Ni kan kalla mig mångsysslarN


Vi ska äta lasagne idag. Mamma skulle göra. Det slutade med att benice gjorde.
Ja jag gillar att prata om mig själv i tredje person.
Sen ska vi ligga på soffan som dom tjocka sälarna vi är och kolla på tv hela kvällen.
Jag tänker inte ha pluggångest på en lördag. Vad ska man annars ha söndagarna till liksom?

Saturday - wait


Det känns som söndag idag. Jag är på söndagshumör. Skulle bara vilja ligga i sängen hela dagen typ. Men så funkar inte livet. Har man tenta på måndag så har man. Jag har LMberäknat lite nu, gjorde en gammal tenta och fick till min stora förvåning alla rätt. Ingen aning om hur jag lyckades med det eftersom jag kanske lagt ner sammanlagt 2 timmar på att plugga på just beräkningen.. Så det är väl bara att hoppas på att mitt tillfälliga flyt håller i sig tills på måndag efter lunch eller så. Sen är all kunskap tillåten att flytta till Hawaii om så önskas.
Så nu ska jag ta tag i mikrobiologin istället som jag inte har sådär jättebra koll på. Tror inte det räcker med att bara veta skillnaden på en bakterie och ett virus. Och inte ens det är jag riktigt säker på.. Haha. Det går bra nu!

Jag har ingen lust att åka hem imorgon. Vad sägs som att flytta Umeå till Hudik?

Friday never hesitates


Jag och LMberäkningen krigar. Med mamma som hejjar på och säger till mig när jag somnar med huvudet i boken eller sitter och stirrar apatiskt ut genom fönstret. Och jag måste erkänna att det går framåt, helt jävla hjärndöd är jag nog inte trots allt.

Om en stund ska jag dock ge upp för idag och åka med mamma och tända ljus hos morfar på kyrkogården i Norrbo. Sen ska vi äta kyckling, klyftpotatis och beasås och ha mys framför tvn med ost och kex hela kvällen.
Jo jag tackar.



v

...


Så var den det välbekanta ångesten. Den som bara dyker upp när man minst anar det och tar luften ur en som ett slag i magen. Jag vet inte om det är Winnerbäck som fått sjungit för mig för länge nu eller vad som hände, men det är lika bra att sova tror jag.


....


Just det ja. Jag vet att ni vill veta. Min kroniska mensvärk kvarstår. Jag undrar om mina äggstockar håller på med någon slags offerritual eller om det något jag helt enkelt måste straffas för och någon högre makt tänkte "vi ger henne kronisk mensvärk, det är ju lite lattjo.. Higt five på den !" Ungefär så kan jag tänka mig att samtalet gick. Och dessutom har min käke börjat knäppa varje gång jag gapar. Är inte lika roligt som det låter. Jag undrar om det här också är något sorts straff eftersom jag alltid har haft en liten rädsla för att käken ska hoppa ur led. Nåja, än håller jag ihop. Avvänjningen av nässprayen går ju otippat väldigt bra så då måste jag ju ha något annat att klaga lite på. Jag vet att alla gillar att höra om mina diverse krämpor.

Och update på maktkriget kan vi väl säga att det står 1-0 till mig.
Vilma ligger kvar i vardagsrummet men har nu börjat sjunga "Åh vad det är synd om mig, synd om mig, synd om mig.. " Fast på hundspråk då. Med bara massa gnälliga toner i höga fiss. Men jag kör stone face även fast jag helst skulle vilja lägga mig bredvid henne och kramas. Men no mercy.

God natt

Thursday, never looking back


Second dinner intagen halv tolv på natten. Min mat och sovklocka har ballat ur. Men gött var det och nu ska jag äta chips till efterrätt innan det är dags att sova.

Händelserik dag. Jag och mamma har promenerat runt på stan hela dagen, fikat och haft allmänt mys. Inget inhandlat, men vad gör väl det. Slipper man ju shoppingångesten som ibland har en tendens att smyga sig på också, och alla pengar kvar i plånboken. Två flugor på smällen liksom. Hann även hälsa på lite hos Bj och pussa på min prinsessa. Han kurrade och var ett mysmongo som vanligt.

