Monday you can fall apart


Im back and alive.

Varför kan inte alla fredagar innebära Idol, godis och mys?
Varför kan inte alla lördagar innebära sovmorgon, bio, supergod middag, vin, glögg och pepparkakor?
Varför kan inte alla söndagar innebära en heldag i sängen förutom en pizza nere på stan?

Det var inte kul att kliva upp imorse. Det var inte kul att säga hejdå. Det var inte kul att cykla till jobbet i mörkret. Det var inte kul att jobba. Det var inte kul att cykla hem i spöregnet. Det var inte kul att komma hem till ett tomt rum. 

Nackdelen med perfekta dagar är att man inser hur operfekt allt annat är sen.

Friday Im in love


Jag ber om ursäkt i förväg för dåligt bloggande den kommande helgen.
Men O kommer om 2½ timme och jag hade tänkt umgås med han istället för att sitta vid datorn faktiskt.
Nu ska jag kliva in i duschen och försöka bli människa. Slitentjej.com ska bli Snyggtjej.com hade jag tänkt.
Återkommer på måndag.

Trasig tjej


Först hade jag en finne i pannan. Sen massakerade jag den med en nål (som inte var lånad från jobbet) och nu har jag ett sår istället. Svårt att säga vad jag föredrar. Ont gör det vilket som. En finne kan man sminka över, ett sår går det inte att göra samma sak med. Jag läste att honung skulle läka sår fort, ska man tro på det och smeta in sig lite?

Bra dag på jobbet för övrigt. Om man bortser från mitt brustna blodkärl i armvecket som gör groteskt ont. Men man får offra sig och ställa upp som patient när det inte finns några riktiga att köra in nålar i.
Mår illa gör jag också. Mitt sömnproblem kommer göra mig sjuk, I tell you.


KaffekokarN


Sov fyra timmar istället för två natten som var. Så jag var pigg och alert som satan ända till halv tre idag, men sen tog energin slut och inte ens det nya julkaffet fick mig att vakna upp ur koman.
I övrigt har jag inte mycket att säga om dagen. Jag kommer vara grym på att dela ut fika efter dom här fyra veckorna.. Eh. Precis vad jag vill pyssla med. Därför jag läser till sjuksyrra. För att bre mackor och koka kaffe. Och ställa in disk i diskmaskinen. Det är bara roligt.

Ikväll tvättar jag lakan och sover. Och kollar på tv däremellan.
Nu vill jag ha fredag.


Fuck this



Jag kunde inte somna igår kväll heller. Sista gången jag kollade på klockan var den strax efter tre.
5.15 ringde klockan. Tror ni jag var lite trött då? Tror ni jag varit liiite trött på jobbet idag?
Fy fan alltså. Jag höll på att somna ståendes flera gånger. Extremt lugn dag också vilket inte gjorde saken mycket bättre när det blev en hel del tid till att sitta och läsa bara. Inte direkt det mest uppiggande.
Men fick gå hem lite tidigare så jag tog bussen ner på stan och köpte glögg och åt på McD. Sen fick jag cykla hem från NUS i spöregnet. Tänk er en blöt människa. Sen ställer ni den blöta människan i duschen. Ungefär så torr var jag när jag kom hem.. Av med kläderna och däckade i sängen. Och snart ska jag försöka sova vidare, AA kl 21, en dejt med duschen och sen hoppas jag att även mitt huvud vill sova och inte bara min kropp..

...


Valerina Forte - årets skämt?
Var det trött jag skulle bli?
Jo men det är jag ju. Not.
Men det är kul att vara pigg nu när jag ska upp om 5 timmar.
Looking forward to morgondagen so to speak.
Pax att vara tröttast på jobbet !

benice cook a long


Note to self:
Smaka chilisåsen och konstatera hur stark den är innan du häller den över hela måltiden.

Men som tur är är stark mat min grej. Lite rensning av bihålorna har aldrig skadat.
Jag kommer bli en suverän hemmafru en vacker dag.

Monday you can fall apart


Glad tjej !
Jag har hunnit så jävla mycket idag. Uppstigning halv tio (egentligen var det tänkt 9, men eftersom jag inte somnade förän efter fyra inatt också så var jag inte alltför sugen på att kliva ur sängen överhuvudtaget idag), dusch, frulle, förbi posten och skicka tillbaka min alldeles för lilla klänning, en sväng in hos Lotta och plockade in hennes post eftersom hon flyttat till Lycksele i fyra veckor, cyklade och hämtade ut mina och Sofies tentor på VV, och till ID-stället och fixade ny kod till kortet eftersom det inte alls var avmagnitiserat som jag var säker på att det var, plockade ut jobbkläder, satt på NUS en timme och kollade på folk eftersom jag inte orkade cykla hem igen, möte med handledare + övriga som också ska ha praktik på Lungan/Gastro, hämtade ut min första köpta julklapp, handlade, hem, förberedde maten, slängde in en hög med kläder i tvättmaskinen, telefonkonferens med mamma, slängde in tvätthög nummer två, och nu ryggläge.
Alltså seriöst, så där mycket gör jag fan inte ens på en vecka annars. Sjukt. Effektiv. Tjej.

Min handledare var en mycket trevlig människa och nu ser jag fram emot praktiken. Ska tydligen få hänga med på hur många undersökningar och sånt jag vill, ha egna patienter osv. Lajbans!
Så imorgon 6.45 ska jag infinna mig. Nästan så det inte är någon idé att gå och lägga sig.
Och appropå lägga sig så var jag förbi appo och köpte sömntabletter idag också. Jag hoppas verkligen att dom funkar, palla somna fyra när man ska upp före sex.

Och sen var det som jävla tentorna då.
Läkemedelsberäkningen hade jag bara slarvfel på. Inte en enda felaktig uträkning, men lyckades i slutändan krångla till svaret ändå. Så typiskt mig. Och en uppgift hade jag glömt skriva uträkningen på, men hade rätt svar.. Suuug. Men det kändes bra ändå. Hellre att jag har fel för att jag slarvat än att jag har fel för att jag inte kan.

Och mikrobiologin. Fuckface kan man säga om den. Jämförde lite svar med Sofies tenta, och på några frågor hade jag fått mindre poäng än henne fast vi svarat exakt samma sak. Och hade jag fått rätt poäng hade jag klarat den. Född i uppförsbacke eller hur var det? Och man får ju tyvärr inte överklaga rättningen när man väl tagit hem tentorna, så det är bara se glad ut och skriva om den. Men på något wierd sätt känns det också helt okej, det var ändå lärarens fel att jag kuggade, inte mitt. En och annan hjärncell verkar ju finnas trots allt.

