Bara en liten grej..

Fått sommarjobb - Check

Nighti

Efter att ha varit vaken sen 6 imorse och utan en powernap på hela dagen är till och med en nattmänniska som jag trött nu. Dessutom ska jag upp samma hemska tid imorgon. Hutlööööst.
Ska skjussa mamma till jobbet klockan sju och sen ska jag till Igge och kramas med min man och försöka plugga några timmar och sedan tillbaka till stan och hälsa på min lilla papi som ligger på sjukhus igen.
Så nu är det bara hålla tummarna för att jag kan sova bättre nu än igår natt. Det är inte coolt att bara sova tre timmar.

Tjaaa

På väg hem

Målare i mitt rum - Check
Föreläsning - Check
Promenad i spöregnet till bussen - Check

Hema om sådär 2 timmar. Tar en jävla tid att ta sig hem från Norrland.
Har hunnit igenom diverse album på mp3n och även läst Cosmo två gånger.
Plugga... Vad var det nu igen?

Och dom som aldrig sett mig i mitt ultrafluff till hår skulle se mig nu.
Mina lockiga gener gillar regn. Resten av mig gillar det inte. 

Återkommer


Måndaaag

Ny vecka, nya tag. Eller hur det nu var.
Började 13,15 idag, söft. Men jag hade alarmet ställt på 8.30 så jag skulle hinna plugga innan det var dags att ge sig iväg till skolan. Så jag vaknade, gick på toa, la mig i sängen igen för att bara ligga några minuter..
Nästa gång jag kollade på klockan var hon halv tolv. Somnade visst.

Imorgon börjar jag 8.15. Hutlöst. Och dessutom måste jag upp redan vid sex för att hinna vara härifrån halv åtta när målarna kommer. Mitt rum är väldigt tomt nu. Badrummet däremot är fyllt till bristningsgränsen.
Jag kan klämma ner mig på toaletten mellan alla lådor och möbler, och även duschen är fri. Men knappt.
Skönt å få omgjort, även om det är ett jävla jobb både innan och efter.

Nu ska jag kika på tv en stund till, sen blir det nog en relativt tidigt kväll med tanke på hur okristligt tidigt jag ska upp imorgon. Men jag kan ju sova på bussen hela vägen hem, så det är nog inte så synd om mig ändå.


Ett nytt sätt att spendera en lördag på

När det inte är nåt bra på tv eller någon att socialisera med på msn kan man spendera lördagsnatten med att packa ner alla sina saker i lådor och förundras över hur mycket skit en människa kan samla på sig på bara fyra månader.

Dagen i övrigt har varit en bra dag.
Heldag med Sofy som bestod av fika, lite shopping (äntligen hittat armband och solbrillor!) och sedan avslutningsvis fotboll i solen i flera timmar. Det sistnämnda resulterade i en bonnbränna, urringning brun/röd - check, händer brunare än armarna - check, lite lätt röd näsa och kinder men kritvit där solbrillorna suttit - check.
Jag är het nu menar jag.

Nu ska jag återgå till mitt städande eller vad man ska kalla det. Kaosskapande är nog ett bättre ord,
men satan vad fint jag kommer ha det när det är klart. Då kanske jag vågar bjuda hem folk också!

Gnatt !