Imorgon blir det en mindre händelserik dag. Läkemedelsberäkning står på schemat. Känns som det kan vara dags att lära sig den nu med tre dagar kvar tills tentan. På något sätt känns det som om det är ganska lång tid kvar, men jag vet hur söndagsångesten kommer vara om jag inte pluggar, så det är lika bra att sätta igång så jag inte hoppar av i hålan Docksta på vägen hem och gömmer mig i en koja där resten av livet.

Just nu pågår ett maktkrig mellan mig och Vilma också. Hon vill gå upp på övervåningen och störa mamma och Lasse så han kommer ner och sover på soffan med henne. Jag vägrar låta henne gå upp för trappen och sitter därför med datorn i köket så jag har full koll och hinner knuffa in henne i vardagsrummet så fort hon får för sig att gå upp för trappan. Icke att hon ska behöva fjanta sig när jag fortfarande är uppe och håller henne sällskap. När jag gått och lagt mig skiter jag dock fullständigt i vad hon håller på med..
Men lite söt måste jag erkänna att hon är när hon sakta men säkert kryper från vardagsrummet in i hallen, varje gång jag kollat på henne har hon kommit lite längre.

Nä lite cola på det här så jag kan vakna sjuttio gånger och vara kissnödig inatt. Sånt är ju så himla lajbans.

...


I mitt huvud är det lördag idag. Det är tokigt när man hamnar på fel dag så där. Dock har jag inget emot att det än så länge bara är onsdag och att jag ska vara hemma i 3½ dag till. Nä, det är fan mys å vara hemma.
Nu ska jag kolla på reprisen av Plastikkirurgerna och sen sova. Mamma har någon idé om att vi ska åka till stan klockan tio imorgon. Tio liksom. Kan man ens vara vaken så tidigt? Hur tänkte hon?

Wednsday heartattack


Jag är trött, har huvudvärk, har ont i ryggen, är mätt så jag nästan vill kräkas, tentaångest och snor fulla jävla näsan. Jag är lite less nu. Trött, less och kramsugen. Ge mig lite intravenöst morfin och låt mig däcka i några dygn.

Imorgon ska jag och mamma springa på stan. Och hälsa på bror. Och fixa papper så jag får mitt stipendium. Riktigt upptagen tjej hon den där benice.



...


Om inte jag gått upp i vikt efter den här veckan hemma så kan vi konstatera att jag har binnikemask. Gör jag annat än äter? Och dessutom pizza nummer två idag sen jag kom hem i fredags. But I like it.

Jag har ont i nacken. Och axlarna. Så går det när man sitter och pluggar i flera timmar. Jag har sagt det förut och säger det igen; jag är inte gjord för att plugga.. eller arbeta.. eller göra annat än äta chips och sova :)

Imorgon kommer min lilla mormor och hälsar på. Och så ska jag ju plugga. Det får man inte glömma. Räkna läkemedel och lära mig allt om bakterier. Men nu ska jag dricka julmust och kolla på Andra Avenyn.

Tuesday's grey


Fasiken vad duktig jag har varit och pluggat idag. Fyra timmar i princip oavbrutet inprintande av mikrobiologi. Kände att det var ganska enkelt ända tills jag kikade på en övningstenta, då försvann all självsäkerhet och jag gav upp. Men jag ska ändå ut och rasta volvon snart, ska hämta mamma i Delsbo, så en rejäl paus sitter fint nu. Imorgon ska jag kriga med matten igen och sen är jag fan busy med annat både torsdag och förhoppningsvis fredag. Och lördag är ju alltid lördag.. Nä, jag ska vara en flitig student, men det passar ju inte in i min image å säga det liksom.
Jag hoppas även att mami kom ihåg att köpa nässpray till mig idag. Jag är ju i träsket igen kan man ju konstatera. Jag som varit så duktig och slutat, käkade avsvällande tabletter istället och det funkade kanon. Och så går jag och blir förkyld igen, och tabletterna tog slut. Så nu är det avvänjning med en näsborre i taget som gäller. Jätteintressant info för er kände jag nu.
Förhoppningsvis är det nån skön skräckis på Tv400 ikväll eftersom dom har halloweenvecka. Igår skulle jag kolla på Sleepy Hollow, men den var liksom inte lika läskig som jag tyckte när jag var 14..