Så jag är glad idag. Glad och pepp. Inte ens den jävla motvinden fick mig på dåligt humör när jag cyklade hem.
Dagen kommer avslutas med wokade grönsaker och grillad kyckling med chilisås och dumle till efterrätt.

Sunday did come too late


Jag säger hhmm.

Imorgon börjar jag min praktik på lungan. Fast bara info imorgon. Börjar ett vilket jag kan hylla min handledare för lite. Dock känner jag mig inte alls säkert glad eller exallterad över att jag ska ha praktik i fyra veckor nu. Jag har liksom en bad feeling. Varför vet jag inte. Men det känns det inte alls nå kul. Jag hoppas verkligen att känslan går över och att jag känner mig jättepepp efter mötet imorgon. 

Lite andra saker som jag ska hinna med imorgon är att svänga förbi skolan och hämta ut mina senaste tentor och fixa papper så jag kan få nytt id-kort till NUS. Mitt är ju kind of avmagnitiserat. Det lyckades jag redan med förra terminen när jag var ett smart ass och hade det tillsammans med mobilen i fickan. Så jag hade tänkt hinna det innan mötet. Och sen hoppas jag även att jag kommer hinna ner på stan innan 17 när jag ska tvätta, men det känns inte så troligt. Får se hur effektivitetsnerven jobbar. Förmodligen inte alls som vanligt :)

Nu PH.

Gaaaaaaaaaaaaah


En av alla tusenelva nackdelar med att bo i korre:
Jag är hungrig. Går ut i köket för att laga mat. Två utbytesstudenter har tänkt samma sak och ockuperar alla åtta spisplattor i köket. Suuuuuuuug. Jag vill ha mat nu :(
Fuck this. Ge mig en lägenhet.



Sunday allways comes too late


Typiskt. Jag som skulle på stan idag.
La mig halv ett igår. Stängde av tvn, släckte och skulle sova. Men tror ni det gick eller? Vaken. Vaken. Vaken. Till slut gav jag upp och slog på tvn och kikade på Skavlan och käkade vindruvor istället. Och vid tre ringde O så då fick jag telefonsällskap i en timme, men låg ändå vaken till halv fem innan jag somnade..
Det lilla sovproblemet gjorde ju att jag sov ända till ett idag och hade inte alls nån lust att duscha och fixa och ta mig ner på stan idag. Så jag kör all in ryggläge istället. Det är ju trots allt söndag.

...


Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
Men mycket vill ha mera


Benice das hemmafruu


Det är så jävla rent hemma hos mig nu. Jag gissar på att det är stökigt igen på tisdag. Min sambo Molgan är fan inte kul att bo med. Han slänger kläder omkring sig, orkar aldrig hänga upp jackan, spar ett helt diskberg på bordet, spolar inte bort tandkräm i tvättstället och lämnar långa blonda hårstrån överallt. Hopplös.
Inte handlar han hem mat till mig heller, så därför måste jag gå iväg på Ica all by my self nu.
Till middag blir det stekt kalkon och potatissallad. Och en liten tomat. Till efterrätt blir det cola, godis, chips och glass. Får ju akta så jag inte tynar bort här i min ensamhet liksom. Vore ju jävligt snopet.

Saturday - Wait


Det är en dum idé att stå med huvudet neråt och skura badrumsgolvet och sen resa sig snabbt igen. Årets blodtrycksfall, Hej ! Kombineras gärna med lite lågt blodsocker också för bästa karuselleffekt.

Men innan den lilla incidenten tog jag golvskurandet till en helt ny nivå. Eftersom jag har så litet badrum kom jag på att jag kunde spola av golvet med duschslangen för att få bort allt damm och sen skura med trasan och mitt underbara skurmedel. Jag kan nu förstå hur Ezio tänkte när han drog in vattenslangen och gjorde lika när jag och Frida skulle skura golvet i Italien. Bara det att då var ett helt jävla vandrarhem nerdränkt. Utan golvbrunn. Men det var en fin idé av honom, det kan man inte säga något om. Dock är det ju en fördel om det finns någonstans för vattnet att ta vägen sen. Men ibland går inte hissen ända upp so to speak.

Nu ska jag fortsätta mitt städande och fundera på livet. Mitt liv är inte alls så kul nu. Aldrig har jag väl kännt (kan någon nångång reda ut åt mig hur det stavas, det ser fan konstigt ut vare sig man har ett eller två n) mig så ensam i en stad full av folk. Och aldrig förr har det väl varit så jobbigt att inte vara tillsammans.
Imorgon ska jag på stan och köpa julgardiner och adventsstjärna. Och en röd mössa. Och äta på McD.
Det är jag så jävla värd just nu.
Fuck this som jag brukar säga.


Fuck


Alltså.. Skjut mig långsamt?
Jag gick med ganska gott självförtroende till omtentan i klinisk kemi. Jag hade fan pluggat. Jag kände mig säker på att jag skulle klara den. Och vad fan var det för jävla tenta jag fick? Typ den svåraste jag varit med om, inte ens i närheten av den förra. Inte en enda kryssfråga. Massa saker som vi aldrig ens gått igenom. Inte en enda fråga om diverse prover man kan ta, utan massa skit om varför det är basiskt och surt och varför vissa sjukdomar utvecklas på ett visst vis osv osv. YOU SAY WHÅTT?
Tack och lov tycke alla andra som var och gjorde omtenta att det var en helt störd tenta också, men det hjälper ju inte riktigt mig mer än att det känns liite bättre iaf. Men kuggat har jag ju i vilket fall som helst.
Jag ska fan hoppa av den här jävla utbildningen och flytta hem.
LESS JAG BLIIIIIR.

Inte kul nånstans


Motivationen är som bortblåst och jag sitter apatiskt och stirrar in i väggen.
Min reservplan McD känns på något sätt väldigt nära just nu.
Nackspärr och en orörlig arm. Uppstigning före åtta imorgon. På en lördag.
Det är fan inte mycket som är bra nu alltså.

...


Så var resultatet på Vetenskapsteorin utlagd. Synd bara att dom missade att lägga ut G/VG-gränserna så jag har inte en aning om hur det gick. Och när jag kollade igenom tentan borde jag fått sådär 10 poäng mer än vad som stod som resultat, så jag känner mig mest förvirrad nu. Gissar på att läraren gått hem för dagen nu också och inte kommer svara på mitt mail förän på måndag. Så jag får spendera helgen i ovisshet.