Heeeelg

Thank God its Friday!
Anatomikursen is killing me, föreläsningen idag var inte att leka med.
Vet inte hur många gånger jag funderade på att sluta försöka förstå och spela spel på mobilen istället..
Efter skolan gick jag hem och sov i nån timme, sen blev det middag och promenad till Iksu och 15 minuter
i kärringgrillen. Träffade även på en söt kille som också skulle sola, han ville ha hjälp med inställningarna till solariet, jag hade tyvärr ingen aning om hur man gjorde. Jag kan bara med fläktfunktionen, brukar räcka bra så tycker jag.
Ikväll har jag packat ihop saker som ska ner i förrådet och tagit fram lådor som jag ska trycka ner alla saker jag ska ha kvar här efter målningen, men som måste packas ner under tiden. Ett jävla jobb måste jag säga, men lätt värt.
Morgondagen bjuder på plugg, städning och sen, hör och häpna, fotboll på Gammlia.
Benice ska på fotboll! Och det är inget skoj. Jag ställer upp för Sofie som vill se Ersboda-IFK Göteborg, jag har ju inget annat för mig, och nån gång i livet måste väl även jag se en fotbollsmatch live, blir säkert trevligt i det fina vädret!
Måste på stan innan och köpa mig ett par solbrillor bara, sitta ute i solen och kisa i två timmar (eller hur lång nu en match är) är inte aktuellt. Söndagen kommer ägnas åt ANATOMIIII och hopplock av saker.
Blir nog en bra helg det här, trots all latin, synapser, osmoser och nerver jag ska försöka förstå mig på.
Tja

Skojar du eller?

Glaaaad tjej.
Spenderat min lediga dag med dream team på mb, i sex timmar stod vi ut, sen var hjärnblödningen ett faktum.
Därmed har jag på en enda dag lagt ner mer tid på den här kursen än vad jag gjort sammanlagt på de två förra.
Jag har blivit duktig!

Även att dom ringde från målerifirman idag och sa att dom skulle komma och måla om mitt rum på tisdag.
Tack säger jag. Inte en dag för sent. Egentligen ville dom komma på måndag, men eftersom jag ändå åker hem på tisdag frågade jag om dom kunde komma då istället eftersom det blir enklare för både mig och dom om jag inte är hemma under makeover-tiden, och dom var så medgörliga och gick med på det.

När jag kom hem gick jag och kikade om det fanns nåt förråd ledigt, och jajjemen, nog stod det ett ensamt tomt förråd där, så jag sprang till ica och köpte hänglås och tillbaka och paxade det. Så nu har jag nånstans att ställa mina lådor som ändå bara ligger ovanpå garderoben och samlar på sig damm, och även madrassen och alla tomma flyttlådor borde få plats.

Och när jag kollade posten så hade jag vunnit fyra trisslotter för att jag varit med i nån undersökning. Och på dom vann jag 75kr, taaaack. Så nu kan jag sola två gånger typ gratis :) Och sen ringde pappa och berättade den trevliga nyheten att jag skulle få ett halvt stipendium till sommaren från hans jobb. Elvatusen ner i fickan, taaaack igen.
Så nu klarar jag mig om jag inte får nåt jobb, känns mycket skönt. Och sen får jag resten i december eller januari, och det gör ju inte ont nånstans det heller.

Så efter allt detta flyt är jag misstänksam mot för vad som ska hända för att kompensera det hela.
Kommer jag ramla och bryta benet imorgon? Nåt måste ju bara jävlas iaf efter allt det här..
Så här många positiva saker har nog inte hänt mig sammanlagt på hela året tror jag.
Men jag gillar't.

Allmänna i-lands

Än en gång sitter jag här och funderar på vad jag gör vaken.
Näsblodet rinner i vanlig ordning och även öronen har bestämt sig för att blöda som stöd till näsan tror jag.
Har nog legat tokigt på örhängena så örsnibbarna har blivit lite misshandlade. Nu är dom svullen, varar och den ena blöder också. Det gör galet ont. Så nu måste jag vara utan örhängen några dagar, and I hate it. Känner mig fan naken utan sånna. Jaja. Nog om i-landsproblemen.
Ska tvätta av mig ansiktet och försöka sova istället för att sitta här och beklaga mig.
Natti


Tjock tjej

Matkoma big time. Jag har tryckt i mig tacos, lite för mycket tacos dessutom. Men det var ju så jävla gott..
Gjorde även extra mycket grönsaker och stekte mycket köttfärs så det räcker några dar till, ekonomisk tjej!