...


Jag har mensvärk. Kruxet är väl bara att jag inte blodar nu. Eller ska bloda. No blood i sikte so to speak.
Några frågor på det?

En parentes


Låt mig presentera Häxan Surtant, även känd som blandrasernas blandras Vilma!

 



Nu ska jag äta korvgryta och potatismos.
Benice <3 Få hemlagad mat

Det går bra nu !


Jag har ju som bekant inte alltid hjärnan med mig. Men att ha det nångång skulle ju vara trevligt!
Skulle ta med mig papper hem som jag måste skicka till pappas jobb för att få stipendium, innan 1a november. Så jag tog med mig både intyg och betyg och papper att fylla i. Trodde jag.
Själva betyget och intyg om att jag pluggar har jag med, men själva papperet jag ska skriva i själva ansökan på är kvar på Fysikgränd. Istället hade jag tagit med mig nå jävla csn-papper. Helvete kan man säga.
Kul att åka till Iggesund imorgon bara för att fixa med det. Kul, kul, kul.
Ibland blir jag väldigt less på mig själv kan man väl säga.

I don't care if Monday's black


Det finns inget positivt med den här måndagen.
Jag kör totally lodis och krigar med läkemedelsberäkningen. Jag är rädd för att den kommer bli min död. Mattedyslexin är ett faktum. Min hjärna stänger av så fort jag ser ett mattetal. Sjukt jobbigt när man läser en kurs som bara går ut på att räkna.

Påminn mig om att jag aldrig någonsin ska flytta till ett hus där man behöver elda för att få varmvatten. Finns det någon mer frustrerande känsla än att gå in i badrummet, klä av sig, ställa sig i duschen och inse att det inte finns något varmvatten what so ever och valet man har är att antingen duscha i isvatten eller vara oduschad?
Idag valde jag det sistnämnda.

Nä, nu har jag pausat tillräckligt länge.
Återkommer.


Sunday allways comes to late


Trö[email protected]
Att vara vaken till tre, trots att klockan just då ställde om sig till två visade sig vara en dålig idé. Dels för att jag varit så jääävla trött idag och dels för att samtalet som höll mig uppe gärna kunde ha skippats.
Men lätt att vara efterklok. Frida och hennes Norgekompisar leker positiva veckan, så jag kanske ska haka på dom och se allt ur ett optimistiskt synsätt. Kul att det går så bra för alla andra, osv.

Idag har annars varit en hyfsat produktiv dag. Jag och mamma tog oss en sväng till metropolen Delsbo och inhandlade nödvändigheter, sedan en sväng förbi stugan och slutligen traskade vi ut i skogen för att leta granris. Eller ja, traskade och traskade. Mamma traskade. Jag vaktade bilen från björnar.

Snart ska jag få fläskfilé och potatisgratäng till middag, och Almondy daimtårta till efterrätt. Jag har hittills inte kommit på en enda dålig sak med att vara hemma så jag kanske flyttar hem till Hudik igen!
När jag berättade om mina planer för mamma fick jag dock svaret - HAHA!!
Jag väljer att tolka det som att hon blev väldigt glad för att jag ville flytta närmare hem igen och bortser från att hon kollade konstigt på mig och att glädjen i själva verket var ett hånskratt.


Saturday - wait


Fasen vad dålig jag blir på att blogga så fort jag kommer hem. Det kan ju ha något att göra med att jag helt enkelt inte bara sitter framför tvn med datorn i knät när jag är hemma. Det kan vara så.

Nu är det iaf släckt och tyst i hushållet. Eller tyst och tyst, Vilma alias Häxan Surtant snarkar och låter som ett helt sågverk, men hon är ju så jävla söt så det får hon. Ska försöka få henne att ställa upp på bild så ni får se henne, men känner jag fröken rätt så kommer hon väl kräva ett kilo hundgodis för att vara med i bloggen. Hon är lite bortskämd kan man väl säga. Och då menar jag väldigt mycket bortskämd.