Resterande planer för dagen är:
1. Läsa igenom kemin för femtielfte gången.
2. Äta pizza.
3. Plugga lite till.
4. Duscha eftersom det känns som om jag inte gjort det sen tidigt 90-tal.
5. Idolkväll med chips och godis.
6. Sova

Busy tjej.

Friday Im in love


Så var Vetenskapsteoritentan gjord.
Den var svååår. Dels massa ord som jag aldrig hört talas om, dels för att jag inte pluggat nåt utan förlitade mig på google och kursboken och dels för att det var flervalsalternativ så man visste aldrig hur många svar som var rätt. I hate that. Tycker det ska stå om det är ett, två eller tre rätta alternativ. Men tydligen tycker inte lärarna det konstigt nog. Dumma dom. Men klockan 15 kommer dödsdomen. Jag blir jävligt less om jag inte klarar den.

Vaccinationsstatus:
Arm: Känns som årets jävligaste träningsvärk. Inte skönt nånstans.
Övrigt: Frisk like a nötkärna.
Humör: Rädd, naken, expoooosed.

Nu ska jag maila min handledare och sen ska jag sova lite till innan det är dags för att ta tag i mer plugg inför tentan imorgon. Duscha borde jag också göra, men jag spar nog det.
Gör inget idag som du kan göra imorgon.


...


Vaccinationsstatus:
Arm: I princip full rörlighet. Men känslan av att slagit i armbågen är inte så skön. Känns lite som armen inte tillhör resten av kroppen.
Övrigt: Fit for fight.
Humör: Instabilt. Crazyhormontjej goes mainiac goes ensamochöverigven.

Thursday I dont care about you


Vaccinationsstatus:
Feber - Något förhöjt, inget jag känner av dock.
Arm - Öm. Men rörlig. Fett blåmärke.
Andning - Normal. Var nog lite panikångest igår ändå.
Huvudvärk - Ej märkbar.
Trötthet - Sviiintrött. Tröttare än vanligt. Detta kan iofs bero på att det var sjukt svårt att hitta en skön sovställning som inte klämde sönder armen inatt.

Nu kemiplugg.


Natti


Allmän fundering som gärna får lösas av någon av mina lexion/sjuksyrrekumpaner.
Jag ska ju sluta med mina Ppiller. Och dom ger ju som bekant högre blodtryck, man får ju inte ens käka dom om man har högt eftersom det höjs typ. Och jag är lågtryckare. När jag kollade på UM i måndags låg jag som vanligt på 105/70. Och det med ppiller-ätning. Kommer jag få ännu lägre BLT nu när jag slutar med pillren och kommer jag därmed svimma hela dagarna? Jag är ju fan nära att tuppa av på mornarna redan nu?
Kommer jag dö?
(Okej, jag överdrev det där sista, men tyckte det gav en fin slutfinish)

Och ni som är nyfikna på min vaccinföljetång:
Arm - Död. Öm. Orörlig. Jättevarm.
Halsont - Tror inte det beror på vaccinet.
Jobigt att andas - Kan vara så att jag fått plötslig panikångest alternativt astma alternativt udda biverkning.

Men levande än så länge.

...


Vi kan nu konstatera att jag visst blev vaccinerad ändå. Aj aj aj min stackars arm.
Och bara värre blir det. Men ändå glömmer jag bort det hela jävla tiden och fäktar med armen som nån liten karate kid, vilket resulterar att jag skriker rakt ut varje gång. Jag ser inte fram emot natten om man säger så.
Vart är min man som ska ta hand om mig i sånna här svåra stunder i livet?


Wednesday heart attack


Nu har jag vaccinerat mig mot svinis. Och jag måste säga att jag är besviken.
Jag kände ingenting. Inte när hon stack in sprutan och inte heller när det sprutades in.
Vore det inte så att det är en liten bloddroppe i plåstret så hade jag fan inte trott på att jag blivit vaccinerad.
Vafan liksom. Lite kunde det väl kännas? Sprutade hon verkligen in något? Eller fick jag en tom spruta som dom pratade om på The Voice för någon dag sedan? Nä, jävligt besviken som sagt.

Men jag återkommer med eventuella biverkningar imorgon, för får jag inga sånna så kan vi konstatera att jag helt enkelt inte fick något vaccin, för kan man få biverkningar, så får jag dom garanterat. Helst brukar jag tillverka några nya helt egna också. Min kropp gillar att spexa till det så fort möjlighet ges.

Bra dag i övrigt. Kan vara citatenas dag. Först söt-Mitzie som sa saker som "November är ju egentligen månaden som man bara vill gå runt i pyjamas". Och sedan en mer eller mindre hyperexallterad thoraxkirurg som kläcker saker som "Det här är ruskigt tråkigt" och "Bara lite, inte mycket - Not much, just a little" kan man ju inte annat än tycka om.

Nu borde jag äta mat. Men jag är en tröttis så jag kanske ska sova först.

Monday you can hold your head


Svärord vad trött jag är. Tycker mitt lilla sömnproblem kan ta och ge med sig nu, jag behöver sova!

Min dejt med barnmorskan gick bra. Hon var en söt tant. Och en tant med något innanför pannbenet dessutom. Ni som hängt med i svängarna vet ju att jag haft sådär 6 st urinvägsinfektioner sen i mars. Och alla läkare har bara stoppat i mig mer och mer penicillin och jag har varit bra en kvart ungefär innan nästa infektion har satt igång.

Så gör jag ett litet drop in besök på Ungdomsmottagningen. Och har efter sådär 5 minuters samtal en ställd diagnos och barnmorskan har i detalj berättat för mig varför jag har uvi hela jävla tiden.
P-pillren. Tydligen är det så att för vissa så torkar dom ut slemhinnorna och gör dom jättetunna och sköra, och eftersom jag alltid är en person på tusen, så har självklart detta hänt mig. Och när man får tunna och torra slemhinnor så fäster tydligen alla bakterier i hela världen på dom. Hela tiden. Oavsett en kur antibiotika hit eller dit. Så för att citera henne; Ta en näve kondomer, sluta genast äta p-pillren och drick några liter tranbärsjuice så är du frisk sen.

