Efter två galet roliga dagar kan jag konst...

Efter två galet roliga dagar kan jag konstatera att jag förmodligen inte kommer vara återhäntad förän i slutet på nästa vecka. Sliten är en underdrift, men värt! Så nu ska jag ägna dagen åt ryggläge och inga hastiga rörelser..


Kom just på att det är min 20 år och 38 må...

Kom just på att det är min 20 år och 38 månaders dag idag! Vart är mina presenter? Vart är min tårta innehållandes en snygg pappa till mina framtida barn? Vart är ballongerna? Nåja, jag blev ju av med Lidl-oskulden idag så det kanske fick vara present nog.. Hörs. Hej.


Friday im in love

kan vara så att jag är sämst på att blogga nowadays, men orka liksom. ett livstecken då och då kan väl iaf vara på sin plats, så varsågoda. jag är atm i igge hos bror och tvättar ett ton kläder i världens segaste tvättmaskin. och inget torkar för bj vägrar ha någon värme på så elementen funkar inte. kruxet är väl bara att jag ska in till stan om några timmar och ska då ha på mig några av dom för tillfället blöta kläderna. mindre genomtänkt kan man tycka såhär i efterhand.

imorgon blir det kalas i stugan och annars är mitt liv ganska oplanerat.
hörs. hej.

.

hej barn. ville mest tala om att jag lever och sådär. har haft sommarlov i 6 dagar och hittills har jag hunnit med att mysa med melicia, sola, blivit lite brun och jävligt röd, och fixat lite i stugan. inte så effektiv tjej med andra ord, men jag har ju thank God nästan 13 veckos ledighet kvar så jag ganska stora förhoppningar om att jag kommer hinna med nåt mer också.

nu sitter jag på mamis jobb och läser ikapp alla bloggar jag missar när jag bor i bushen utan både tv och internet. skickat in slutgiltiga upplagan av c-uppsatsen också bör väl tilläggas. inte bara slacker alltså.

på torsdag ska jag besöka sjukgymnasten för besök nummer två och hoppas att hon har nåt bättre att komma med denna gång eftersom jag mest blivit sämre sen sist jag var där. festligt med inflammation i ligamenten liksom. svinskönt och sådär.

helgen vet jag inte vad den bjuder på. men jag hoppas att jag ska hänga lite med mina flickor och dricka vin.

RSS 2.0