Eftersom man ska ställa tillbaka klockan en timme i natt så tänker jag vara vaken ett tag till. Kan ju fasiken inte sova bort den extra timmen. Hell no. Det blir en pizzaslice som blev över från middagen igår, lite godis, pocorn och julmust framför Robins istället.

Jag hoppas även att mina flickvänner har trevligt på sittningen ikväll och att dom håller igång för mig med. Jag vill ha fullständig redogörelse av er! Vilka som hånglade, vem som var fullast och hur många som gjorde bort sig. Själv sitter jag med nässprayen i högsta hugg och nyser så det stänker om mig. Livet är bra rättvist!

...


En pizza, ett Idolavsnitt och två glas vin senare säger jag god natt.
God natt !

 

En parentes


.. och min oro om att dö i svinis under praktiken har löst sig nu. Jag får vaccin. Före alla er. Ha!

...


Vart har alla mina läsare tagit vägen? Två dagar i rad har antalet varit under all kritik. Vafan folket!
Måste jag börja bjuda på mer livsanekdoter? Vore det inte så att min syster och mamma läste min blogg skulle jag kunna skriva en hel massa tok som ni nog skulle ha ganska roligt åt.. Jag har ju råkat göra ett och annat tok i mitt liv om man säger så..

Jag vet inte om det beror på att jag ätit så jävla mycket socker idag, men världen känns så jävla rosa idag.
Och farmakologin som jag var helt jävla säker på att jag kuggat klarade jag! 0.75p från VG, tackarrrr.
Jag tror uppförsbacken sakta börjar räta ut sig på alla plan.
Jag är bara så jävla glad.
Screw McD.


v


Bussblogg 2


Sådärja. Benice is in charge över eluttaget. En av dom som trodde dom hade ensamrätt på det fick fan ge sig och jag frågade om jag också kunde få använda det ett tag. Hon svarade "Ja en liten stund så kan vi byta tillbaka sen". In my ass att vi ska. Hon har för fan suttit i tre timmar oavbrutet, nu ska jag nörda i två timmar tills jag är i Hudik.

Numera är jag ju en väldigt van bussåkare, och mina skills för att slippa sitta bredvid nån jobbig människa blir bara bättre och bättre. Vanligtvis sprider jag ju ut mig och lägger grejer överallt omkring mig så det bara skriker OCCUPATOOOO (jag försökte mig på spanska där, gick det bra?) Men nu har jag även gått ett steg längre och börjar hosta varje gång det närmar sig nån nypåstigande. Sen drar jag in lite extra mycket snor också och ser så sjuk ut jag kan. Inte fasiken är det någon som vill sätta sig bredvid mig då heller!
Så när bussen rullar igen är allt tillbaka till det normala och jag fortsätter trycka i mig kakor och godis.
Man kan inte säga att jag inte är smart, det kan man fan inte.

Kissnödig börjar jag bli också. Jag vägrar gå på den äckliga och klaustrofobi-lilla toaletten som finns på bussen. Nä, det är bara att träna partyblåsan det och hålla sig. Tyvärr hämtar mamma inte mig med bil idag utan vi ska åka buss till Frigge när jag kommer till stan. Annars brukar jag börja hemkomsten med att åka till mammas jobb och gå på toa där. Men inte idag. Nej nu får jag hålla mig till sådär 19. Ska bli intressant om jag klarar det eller om jag kommer kissa på mig. Risken finns nämligen. Min blåsa rymmer typ femton milliliter tror jag.

Nu ska jag facebooka och uppdatera mig om vad som händer i folks liv.

Bussblogg


Vanligtvis brukar jag blogga från Övik. Det har blivit lite av en tradition när jag sitter på bussen hem. Men idag ska vi tydligen inte stanna där, extrainsatt buss för det var så mycket folk. Jag som alltid brukar få se lite live backhoppning när vi stannar där. Lite besviken är jag allt !