Imorgon är jag ledig, men ska vara en amitiös student och sätta mig på mb med teamet och plugga kl 10.
Kan behövas med monsterföreläsningen vi hade idag. Det är svårt att förstå sig på nervsystemet, det tyckte jag redan på gymnasiet, och nu ska jag kunna skiten äckligt mer ingående och dessutom allt på latin. Skjuuuut mig.

Nu ska jag dricka te och ligga i sängen hela kvällen. Eftersom morgondagen är en pluggdag tänker jag inte öppna anatomitegelstenen idag, nån måtta får det faktiskt vara.

Dexter eller sinister?

Jag kan inte ens höger och vänster på svenska, hur ska jag då kunna lära mig det på latin också?

Föreläsningen imorse tog död på min hjärna. Bara att sätta igång och försöka lära sig saker redan 8.15 på morgonen är ju en omöjlighet, och när jag sedan inser att jag ska måsta läsa om både osmos och diffusion igen så dog jag lite i själen. Det var inte kul på gymnasiet, och det kommer inte bli kul nu. En och annan kemisk formel ska vi även kunna, men det var bara två stycken och med tanke på hur många jag tvingades lära mig på kemilektionerna förut så ska väl det inte vara nån big deal so to speak.
När jag kom hem vid halv ett däckade jag i sängen och kom inte upp förän vid fem, då jag inte ens orkade laga middag så jag tog en en-minuterspromenad till ica och köpte pastasallad med räkor. Väldigt oekonomiskt av mig såhär några dagar innan csn kommer, men va fan. Det var ju en nyttig sallad iaf!

Imorgon börjar jag tidigt igen, och eftermiddagen ska jag försöka umgås med min anatomibok.
Torsdag är jag ledig, men kommer spendera dagen på mb. Fredag skola och sen ledig igen. Så jag ska nog överleva den här veckan också.

Gnatt


Måndag

Min syster har hittat min blogg. Hon hävdar att jag aldrig skriver om henne. Men johoodå, både i julas och i somras.. Och säkert mer också men det orkar jag inte leta upp. Även om jag är en ganska rolig människa som dessutom skrattar åt mina egna inlägg så finns det väl nån gräns.

Idag hade vi en snygg föreläsare. Och fick sluta tidigare. Och jag åt McD till lunch. Och solade på iksu.
Perfekt dag eller vad?
Imorgon blir en mindre perfekt dag med en annan, förmodligen ful och tråkig föreläsare, vi kommer inte få sluta tidigare, jag ska inte äta på donken för det har jag inte råd med och jag ska inte sola. Nästan lika bra att stanna i sängen imorgon alltså. Men bara nästan. Jag ska ju vara en duktig student den här kursen är det tänkt, måste ju prova på det nångång också!

Hade det inte varit så att vi har obligatoriska modellstudier (vad nu det är?) på måndag hade jag kunnat åka hem nu på fredag och vara hemma i 1½ vecka. Istället får jag vänta ända till tisdag och bara vara hemma fem dagar.
Inte helt fel det heller iofs,

Snart börjar Project Runway, och sen ska jag sova.
Har varit uppe till två de sista tre nätterna, så det är dags att vända tillbaka dygnet med tanke på att schemaläggaren bestämt sig för att skoja till det lite genom att tvinga oss börja 8.15 i princip varje dag på hela kursen.

Tja

Sånt som förkortar livet lite

Det är inte coolt när man ligger och kollar på Hemsökta Hus på tv4+ och täcket ramlar ner på golvet utan att jag rör det.
Självklart berodde det bara på att jag lagt det i en stor hög så det tillslut gled ner, men nog stannade hjärtat i några sekunder ändå. Jag borde inte kolla på sånna program.
Skola imorgon. Jag vet egentligen inte när vi börjar och jag vet inte vart vi ska vara, känns som en stabil start!

Gnatt

Lördag

Så har jag spenderat en hel dag som 21åring.
Vaknade redan halv elva imorse, vilket var en stor förvåning eftersom jag var korkad nog att vara vaken till typ två inatt.
Men det är väl så när man blir äldre, man vaknar tidigare på morgonen då. Det gör iaf min mormor. Hon är 84.