Jahaja. Så enkelt var det. En månad typ skulle det ta för mig att bli helt återställd och ha normala tjocka slemhinnor igen. KUNDE INGEN JÄVEL HA SAGT DET HÄR TILL MIG LIIIITE TIDIGARE?
Här har jag gått och gjort problemet bara värre och värre utan att ens veta om det själv.
Jävla stolpskott. Jävla inkompitenta läkare. Jävla svenska sjukvård.

Hade en tanke på att kanske åtminstone äta ut pillerkartan jag håller på med nu, men vid närmare eftertanke - fuck heller. Jag ska bli frisk nu. Äntligen.

Nu ska jag försöka sova. Sen plugga. Sen tv. Sen somna igen framåt 4snåret i vanlig ordning, men whått the hell, jag är ledig imorgon. Och bara därför kommer väl dom jävla ventilationsgubbarna klockan 7 imorgon.
Skulle inte förvåna mig ett dugg.


Mina nya fodrade vinterbebisar.  


En parentes


Alltså seriöst, jag flyttade till norrland för att slippa det här jävla regnandet.
Vart är snön?
Hade jag velat ha det här vädret hade jag flyttat till Lund.

Nu ska jag åka ner på stan och dejta en barnmorska på ungdomsmottagningen.
Dock skulle jag helst bara vilja dra täcket över mig och sura.
Men jag får spara på det tills i eftermiddag.

Jag återkommer med dödsdomen senare.

Sunday allways comes too late


Jag vet att jag borde ha bloggat idag. Speciellt eftersom jag haft en pluggdag och brukar tycka blogga är det roligaste som finns då. Men söndagsångesten har varit för påtaglig så jag kände att det bara skulle bli cräääp om jag försökte mig på något.

Imorgon är det dags för ny skolvecka. Skola måndag och onsdag. Lämpligt tycker jag med tanke på monsterveckan vi hade denna vecka. Sen har jag ju tenta både fredag och lördag, men det känns överkomligt även det på något konstigt sätt. Kunde vara värre. Kunde vara farmakologin jag hade omtenta i. Kunde ha måstat gjort vetenskapsteori som en vanlig tenta och inte hemtenta som jag ska nu. Det kan fan alltid vara värre även om jag var ytterst tveksam till det inatt.

Vi säger så.

...


Det är vårat kärleksfår.
I snigeltakt.

(Nej jag är verkligen inte vaken nu. Och nej det är inte meningen att ni ska förstå ovanstående)
<3

Med ena foten utanför


Vaken. Trots att jag inte ens kunde somna igårnatt när jag kom hem med vin i blodet. Inte ens då ville min kropp sova. Och sen ville den inte ha sovmorgon. Och nu är jag inte ens trött. Har bara den jääävla huvudvärken som jag haft som kompis sen min sömn blev helt rubbad. Man mår inte bra av att inte sova.

Idag hämtade jag ut min klänning och halsduk som kommit från H&M. Halsduken var inte riktigt så lång som jag tänkte mig att den skulle vara, men den duger. Och klänningen.. Ja.. Den var kort. Har dock inte provat den än, men jag är lycklig om den ens täcker hela rumpan. Så såg den inte ut på bilden i katalogen. Okej kort, men inte sååå kort. Är den dock alldeles för liten så skickar jag tillbaka den och klickar hem en annan. Synd isf, för den är bra fin.

Imorgon måste jag vara liite flitigare än idag med plugget. Dom inspelade föreläsningarna med Valdis var precis lika sövande nu som förra gången jag skulle lära mig skiten. Han borde prata in avslappningsband istället för föreläsningar. Så jag förstår verkligen varför jag kuggade förra gången nu, det går ju fan inte lära sig skiten.

Har roat mig med att kolla på Deff Dunham - Spark of insanity ikväll som jag fick av min bästaste bror innan jag flyttade hit. Så nu har jag uppdaterat mig på alla sköna citat, synd bara att jag inte har någon här som förstår mig när jag säger "Silence, I kill you", "We love it heeeeeereeee" och "He has gas!" och tycker att jag är jätterolig..

Min granne har haft fest ikväll också. Sjukt mycket folk och sjukt hög musik.
Det blir nackskott och upphängning i hälsenorna om han inte städar köket efter sig imorgon.
Och appropå städa så borde även jag göra det. Det ska tydligen komma nå ventilationsgubbar på tisdag eller onsdag till veckan och kolla så allt funkar. Och nu kan man inte gå in i mitt rum utan att kliva på kläder, plastpåsar och papper. Vem faaan är det som stökar ner hemma hos mig? Inte är det då jag iaf..

Saturday - wait


Nu har jag kollat Idolrepris, blivit ännu kärare i Erik och druckit treo till frukost.
Resten av dagen bjuder på Icashopping och Vetenskaps teori-plugg. Världens tråkigaste kurs. Varför måsta jag kugga den i våras för? Jävligt onödigt av mig. Men söft å få den som hemtenta och slippa en vanlig. Lite flyt ska man ju ha.

Gårdagen var massa bra. Förmys med middag, vin och vattenpipa. Sen en korrefest som inte var lika lajbans så vi återgick till förmys igen med mer vin och vattenpipa istället. Lämna aldrig en bra förfest.
Dagens stora fundering är varför man alltid blir poppis när man redan är paxad. Det är alltid så and I dont get it.
Dom kunde väl dyka upp när man är single and ready to mingle istället?

Nu ska jag duscha. Sen ska jag hyra en polack som kan plugga, handla och göra tacos åt mig.

 


Låt mig sooova !


Man har sovmorgon och får sova hur länge man vill.
Benice kropp säger god morgon kvart i nio.
Det är fan inte okej.
Jag återkommer.

Saker man vill göra


Vet ni vad jag helst skulle vilja göra nu?
Ligga på soffan hemma hos mamma och äta pizza och kolla på Idol.

Vet ni vad jag näst helst skulle vilja göra nu?
Ligga i sängen och kolla på Idol med en stor påse chips.

Vet ni vad jag näst, näst helst skulle vilja göra nu?
Umgås med Lotta, äta mat, dricka vin och däcka skönt i min säng sen.
Och det gott folk är precis vad jag tänker göra nu.





...


Men justdeja. Jag måste ju få beklaga mig lite också !
Jag mailade min handledare som jag ska ha på praktiken i måndags, frågade om jag kunde få schemat redan nu så jag kan planera mitt liv å sådär, och sa även att jag gärna skulle vilja komma och på svinis-vaccinationen redan nu så jag slipper bli sjuk under praktiken. Hon svarade idag.