Två nördar har ockuperat eluttagen också så jag får köra på batteritid, vilket innebär dåligt med surfande hela vägen hem som jag planerat. Iofs är det väl bra för mitt pluggande, men jag vet inte om det blir så mycket gjort ändå. Finns ju roligare saker att fundera på än mikrobiologi.
Som att jag fick VG på hemtentan i Människans livsvillkor. Tackarrr. Och som att jag ska få färdiglagad mat en vecka. Och som att jag är på så allmänt jävla bra humör idag så jag vet inte riktigt vad det är med mig.

Nu ska jag läsa min bloggbibel. Anna Hibbs for president.


Friday, Im in love.


Jag vill börja med ett förtydligande. Ni har vid det här laget fattat att mina rubriker kommer från The Cures låt Friday Im in love va? Annars så vet ni det nu. Det har alltså inget med humöret, verkligheten eller blogginlägget att göra. Tomma ord ur en bra låt kan man säga.

Om en timme åker jag heeeem. Så jag proppar i mig lunch nu. Efter förra bussturens chock om att dom slutat sälja dom sjukt goda mackorna ombord gör att jag laddar ordentligt nu. Så jag grundar med tre Billys, sen har jag cola, kakor och godis som färdkost. Palla sitta hungrig i fem timmar.
På bussen är det tänkt att jag ska plugga. Men jag gissar på att det inte kommer bli så mycket av med det. Jag var ju som bekant vaken liiite länge igår. Nötte Andra Avenyn-avsnitt eftersom jag låg lite efter i tablån. Vilket kommer innebära att jag sover i princip hela vägen hem. Men jag måste ju ladda inför Idolkvällen, sånt kan ta på krafterna..

Nu ska jag diska, pudra i lite Dust it i peruken och packa klart.
Jag gissar på att jag bjuder på en bussblogg bara internet vill funka sen.
Simma lungt.


Det räcker bra så.


- gnatti

- gnatti
- pusspusspuss
- puss x 4
- stjärnstopp
- fan
- ägD



Its a cold and its a broken hallelujah

...


Det kan vara så att min magsäck just sprack på grund av överintag av gröt.
Det kan mycket väl vara så.


Thursday doesn't even start


Nu till dagens lilla historia.
Jag vill inte höra någon hånskratta nu när jag bjuder på mig själv såhär. Det är faktiskt lite pinsamt. Here we go. Igår kollade jag på gamla Dr Åsa avsnitt på svt play. Det handlade om träning. På hemsidan fanns sen ett formulär så man kunde testa själv hemma vilken form man var i. Det var armhävningar, knäböj och situp. Resultaten var faktiskt aningen bättre än jag trodde, men det är inte det som är relevant nu. Utan den JÄVLA TRÄNINGSVÄRKEN jag har idag. Jag kan inte röra armarna ut från kroppen utan att det känns som bröstmusklerna ska låssna från sina fästen och jag har så groteskt ont i låren/ljumskarna så jag fick åka buss när jag skulle till skolan förut idag och hämta studieförsäkran. Det är som om jag skulle sprungit en mil och sedan genomgått ett arobicspass, inte gjort några fjuttiga övningar som tog mig sådär 10 minuter.
Jag måste börja träna.

Annars är det väl en helt okej dag om man bortser från att jag känner mig som en åttioårig tant.
Jag fick veta min praktikplats idag, Lung-medicin på NUS. Jag undrar om jag kommer få svinis då? Läggs typ inte alla sånna patienter in där? Fine att jag är vaccinerad mot TBC, men vad gör det om jag dör i svininfluensan?

Tilläggas kan även att jag har en jättebra hairday. Det händer inte så ofta mina vänner, så det är verkligen värt att nämnas. Och nu ska jag äntligen äta min efterlängtade risgrynsgröt med 2 kg kanel på. MUMS! (i äkta Maria Montazami-style)

...


Hej alla fans.
Jag orkar inte riktigt blogga än, men jag ska bjuda på en rolig liten anekdot senare idag som ni kommer kunna skratta lite åt, så håll till godo med dagens pose istället så återkommer jag.