Kan väl inte påstå att dagen varit speciellt produktiv, men å andra sidan så var det den första helgen på länge som jag kände mig helt pluggfri. Okej att jag verkligen inte pluggat varje helg, men jag har haft ångest över att jag inte gjort det.
Men som sagt, helt ångestfri dag för omväxlingsskull. Att vara mellan två kurser måste vara det optimala.

Gick på Iksu och solade med Lotta på förmiddagen, det var skönt. Nu är min rumpa rosa, men det är ju bara sexigt.
Tanken var att jag skulle städa idag, men om man ser mitt mansion tappar man liksom lusten, det är för mycket kaos.
Så jag tvättade istället, och gjorde chili con carne till middag. Med betoning på chili. Gott som fan var det.

Morgondagen bjuder inte på mycket spännande den heller, ska väl försöka ta tag i städningen, men mest ska jag nog ladda inför anatomikursen. Det känns som det behövs lite mental förberedelse för att orka med den..

Och boka biljetter hem ska jag också. Tänkte ta och åka hem igen om en vecka, har fem dagars ledighet över sista april, och eftersom det inte verkar hända nåt jättespännande i Umeå så kan jag lika gärna åka hem och hänga med bror, pussas med min bögkatt som jag köpte ett rosa halsband åt sist jag var hem, mycket manligt, och såklart äta massa mat och leka med mamma. Jag gillar min mamma.

Nu började det visst nån thriller på 5an, undra om jag ska våga se den eller om jag ska ställa mig i duschen och få bort den äckliga solarielukten. Varför luktar man så äckligt när man solat i sånt för? Det är en sån där grej jag funderar på ganska ofta men inte orkar ta reda på svaret. Så nån snäll själ kan väl ta reda på det åt mig istället, blir lättast så.
Förlåt för ett långt, tråkigt, bildlöst inlägg. Men jag känner mig inte så jävla rolig idag.

Födelsedag !

Klockan är strax efter elva och jag kan knappt hålla ögonen öppna..
Men det blir väl så i och med stigande ålder, 21 going 70 lix.
Eller så beror min trötthet på mindre än fem timmars sömn natten som var och sedan lite alkohol i kroppen på det, vet vet :P Borde göra vilken 17åring som helst trött.

Min födelsedag har iaf varit en trevlig sådan, trots att det var min första i livet utan att fira med familjen.
Men min Umefamilj har tagit väl hand om mig. Först thaibuffé på stan med Lotta, Sofie och Jon och sedan
har vi spenderat hela eftermiddagen och kvällen på Mariehem där det bjöds på både middag och paket!
I morse öppnade jag också paket, som hemmafamiljen skickat med mig. Däri låg en mobil och jag blev en glad tjej.
Så nu ligger skönheten på laddning så jag ska kunna utforska den ordentligt imorgon.
Även tänkt att jag ska hinna med att städa och gå på iksu och sola, men först och främst ska jag ha en lång jävla sovmorgon.

Nu; dusch, insmörjning av bus och sedan sängen i tolv timmar. Känns som jag behöver det.

Gratz

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag?
Nej det är ingen vanlig dag, för det är benices födelsedag, HURRA HURRA HURRAAAA!

Jag återkommer.

Heeeemma

Hemma. Eller tillbaka till Umeå. Vart är hemma nu för tiden egentligen?
Sju timmar tog det för mig att komma hem. SJU TIMMAR!
Utanför Timrå hade nämligen två långtradare bestämt sig för att krocka, så vi blev stående i bilkö i två timmar.
Och samtidigt som stoppet i trafiken blev, så dog även internet och min dator vägrade fatta att det fanns ett trådlöst nätverk på bussen. Och nånstans där bröt jag ihop och ville skjuta hela världen.
Även att jag när jag kom hem upptäcker att det är 19 grader här hemma. I mitt rum alltså. 19!
Jag brukar ha 25. Nu sitter jag här i mössa och hood och svär över att jag bor i norrland.
Btw så kändes hooden väldigt trång. Har jag blivit tjock på en vecka? Det är väl inte möjligt?
Min tv-dosa har slutat fungera också. Den har saknat mig tror jag. Så med lite kärlek kanske den börjar fungera igen.
Nu är jag galet hungrig, men har ingen mat hemma, och orkar fan inte gå ut igen.
Då var det bara kvar att lära sig en hel kurs vetenskapsteori då, ska väl gå bra på några timmar?