Något schema fanns det inte färdigt. Det får jag när jag kommer dit första dagen. Hej framförhållning?
Och på min fråga om vaccinationen så svarade hon att dom inte hade något hemma, och om jag ville ha det så fick jag säga till igen första dagen jag började så skulle dom beställa hem. HALLÅÅÅ?
Så dom beställer när jag börjar, fast jag redan nu säger att jag vill ha det. Vaccinet kommer en vecka efter att jag börjat jobba. Jag får sprutan. Jag blir sjuk. Jag missar praktik. Och dessutom så tar det ju 2-3 veckor innan man utvecklat fullt skydd, och då är ju min praktik slut!
Jävla stolpskott.

Friday Im in love


Nu är jag nästan fullärd syrra känner jag. Jag kan både injektioner och sätta pvk. Är väl bara några små detaljer till jag ska lära mig under de två åren som är kvar. Små, små detaljer.
Har tyvärr bara bild på spektaklet på telefonen, och eftersom jag tappat bort min telefon-datorsladd så får ni ingen brutal blodbild. Men ni kan smsa mig så skickar jag bevis.
Patricia tog priset i mest blodspill genom att bloda ner sängen hon låg i, golvet, tvättstället och slutligen "oj, det kom visst på skorna som står här också".

Halv sju ska jag infinna mig på Pg för middag med Lotta och Daniel. Sen ska vi på korrefest. Jag gissar på att det blir en tidig kväll med tanke på dagsformen. Men å andra sidan så skulle jag på "vinmys framför Idol" hos Sofie och Jon förra fredagen också, och det slutade ju med shottar, vindrickning direkt ur dunken, hjärnskakning och pocornkrig..


Det är bra så


Skrubbad och busad. Nu lämnar jag w.o.


Cause I can't erase the times that you hurt me
and put tears on my face
..


...


Det finns saker som man helt enkelt inte vill veta. Som att jag har symtom på abdominellt aortaaneurysm. Jag är en tidsinställd bomb. Sälj mig till Afghanistan.
Nu ska jag duscha, busa och raka benen.

Thursday watch the walls instead


I'm alive. Lite grann åtminstone.
Jag lyckades sova middag när jag kom hem! Däckade av utmattning på sängen direkt när jag klev innanför dörren, och sen vaknade jag i precis samma ställning två timmar senare av att mamma ringde. Liiite sliten tjej.
Men lika trött ändå. Snittar man 4 timmar per natt i fyra nätter så är man väl inte helt i form.
Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag. Trodde aldrig att den här veckan skulle ta slut. Och morgondagen bjuder dessutom på KTC-övningar. Pvk, s.c. och i.m.-injektioner. Looking forward to it.
Imorgonkväll hade jag planerat in hemmakväll framför Idol och sen plugg hela helgen eftersom jag har en tenta nästa fredag och en lördag. Men så smsade frun och ville att vi skulle på fest, så så får det bli !

 



Det går bra nu


Vafan people.. Varför slutar ni läsa min blogg? Jag är ju en sjukt intressant människa. Det står ju massor om mina diverse spännande krämpor här som ni kan gotta er i, mattips och idolbilder. Vad kräver ni av mig egentligen?
Ha. Nä jag förstår er. Jag skulle inte heller läsa min blogg om jag vore ni. Jag är ganska tråkig faktiskt. Får till nåt kul i vart tioende inlägg ungefär. Och det kanske ni har lärt er nu så ni bara kikar in en gång i veckan och kan skumma igenom det mesta då. Så skulle nog jag ha gjort. Eller hållit mig till Katrin Zytomierska, Kenza, Spiderchick, Egoina, Anna Hibbs och andra roliga människor.

Snart ska jag försöka sova. Om jag så ska fuska mig till sömnen.
Och med fusk menar jag piller och med piller menar jag Citodon.
Jag pallar inte en sömnlös natt till. Inte med dom här mastodont skoldagarna..
Fuck.



Fuck this


Jag är trött. Jag kan inte sova. Snittat fyra timmar per natt sen i söndags. Jag kan inte ens sova middag som jag brukar. Och fast jag är så jävulskt trött så somnar jag inte när det är sovdags. Jag bara snurrar. Och när jag väl somnar några timmar efter att jag lagt mig så drömmer jag en massa skit.
Imorse var jag så trött att jag nästan ville gråta. Satt i duschen och hade nog somnat där om jag bara tillåtit mig själv. Nåt är jävligt fuckat.

Dessutom har jag ju haft mensvärk i fyra veckor nu också. Inte så där superont, men molande. Och nej, jag har inte kronisk mens. Och nej det bor inte en kotte i mig.
Och så har jag ont i sidorna under revbenen, hugger till lite då och då. Och det värker i brösten/armhålorna emellanåt. Har hela mitt lymfsystem blivit crazy eller? Känns ju som att det är på dom ställen där lymfknutorna sitter som jag har ont, men det känns ju sådär troligt att det är det som är fel.. Diagnos, tack!

Nu ska jag dricka treo och sen ska jag ligga och stirra i taket en stund eftersom jag ändå är okapabel till att powernapa, och plugga är inte ett alternativ just nu.




En parentes


Man blir lite skadad av att läsa om sjukdomar som vi gör nu. Idag är jag till exempel övertygad om att jag har diabetes. Imorgon kanske jag har hjärtsvikt. Och i övermorgon kanske lungemboli. Det vet man aldrig, och det gör ju det hela bara ännu mer spännande. Omväxling förnöjer som man brukar säga.
Nu ska jag omväxla mig med att sova. Skoldag 9-16 eller nåt sånt imorgon. Pax att skjuta schemaläggaren!

....


Omelett.



Nu undrar ni om det smakade lika underbart som det ser ut. Svar positivt.
Det är inte utsidan som räknas är mitt nya ledord i matlagning tror jag.


Finns risk för att grannarna kommer och klagar på mig snart också..
Jag och Beyonce har haft duett hela eftermiddagen. Oavbrutet. Samma låt. 


And yes there are times when I hate you ..
But I don't complain ,
cause I've been afraid that you would walk away .
Oh, but now I don't hate you I'm happy to say ,
that I will be there at the end of the day ..