...


You step a little closer to me ,
so close that I can't see what's going on



Nu säger söderberg god natt. Och god morgon till er med normal dygnsrytm!

.. and wednsday too


Trots ögoninflammation och incidenter med tvättmedel är jag galet effektiv idag.
Jag har hittills städat hela mitt mansion kliniskt rent, varit ut med soporna, pluggat LM-beräkning och sorterat tvätt. Nu ska jag ta tag i matlagningen, sen ska jag tvätta från klockan fem och under tiden jag gör det ska jag nöta lite mikrobiologi. Hemfärd tror jag det blir på fredag. Så boka biljett vore kanske en fin idé att göra också..
Jag är fan en upptagen tjej idag!

Ett tips !


Om man har ögoninflammation i ena ögat och tycker det gör väldigt ont och är jobbigt, ja då är det bara se till att få tvättmedel i det andra friska ögat så gör helt plötsligt inflammtionsögat inte så ont längre!
Toppentips från fysikgränd.

...


Hur man får en skitdag att bli ännu sämre:
Kolla kontosaldot och upptäck att du bränt tiotusen på mindre än en månad.
Speciellt när inkomsten ligger på 7800.
Fuck.

Det går bra nu


Jag vet inte vad det är med min hjärna idag. Den fungerar inte. Jag har försökt mig på läkemedelsberäkning ända sen jag klev upp nu, men det går inte. Jag fattar inte ett skit. Jag kan inte ens plus och minus idag. Så fort jag ser en siffra skriker hjärnan WHÅÅÅÅTT och börjar tänka på annat.
Ett försök till, sen ger jag upp och städar badrummet istället.

Tuesday's grey ..


Inatt hade jag feber. Och inte bara lite feber heller. Jag hade kunnat värma upp hela Umeå i princip. Och i och med att jag låg och hade frossa större delen av natten blev det inte mycket sömn alls. Jag la mig redan halv ett, men vid tre låg jag fortfarande vaken och snurrade som om jag hade damp. Från tre lekte min kropp vakna-somna-vakna-somna. Och så fort jag somnade drömde jag att jag blev mördad på icke så humana vis. Så när klockan ringde vid sju ville min kropp inte kliva upp och sätta sig på föreläsning i tre timmar. Febern hade sjunkit igen så jag mådde inte direkt dåligt, men kroppen skrek efter sömn. Och det fick den. Och nu är jag feberfri igen.

Nu har jag massor att göra.
Boka tvättid. Ta en osminkad promenad till Ica och köpa risgrynsgröt. Nöta lite läkemedelsberäkning. Städa badrummet. Tvkväll och sovning.

Jag vill åka hem igen. Jag hann fan inte med nånting förra veckan jag var hemma.
En liten tanke finns om att skippa sittningen på lördag och åka hem på torsdag eller fredag och sen vara hemma till nästa söndag. Vore riktigt skönt. Men vi får se. Jag ska klura lite på saken.

...


Skulle ta mig en liten powernap.. Vaknade tre timmar senare.
Och ingen blogglust har jag idag heller. Har egentligen massa saker jag skulle kunna skriva om, till exempel att jag, Lotta och Sofie hade mysigt ångesthäng hemma hos Lotta efter tentan och gjorde kycklingsallad, äppelpaj och hade UNO-turnering. Jag skulle även kunna skriva exakt vad jag tycker om min före detta favoritlärare Stig som gjorde årets cp-tenta i farmakologi. Och jag skulle kunna skriva om hur förvirrad min hjärna är sedan igår, men det mina vänner, är något jag verkligen inte tänker skriva om även om jag kan.

Såhär tycker jag om livet nu.

 

Monday you can fall apart


Jag har en kommentar angående tentorna idag..
HERREGUD !
Den här jävla utbildningen kommer sluta med att jag vänder hamburgare på donken..