Bussblogg 2

Det är så komiskt att jag alltid har fler läsare när jag inte bloggar på några dagar. Jaja.
Nu är det en sån där bussblogg igen. Jag hade flyt nog att sätta mig vid ett urtag så nu har jag ingen batteritid att ta hänsyn till. Bra skit.
Som sagt på väg tillbaka till verkligheten igen nu, om fyra timmar är jag hemma i norrland.
Jag hade hellre stannat hemma. Mitt rum är stökigt, kylskåpet är tomt och jag har tenta imorgon, inte så jättemycket att längta tillbaka till om man säger så.
Jävligt oflyt att fylla år dan efter jag åker hem också, men jag fick med mig ett paket av mamma nu som jag ska öppna imorgon när jag äter födelsedagsfrukost. Tror jag ska äta kakor och bullar, det får man när man fyller år.
Nä, nu ska jag plugga lite. Med betoning på lite. Jag tvivlar på att det är nåt som kommer fastna på så här kort tid ändå.
Omtenta är nog min grej tror jag.

Tja!


Alla dessa tecken

Nu har jag och datorn umgåtts i snart tre timmar, mina ögon svider och jag har inte ens börjat plugga än, vilket egentligen var anledningen till att jag knäppte igång datorn för en mindre evighet sedan..
Jag ser detta som ett tecken på att jag helt enkelt inte ska plugga idag och tänker gå och se vad mamma har för sig istället. Gör inget idag som du kan göra imorgon

Liten update

Jag blir alltid en sån dålig bloggare när jag är hemma.
Egentligen skulle det vara stora bloggveckan nu, eftersom jag har tenta på fredag,
men eftersom jag är hemma finns det massa annat att göra istället för att blogga när man inte pluggar.
Dessutom har jag allvarliga funderingar på att stanna kvar här hemma och inte åka tillbaka
till Umeå, och man vill ju inte plugga i onödan. Ring mig när det är vår i norrland också liksom.

Igår firades min födelsedag eftersom hela familjen var samlad.
Jag fick massa braiga saker, speciellt en så jävla snygg bikini så jag skulle vilja gå runt i den jämt.
Iofs hade jag önskat mig just den också, men man vet ju aldrig hur dom ser ut på. Men den var kanoon.
Sen fick jag lite grejs till badrummet, pärlörhängen, lite kläder, gilmore girls-box och säkert mer som jag glömt.
Hann även med att leka med Frida "jag går en teknisk linje" Hodell en sväng på förmiddagen också.
Vi åt pizza och hade damp, allt i vanlig ordning alltså trots att vi inte träffats sen nyår.

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag göra slingor på mamma, kolla på GG och plugga..
Eller vem försöker jag lura, jag kommer inte alls plugga. Gör inget idag som du kan göra imorgon


Gnatt

Hemma! Mätt efter både pizza och fiskgryta och nu ska jag släcka lampan och sova.
Hörs imorgon. Natti

Bussblogg

Wiiie. Ybuss har gratis trådlöst internet. Dock bland det segaste jag varit med om, men det är smällar man får ta.
Synd att jag bara har batteritid en timme, annars kunde jag ha underhållit mig själv med film nu..
Men å andra sidan skulle jag ju utnyttja bussresan till att plugga, vilket jag faktiskt också gjort.
Har ju länge funderat när jag ska ha användning av den här kursen, och efter några kapitel i boken har
jag kommit på det.. Jag kommer bli grym på alfapet! Alla dessa svåra ord kommer göra mig till en självklar vinnare i sommarens obligatoriska turneringar i stugan med syster. Visste väl att den här tråkiga vetenskaps teorin skulle vara bra till nåt!