Tuesday's grey


Kass och alldeles för lite sömn. Uppstigning 6.30. Grupparbete med basgruppen. Maila min handledare på praktiken så jag kan få komma och få lite svinis insprutat i mig innan helgen. Powenapa. Tvätta. Laga mat. Plugga lite. Tvkväll. Soooova. En helt vanlig tisdag med andra ord.
Och såhär ser jag ut när det är en helt vanlig tisdag..




Kärlek


Är det ens möjligt att inte älska den?
Varenda litet ord..
http://open.spotify.com/track/31acMiV67UgKn1ScFChFxo


Lite bättre mood


Vinterskor beställda, ingen har flyttat in och det ligger rena lakan i sängen.
Inte mycket att klaga på nu. Mer än att jag går i skolan ALLA dagar den här veckan, men med tanke på höstens schema hittills som inneburit att jag knappt varit på skolan alls så kanske man inte ska klaga allt för mycket.
På fredag ska jag ju få lära mig trycka in en pvk i handen på folk och suga slem ur halsen.
Sånt där som kan vara bra å kunna när man ska bli en sjuk syrra.
Nu fotbollsgalan. (Nej jag skojar inte.)


I dont care if monday's black


Seriöst, världens värsta skoldag ever. 9-16.15. Fyra föreläsningar. Död tjej.
Men med ett halvt kilo gröt i magen känns livet åtminstone liiite bättre. Även om jag både ser och känner mig gravid nu. Men det satt fint med dubbel potion mat.. Även om jag tryckt både smörgås, räksallad, två cola och en dubbelmars idag. Gäller att hålla blodsockret uppe. Annars kan man få hjärnskador. Det lärde jag mig idag.
Alltså läsk/godis = medicin. Rena rama hälsokuren!

Kvällen ska ägnas åt tvättning och kanske lite plugg.
Sen ska jag sova tidigt. I min renbäddade säng. Massa mys.
H8HM ikväll också. Helge in my <3

Vi säger god natt


Sova ? - True Blood ?
Sova ? - True Blood ?
Sova ? - True Blood ?

Det är fan frågan det.
Inte direkt trött tjej eftersom jag bara varit vaken i nio timmar ungefär.
Och dessutom kommer jag vara död imorgon bitti vilken tid jag än lägger mig idag, så jag kanske skulla dejta tandborsten och sen nöta några avsnitt..

Natti

...


Jag hittade just skorna jag letat efter hela hösten nu. På internet. Jättefina och helt perfekta. 899 kr.
Benice beställde. Men så funkade det inte !! Man måsta ha nån säkerhetslösning som jag inte fattar hur man fixar. Sen när räcker det inte med att slänga ut sitt kortnummer och cvc-kod? Fan vad less jag bliiiir.
Det är fult å sparka på någon som redan ligger.

Jag vill hem. Jag vill ligga på soffan och äta pizza med groteska mängder beasås på..
Inte ligga här för mig själv i mina äckliga lakan, lyssna på Thåström och tugga på jästa vindruvor.
Fuck.

Sunday allways comes too late


Det här är ingen bra dag. Den är bara kass, kass och ännu mer kass.
Sov till två. Struntade i dusch och smink. Kokade spagge och åt den direkt ur kastrullen. La mig i sängen och där är jag kvar. Och jag har fan inga planer på att kliva upp härifrån heller.
Jag hoppas att EMS ska få mig på bättre humör sen. Förutom att det är sista programmet då och jag kommer sörja när det är slut. Men en timmes feel good är bättre än inget feel good.

Fuck.

Det var bra så


Det var fanta min kropp ville ha. Att vi skulle behöva genomgå en sån tråkig period helt i onödan. Men nu har den fått en halv liter och jag är som ny igen. Liiite svullen mage kanske. Men det är bara charmigt.

Jag köpte min första julklapp idag! En jättefin sak. Och en klänning till mig själv också. Med lite paljetter på. Blir nog fin till juldagen.. Eftersom jag insett att jag kommer bli tvingad att hänga på Stadt då. Men en gång per år ska jag väl kunna överleva, även om det är mycket tveksamt.

För att inte ändra ett vinnande koncept kommer jag ligga kvar i sängen hela kvällen framför tvn. Med mina kompisar julmusten och grillchipsen. Mycket goda vänner det.

 









Fuck


Alltså fy fan. Sen när blir man bakis 16 timmar efter man slutat dricka? Eller har jag blivit sjuk? Nånting jävulskt är det iaf, helvete vad risig jag är. Skakar och vill kräkas så fort jag står upp.
Men hann iaf till ica innan min kropp bestämde sig för att plåga mig.. Köpte en sallad som jag lyckades hälla ut i sängen när jag kom hem. Hoppas att oljefläckar går bort i tvätten.
Så nu ligger jag här. Döende. Och suger på en vindruva.
Stackars mig.

....


Jag är inte bakis. Jag känner mig heller inte sjuk. Men saaaaatan vad ont jag har i kroppen. Det känns lite som när man har jättehög feber, fast det har jag ju inte heller. Frisk like a nut. Men som sagt verkligen ont, ont, ont i både ryggen, armarna och benen. Sådär så jag vill ligga i fosterställning och dricka soppa ur sugrör typ.
Och trött. Så. Jävla. Trött. Vilket också är konstigt eftersom jag sov jättebra i sådär tio timmar inatt.

Nu borde jag gå på Ica och handla. Men det känns som en väldigt jobbig grej att ta tag i. Men eftersom ingen verkar vilja göra det åt mig så är det väl bara ta tjuren vid hornen. Dessutom måste jag diska också, och hur kul är det?

Saturday - Wait


Jag har tänkt lite. Eftersom acetylsalicylsyra är blodförtunnande, borde man inte typ dricka en eller två Treo om dagen efter man fyllt 50 och på så vis minska risken för trombocytpluggar?
Ni kan kalla mig Einstein.

Igår var det kalas. Kvällen innehöll både en lättare hjärnskakning, minttushotar, begynnande UVI och popcornkastning. En vanlig afton på fem pers med andra ord. Men det var massa mys och idag mår jag som en prinsessa.

Måste ju bjuda på lite bilder också eftersom jag för engångs skull knäppte några.
Vi körde stenhårt på Foki-pose kan man väl säga...

     
     

...


Fitta, fat, djuptalltik vad trött jag är,
Ser inte ens vad jag skriver.
Så vi säger god natt nu,
God natt.


benice säger hej igen


Sofie och Jon har Natusan barnolja i duschen.
Några frågor på det?
(Jag har tusen, ungefär..)

