.

snart, snart, snart är projektplanen klar.
och grattis till therese, marcus och ebba som blev fyra i familjen idag <3


.

sjukt ineffektiv dag. känns det som iaf. projjplanen är åtminstone kind of klar och kläderna har fått flytta från min resväska in i garderoben igen. jag har även haft tanken om att dra ut på en joggrunda, men jag har sån oförmåga att ta beslut idag så det blev aldrig av. nu ska jag dränka mitt hår i balsam innan det är dags för tvmys.


.

åh vad värdelöst det är när man tror man är poppis när det piper till i mobilen och det bara visar sig vara reklam.

nu ska jag ställa mig i duschen och tvätta bort lite solarielukt, prova min nya tandkräm och sen sooova i åtta timmar. är det någon som vill skriva en c-uppsats för en mindre summa pengar kan ni väl höra av er.

monday you can fall apart

det är tråkigt att vara i umeå. men allra tråkigast att sova ensam igen. man blir fort bortskämd med sovsällis, och efter över en vecka med mannen i mitt liv bredvid mig hela nätterna så kändes det väldigt ovant att vara själv inatt igen. jag låg snällt på min sida och gjorde plats fast jag inte behövde. men skönt å få sova i min egna säng igen. madrass på golvet är trots allt inte allt för ergonomiskt.

idag har jag filat på projjplanen, handlat, promenerat i det underbara vädret och solat. resten av kvällen ska jag spendera med några godisar och cola framför tvn. imorgon ska jag o sandra skriva klart lite grejs på mb och jag borde verkligen städa. hur kan det bli dammigt och grusigt när jag inte varit här? dåligt.


monday you call fall apart

nackdelen med att inte ha tillgång till sin egen dator såhär när man är hemma på vacation är att det är helt värdelöst att surfa eftersom jag inte kommer ihåg en enda jävla bloggadress eftersom jag har alla sparade på favortier på min dator och har liksom aldrig orkat lägga energi på att lära mig adresserna utantill. det där var en fruktansvärt lång mening dessutom, säkert längre än 42 ord vilket en mening max får vara. det lärde jag mig förra veckan. ibland lär man sig något på ssk-utbildningen och då blir man lite förvånad och får en aha-upplevelse och suger åt sig det som en svamp eftersom det inte händer allt för ofta. men fluffa kuddar är vi sjukt bra på.

annars är det väl inte mycket att klaga på en ledig måndag som denna. jag har hunnit ha en formsvacka med livets jävligaste magsjuka som jag trodde skulle bli min död sen jag kom hem. och eftersom det upptog mitt liv hela helgen så har jag inte hunnit med allt för mycket spännande.

hörs. hej.


RSS 2.0