Jävligt opepp väder ute också, här å,ker man söderut och får blötsnö som present, tack! verkligen..
Är typ 22 mil kvar hem, och tre timmars bussåkande.
Massa folk på bussen, var nog tur att jag för en gångs skull hade framförhållning och bokade biljett redan när jag var hem förra gången.. Dock var jag ett smartass i den positiva bemärkelsen och satte mig längst fram, vilket innebär att ingen sätter sig bredvid mig.
Det funkar ju så, folk går oftast bakåt för att kolla om det möjligtvis finns något ledig tvåsäte kvar så dom slipper sitta bredvid någon annan, för det vore ju himla läskigt!
Erbjöd en förvirrad tant att sitta bredvid mig, men hon ville inte. Jag som t.o.m har parfym på mig idag och luktar gott :)
Nä, nu ska jag återgå till premisser, deduktion, validitet och massa andra mysiga ord som jag inte förstår vad dom betyder..

Tjaaa

. . .

Jag är sugen på soppa. Ja ni läste rätt och nej jag har inte knarkat.
Grejen är ju att jag inte har någon sån hemma, och gå på affärn har jag inte råd med.
Eller själva soppan har jag ju råd med, men allt annat som slinker med när jag handlar har jag inte råd med.
Nä nu blir det hårdmackor och juice.

Leeeeedig

Påskloooooov!
Dagens semenarium var inte så farligt som jag trodde. Det var en ganska lättsam tillställning, och det vettigaste jag sa på hela tiden var nog "Men vad är det för sopa som skrivit den här artikeln?"
Dessutom tog det hela bara en och en halv timme och höll alltså inte alls på till halv fem som det var tänkt.
Alltså kunde jag ha åkt hem redan idag om jag vetat om det tidigare. Suuuug tycker vi om det.
Men nu ska jag inte vara bitter över det utan vara nöjd och glad för att jag är ledig ända tills nästa fredag!

Planerna för eftermiddagen är att plocka ihop lite här så jag slipper komma hem till ett kaos och sen ska jag packa.
Någon form av middag borde jag också stoppa i mig, men pasta/räksalladen till lunch på skolan måste ha lagt sig högt upp i magsäcken för jag är då fortfarande inte hungrig. Iofs kan det även ha något att göra med att jag tröck i mig 200g chips när jag kom hem, men bara kanske..

Tänkte bjuda på före- och efterbilder på vårskrubbningen av mina sneakers också.
Eftersom jag inbillat mig att det inte är lerigt hemma utan näst intill högsommar så tyckte jag att det var dags
för mina, en gång i tiden, vita skor att få sluta vara helgrå.
Varsågoda.
Före


Efter


Nu ska jag ta ner världens tyngsta resväska från min garderob.. Sist fick jag fanskapet i huvudet, så wish me luck.

En tisdag

Väldigt produktiv dag trots att jag varit ledig måste jag säga.
Hunnit med frukost, tvättning, lite städning, kompletterat ett arbete och pluggat vetenskapsteori.
Jag kan faktiskt göra andra saker än att ligga i sängen om jag bara känner för det..
Nu är det snart dags för middag, sen ska jag förbereda mig lite inför ett semenarium jag har imorgon och ikväll blir det chips, godis och ryggläge. Och i övermorgon får jag åka heeeeem. Lagad mat i en hel vecka, lyx!

Tänkte även bjuda på en liten bild.
Kände mig lite täppt i näsan när jag vaknade imorse så jag undersökte orsaken, och här har ni den.
Hur fick hela den där plats i näsan? Måste ju ha slingrat sig ända upp till hjärnan..



Nu dejt med torkskåpet och middag.
Hejs


Dagens..