Nej jag har inte druckit vin


Benice säger hej från Mariehemsvägen 166.
Benice säger hej då från Mariehemsvägen 166.


....


Nä. Nu byter vi ut Winnerbäck mot partymusiken och sminkar över tröttheten.
Skål !

Friday im in love

Haha, svinroligt att jag skrev att det var tisdag igår. Så. Jävla. Förvirrad.


Trött tjej .com .se .nu
Helvete Lars-Olof ! (Björn Gustafsson som WoW-Jocke ni vet)
Trevlig dag på skolan trots allt. Föreläsning om hjärtsjukdomar på förmiddagen. Våran föreläsare borde vinna Årets nördigaste kirurg 2009, men han är säkert en fin och trevlig människa ändå. Ha. Han hittade ju åtminstone humorn efter rasten och det höll mig vaken ända till lunch.
Sen var det dags för Journalskrivning och den lektionen spårade bara mer och mer. Att beskriva någons sexuella status efter en hel dag i skolan när man både är trött och less kan inte bli mer än ett skrattanfall.
Jag och Lotta dog kan man väl säga. Tårarna sprutade och skrattmuskeln hade kramp.

Nu är jag svintrött, less och skulle helst bara vilja krypa ner under mitt sköna täcke och ligga där tills imorgon. Men icke att jag ska. Här ska duschas, sminkas och fixas och sen ska jag ta bussen till Sofie och Jon för middag och alkoholintag. Sova.. Vad var det nu igen?

Men först lite bloggläsning.



...


Sådär sugen på att kliva upp klockan sju imorgon. Min hjärna är inte vaken förän efter tio ändå, så jag tycker att schemaläggaren ska tänka på det tills nästa termin. Och eftersom jag sov till ett idag är jag ju inte riktigt trött än heller. Så jag ska ställa mig i duschen, dejta en rakhyvel, busa och ha på absolut torr. Sen blir det nog ett TB-avsnitt så kanske jag är redo för att dejta John B sen. Och förhoppningsvis få en god natts sömn.. Har drömt sjuka mardrömmar dom senaste tre nätterna. Jag blir både dumpad, mördad och jagad av fåglar. Inte på samma gång dock. Men ändå. Sick.


Tuesday, break my heart


Det blev varken solning, promenad till Ica eller slingat hår. Vem fan orkar ta sig ut en sån här dag egentligen?
Nej tacka vet jag ryggläge och den finaste uppfinningen ever, WatchXonline.com.
Men nu blir det ett litet break i serietittandet eftersom det inte verkar som om någon tänker laga mat till mig idag heller. Så jag får väl hålla tummarna för att inte alla andra i korren också tänker laga mat nu så jag kan steka min potatis och mina firrepinnar. Mycket avancerat middag måste jag säga. Kanske lyxar till det med en stor klick majjo också.
Imorgon är det skola heeeeela jävla dagen. Typ 8.30-16 eller nåt sånt oupphetsande.
Men blev just inbjuden på lagfest imorgonkväll på Mariehem, och genast blev fredagen en bra fredag!

...


Det finns en väldigt trött tjej på Fysikgränd just nu. Drack ett glas vin (som var kvar från i måndags i en öppnad tetra, jag har nte iblivit alkohollist som sitter och häller i mig en vinare alldeles för mig själv en vardag)
Blev iaf True Blood. Funkade visst bara i Firefox så jag fick krångla och ladda hem det. Säkert inte så krångligt egentligen, men är man en av dom mest otekniska människorna i världen så..
Två avsnitt kollade. Jag kan inte påstå att jag är särskillt imponerad. Men min bloggbibel Hibbs säger att man blir fast efter fjärde avsnittet, så jag litar på henne och krigar mig igenom de första avsnitten.
Men får nog fortsätta imorgon. Nu ska sminket av och sen ska jag sova. Fruktansvärt trött tjej. Trots att jag sov till elva idag. Men jag skyller på vinet, det kan man alltid göra.
Morgondagen bjuder på en låååång sovis, besök på ica, möjligtvis en solning på Iksu och lite TB då.
Ganska bra dag om jag får säga det själv.

God morgon !

Seriemyyys


True Blood eller Weeds? Jävligt svår fråga. Har väntat på att få kolla på nästa säsong av Weeds länge nu, men samtidigt har jag ju aldrig sett TB så jag kanske borde kolla på det. Vilket jävla ilandsproblem.
Imorgon ska jag försöka blonda mig lite. Jag hoppas håret håller och att det inte blir grönt. 
Återkommer med bild imorgon om det lyckas. Annars vet ni varför det blir blidlöst på några veckor. 
Nu ska jag köra ole dole doff och sen blir det serienötning hela natten. Ledig imorgon och sovning står på schemat. Anstängande liv jag har. Natti.

Monday you can fall apart


Det går bra för mig nu. Skulle kolla på ett inlägg jag skrev inatt och råkade ta bort det. Och ett annat också tror jag. Grattis till mig. Men det står ju inte alltför mycket spännande i mina inlägg ändå så ingen större skada skedd.

Kan ju inte påstå att det hänt mycket spännande idag. Upprop till nya kursen klockan 13, och sen kom en farbror och berättade om sin tid som sjuk. Ganska soft dag alltså. Och imorgon är jag tydligen ledig, ännu mera soft!
Resten av dagen är det tänkt att jag ska sova middag, äta godis och beställa en bok till kursen vi ska börja läsa nu. Hade inte tänkt köpa nån, men tydligen var det en som var mycket bra å ha, så jag får väl slänga ut sådär 500 då. Ekonomin är inte okej just nu.

Nu; Treo för att rädda äggstockarna som jag tror är på väg ut ur mig. Sedan sovning.










Tuesday stay in bed


Ledig daaaag. Och självklart vaknade jag ju elva när jag fick sova hur länge jag ville. Så jag tvingade mig själv till att somna om och sov till halv två. Det kändes mer rimligt.
Nu ska jag äta godis till efterrätt efter min kulinariska lunch/middag bestående av Billys. Men det satt fint! Jag dissade min tvättid också, jag orkade inte riktigt engagera mig med sånt idag. Jag ska bara ligga i sängen och mysa heeela dagen. Och imorgon börjar jag klockan 13, inte så jävla jobbigt det heller.


Med min kompis rödvinet


Aj aj aj aj aj. Nackspäääääärr.
Jag skulle bara ta av mig tröjan helt oskyldigt men så knakade det till i nacken och nu är jag invalid och borde ligga i gipsvagga typ. Tur att jag har tigerbalsam. Dock burkar jag ha det som lip-plumper, men dess normala användningsområde är väl sånna här typer av skador. Tror jag. Jo? Funkar kanon som läppförstoring iaf, fuck botox.