Rör på dig minimalt så slipper du träningsvärk
Kan vara det bästa jag hört på länge!
Mitt nya motto.

Ja här ligger jag och äter godis som vilken tjockis som helst.
Tur att jag fortfarande bara är tjock på insidan.
Dagen då fettet förflyttar sig utåt kommer bli en tung dag för mig. I dubbel bemärkelse.

Nu är den stora frågan om jag ska duscha ikväll eller imorgon.
Det är sånna livsavgörande frågor jag har att ta tag i om dagarna, tyck synd om mig.

Gonatt fjantar

Måndag

God morgon världen.
Snart ska jag hoppa in i duschen och sen åka ner på stan en sväng.
Lämna tillbaka jackan på Stadium och försöka hitta nån present till syster.
Och kanske äta en chickenwrap på donken.. :)

Ikväll ska jag tvätta lite och plugga. Och imorgon ska jag bara plugga.
Kul det är å vara ledig..

Nightii

Nu är jag korkad och kollar på Ghost Hunters. Fattar inte varför dom ska visa sånna läskiga saker på kvällen,
och jag fattar verkligen inte varför jag kollar på det. Jag blir så jäävla rädd..
Hungrig är jag också, så man kanske skulle ta sig en promenad till köket och bre sig några mackor.
Sova redan nu känns överskattat eftersom jag är ledig imorgon, det enda inplanerade är lite pluggande,
och det behöver man inte kliva upp tidigt för har jag hört!
Nä, nu ska jag bli ihjälskrämd av läskiga spöken på tvn och äta kvällsfika.
Natti

Söndaaag

Hej och god morgon.
Eller morgon har det varit länge här på Fg, jag vaknade redan strax efter tio faktiskt.
Korrefesten var en rolig tillställning, det spårade och några var fullare än andra.
Jag drack dock bara några glas vin, kände inte för att vara bakis idag så jag var vuxen och tog det lugnt.
Men jag hade riktigt roligt ändå, sällskapet var mycket underhållande, och jag kunde inte annat än att
sitta och garva åt dom hela kvällen. Men vid halv ett gav jag upp, och då hade det både varit securitasvakter
på besök, det hade hoppats i soffan, det hade lekts flygplan och massa annat tok.
Men som sagt, underhållande kväll!

Och såhär såg jag ut igår.. Står på en pall i badrummet och hukar mig eftersom jag inte har någon annan
spegel här i mitt mansion. Oerhört störande.


Idag har jag inte hunnit med så mycket. Duschat, kollat på robinson, ätit lunch och rensat avloppet.
Det sistnämnda var en mindre trevlig upplevelse. Satan vad äckligt det var!

Och såhär mysigt var avloppet innan det blev rensat :)


Planerna för resten av dagen är att handla honung, chips och balsam på ica.
Plugga tänker jag inte, inte på en söndag...

Hejdå pengarna

Ídag var jag uppe strax efter tio, kan faktiskt vara rekord för i år! Lördagsrekord alltså.
Har spenderat dagen på stan, köpte typ ingenting, men ändå flög pengarna iväg.
Ett par skor, slatvattenspray, foundation och en jacka som jag inte vet om jag ska behålla eller inte.
Den är egentligen för kort för att jag ska gilla den, jag är ju lite allergisk mot korta tröjor, linnen etc..
Så jag ska klura på saken.
Ikväll blir det korrefest som jag nämnt tidigare, så snart är det dags att ställa sig i duschen så
jag kanske kan komma i tid för en gångs skull..

Dagens inköp
 

Tjaa


Gnatt

Nu har jag spenderat en timme och sex minuter i telefon med Frida.
Som vanligt vet jag inte hur tiden kunde rinna iväg så snabbt, men den gör ju alltid det när vi kommer igång.

Och nåt annat som är som vanligt är att det är fredag, klockan är efter tio och det är inte ett skiiit på tv.
Men på vardagarna när jag ska sova, ja då är det både scrubs, satc och andra bra serier till sådär ett som
jag måste vara vaken och kolla på som resulterar i en död benice på morgonen.
Är det nåt jag inte är så är det morgonmänniska..

Men å andra sidan finns alla tre säsonger av Weeds på tv6-play, och eftersom jag bara sett den första har
jag en del att nöta.. Kanske nåt att sysselsätta sig med en timme eller två.
Imorgon ska jag på stan med laget och försöka hitta en vårjacka.. och lite andra onödiga saker.
På kvällen är det korrefest på Pg. Fullast vinner, so to speak.

Bjuder på en liten bild på mig och Frida, 18 år och fast i välrdens minsta håla i Italien.
Men vi var inte bittra för det.. eh


Gnatt

God natt

Sådärja. Nu har både magen och hjärnan fått hamburgare och choklad så nu fungerar jag igen!
Men tröttheten blev ju snarare värre efter maten, så nu ska jag nog sova en stund.
Och inte tänker jag ljuga och säga att jag bara ska ta en powernap heller, nä, jag ska fan sova i några timmar..

Kanske dyker upp nåt mer spännande sen, en bild eller så. Eller så gör det inte det. Cliffhanger.

. . .

Jag säger som min basgruppskompis Patricia sa idag; Min hjärna behöver mat.
Återkommer när blodsockret är uppe på 6 igen.


Gah

Så avslutade jag dagen med att beställa en bok till Anatomikursen för 701 kronor..
Kul det är att vara student ibland!

(En liten parentes)

Idag var jag vuxen och gick med i facket. Då fick jag en sån här fin grej som jag pinsamt nog tycker är ascool.
Det är nog inte så svårt att få mig nöjd kan man konstatera.
Nu ska jag dricka te på maten istället för kaffe för en gångs skull.



Trött och hungrig, mitt allmäntillstånd?

Fan så trött jag ääääär.
Föreläsningar mellan halv nio och tolv och sen grupparbete från ett till halv fyra.
Min hjärna gav upp redan vid tio.
Nu är jag hungrig och skulle uppskatta om någon kom hit och lagade mat till mig..
Men jag får nog steka mina hamburgare själv gissar jag på, är riktigt dålig service på det här stället!
Imorgon är egentligen en ledig dag, men tack vare den fina idén med världens värdelösaste
grupparbete måste vi i basgruppen träffas och göra klart det mellan 9 och 12.
Umgås med basgruppen har jag inget emot, men grupparbete suger ju.
Att jag dessutom måste spendera kvällen med att översätta en atrikel på elva sidor fackengelska
gör inte att jag blir mer pepp.. Dra täcket över huvudet och sova hela kvällen vore en trevligare sysselsättning.

Nä, mat och sen powernap på några timmar :)

En sån där.. glad tjej

Jag är less. Riktigt jävla less. Sådär så jag känner för att dunka huvudet i väggen.
Mitt jävla pencillinätande har tagit död på hela min kropp, min mage är inte glad,
min mens är fucked upp, slemhinnorna uttorkade och även min hud.
Andra saker som man kan vara less på är skolan, som jag egentligen inte har
så mycket emot, men jag vill att den här tråkiga kursen som bara består av massa
konstiga ord ska vara slut nu så vi får börja med anatomin.
Även om det är världens pluggkurs tycker jag det är bra nog mycket intressantare
än vad vi läser nu, så att det blir en del läsa känns helt okej ändå.
Det är ju sånt jag vill lära mig, inte hur man hittar en vetenskaplig artikel som vi höll på med idag.
Booooring.
Sen kan man vara lite less på andra saker också, som man egentligen kanske inte
har anledning att vara less över, men är det ändå. Less på sånt sätt att man bara vill
skrika och dunka huvudet i väggen som sagt.
Fan.

Ikväll ska jag sova tidigt, ligga vaken till ett är fan inte okej.
Nu ska jag äta kexchoklad och sura.

RSS 2.0