För sådär en fyrtiofem sedan gick frun hem. Hon jobbade på övertid redan då. Själv har jag 5 dl vin och en timme 2½ män framför mig. Man måste dricka upp vinet så det inte blir dåligt sa Lotta. Okej säger jag.
Är ju ändå sjukt ledig imorgon så jag kan sova ända till klockan tre om jag vill. Då ska jag tvätta lakan. Kan behövas, dreggelmonster som jag är. När jag är hemma hos mamma kan jag bara lägga smutstvätten i tvättkorgen, sängen bäddar sig själv och maten står färdig på bordet. Varför är det inte så hemma hos mig?

För övrigt kan väl tilläggas att jag är så jääävla kär i min nya kompanjon Everest. Jag har provat han sådär fjorton gånger idag. Imorgon ska jag beställa skor. Sen blir det nudlar resten av månaden. Eller kassera in lite middagar hos Sofie som hon ändå är skyldig mig efter löften om matlådor resten av min studietid.
På något sätt känns det som om hon medvetet försöker förtränga sitt löfte. Jag ska påminna henne på onsdag.

Så jag tackar för idag nu och säger god morgon.


Monday you can hold your head


Det borde vara förbjudet med två tentor på samma dag.
Efter jag krigat mig igenom läkemedelsberäkningen och min hjärna var helt jävla tömd så var det bara ta tag i mikrobiologin. På LMB vet jag att jag gjorde fel på en fråga, och alltså kuggade jag ju den eftersom man måste ha 100% rätt på den. Och mikrobiologin kunde jag faktiskt inte mycket alls på, men mytade på i vanlig ordning. Får se om jag lyckades eller inte. Skit samma, jag orkar inte bry mig. Måste ju ha någon att roa mig med under praktiken också, omtenta 12 dec. Looking forward to it.. Ha.

Efter tentorna blev det lunch på Max. Det satt fint. Sen köpte jag en jacka för 1499kr. Äckligt dyrt men äckligt snygg jacka. Vi kommer nog ha en fin vinter ihop. Jag och Everest.

Nu ska jag sova. Jag är så jävla trött så jag ska lägga mig med Winnerbäck.
Jag sover och han sjunger. Precis som det ska vara.
Bjuder på lite bilder också eftersom jag vet att ni gillar det. 

     

1. Hej måndag
2. Bild för att visa att jag inte ser ut som ett mongo egentligen
3. Min nya kärlek. Men den är gråmelerad på riktigt. Inte alls färgen på bilden.


Sunday allways comes too late


Nu har jag kollat på Ensam mamma söker. Ingen söndag utan det! Mitt absoluta favoritprogram alla kategorier, man blir ju helt varm och glad i kroppen när man sett det. Myyyyys.

Och eftersom jag hällt i mig en halv liter cola ska jag nöta lite LMberäkningar nu. Om sådär 5 timmar ska jag upp och läsa mikrobiologi innan jag promenerar iväg och skriver tenta. Och efter den blir det lunch på stan med laget. Och på kvällen ska jag hänga med Lotta. Vi ska nog kolla på vårat älskade Halv åtta hos mig som nog ligger som tvåa på min favoritprogramslista. Sova kan man göra när man blir gammal. Eller mammaledig som jag brukar säga.


God morgon !

Bussblogg


Om sådär en timme är jag hemma. Hemma i mitt tomma ensamma jävla rum i Umeå. Inte okej. Någon som vill bli sambo? Jag hatar att gå själv. Det är sjukt jävla svintråkigt.
Och bussen var fullpackad med folk så jag fick sitta bredvid en gubbe hela vägen till Övik. Han gick ut och rökte i Sundsvall och förpestade mig resten av resan. Det kan vara så att jag har KOL nu. Fuck him.

Pluggandet gick åtminstone bra när jag inte kunde sitta och sova. Tre timmar läste jag, oavbrutet ! Det ni.
Men jag pallar inte mer nu. Jag inser att jag kan alldeles för lite. Blir en genomgång i morgonbitti igen och sen får det gå som det går. Läkemedelsberäkningen hoppas jag att jag klarar på känsla och talang. Jag orkar liksom inte.

Jag är så jävla trött och less. Man kan tro att man åker hem för att vila upp sig men icke. Sova i ett rum utan dörr och ha en snarkande Lasse och en ännu mer snarkande Vilma i rummet intill gör ju inte sömnen till den bästa. Speciellt inte när båda två börjar väsnas sådär vid halv sju på morgonen heller. Men ett kilo upp på vågen blev det, bara 2-3 kvar nu tills jag ät återställd till det normala. Eller till det att jag var en tjockis när jag kom hem från Italien 06.

Men trots oförmågan att sova hade jag gärna varit hemma mer. Eller bott närmre. Mamma sa att hon saknade mig redan innan jag hann kliva på bussen, och jag kan väl inte mer än att säga detsamma. Vi har ju förjävla roligt emellanåt. Alla interskämt som vi drar hela dagarna. Nä, flytta Umeå till Hudik som sagt.

Imorgon ska jag sova en låååång nap efter tentan. Och på kvällen tror jag att jag och frun ska dricka vin.
Massa mys.

Gnatti


Jag och mamma kollade just på en sjukt rolig film. Becuase I said so. Galet bra och vi skrattade hela vägen in i badrummet när vi kollat klart. Kan romantiska komedier vara dåliga?

Om 24 timmar ligger jag i mina neddregglade lakan i Umeå igen. Hade inte skadat att vara hemma en vecka till, och det hade verkligen inte skadat att skjuta upp tentan en vecka. Imorgon är det dags att lära sig some mikrobiologi kan man väl säga. Men fem timmar på bussen borde räcka. Eller fyra timmar, jag har ju en tendens att somna när jag sitter där i mörkret och myser. Men som sagt, tiden borde räcka till att nöta in tillräckligt med kunskap för att kirra tentan. (Nej jag tror inte heller på det men försöker att inte vara sån jävla pessimist för en gångs skull. Omväxling förnöjer och allt det där.)

Nu ska alla små barn sova och även jag.
Imorgon ska jag dricka cola och äta rostmackor med ost och marmelad på till frukost.
Looking forward to it.
Natti
v


RSS 2.0