Och jag är för trött för att blogga nu.
Bjuder på en morgonpose istället.





v


Dessa jävla söndagar


Ni kan kalla mig pluggarN !
Om jag läst så mycket som jag gjort idag några fler dagar så skulle jag spika tentorna imorgon. Ja minsann, jag ska inte bara ha en, utan två tentor direkt efter varandra. Välkommen till Universitetet typ.
Men jag ger upp nu. Det fastnar liksom inget. Det finns så mycket annat som min hjärna har fullt upp med att tänka på just nu så det är liksom ingen idé att försöka få in något. Dessutom tror jag den lilla plats som möjligtvis skulle kunna ta in lite information är igenkleggad med snor. Jag har nog snytit ut sådär tio liter idag, och ändå känns det som om det är några tusen kvar. Mina stackars klassisar kommer hata mig imorgon när jag sitter och hostar och snorar och nyser när dom ska koncentrera sig på agonister och allt vad det heter.. Men jag tycker dom ska lära sig arbeta och tänka i störande situationer, så egentligen gör jag bara alla en tjänst.
Efteråt blir det sedvanlig tentalunch och på eftermiddagen tror jag att jag ska ordna upp lite i kaoset jag bor i. Kläder, papper och böcker överallt.
Och nu borde jag duscha. Jag kom nyss på att jag inte gjort det sen i torsdags så det är kanske dags för det nu..

Herrå


Nä sova kanske vore en bra idé? Eller ett försök till att sova.
Tog en avsvällande nyss, icke märkbar effekt. Inte ens lite placebo kunde jag få.
Jag undrar hur det är med agonisterna i Rinexinet, om det fäster till receptorn eller inte.
Ni fattar inte det där. Och det roliga är att jag inte heller gör det. Det tråkiga är bara att jag har tenta i ämnet på måndag vilket 21 av er inte har. (Alltså tjugotre läsare minus Lotta och Sofie).
Så jag får väl tacka för idag och får i vanlig ordning säga god morgon till er som läser det här meningslösa blogginlägget till frukosten.
Hej

Tack, det var bra så


Nu räcker det med att vara förkyld tycker jag.
Jag ser ut som ett monster. Knallröda ögon och näsa. Tårarna rinner och snoret forsar.
Natten kommer bli ett helvete. Jag har ingen nässpray och när jag andas genom munnen hostar jag sönder halsen. Alltså kommer det typ bli en minut sömn. Kul liv, kul!
Men jag har ju faktiskt både det ena och det andra i min medicinlåda, så jag får väl proppa i mig det jag hittar och hoppas att jag däckar sen..
Fast än är det inte dags för sömn, jag och farmakologin har lite saker att reda ut först.

...


Hur trött är jag?
Hur less är jag på att plugga?
Hur mycket snor finns det i mina bihålor?

Jag behöver en sovpaus och middag innan jag ska brottas med farmakologin tror jag.

Hello saturday


Grattis till mig på min 21½års dag !
Bara 6 månader kvar tills jag fyller 20 alltså, eftersom jag numera fyller år bakåt.

Natten var ett helvete, har typ drunknat i snor och hostat sönder halsen.
Och idag är det plugg hela dagen.
Jag skulle nog kunna räkna upp sådär en miljon saker som jag hellre skulle vilja göra.


Mitt spotify har fått damp också. Låtarna spelas inte länge i den ordning jag lagt upp dom, utan hoppar i spellistan lite som den vill. Någon som har en lösning på problemet?


Good night America


Nu tror säkert att jag hoppas,
på nått som aldrig ska bli av.
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat,
aldrig ställt några krav.

Å jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig,
jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig.
Å jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig,
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig ..




Det går dåligt nu


Jag tror inte min pluggteknik är den bästa just nu.
En minut farmakologi, en minut klinisk kemi, fem minuter facebook, en minut farmakologi, en minut klinisk kemi, fem minuter facebook.. And so on. Så håller jag på, och jag kan inte påstå att det är speciellt effektivt.
Ett och annat pling har det dock blivit under kvällen, så det kanske var en smart idé att stanna hemma och plugga ändå. Jag kan sjukt mycket mer nu än vad jag kunde imorse till exempel. Dock kan ju det bero på att jag inte kunde någonting alls då.
Nu sitter jag och väntar på att Idol Eftersnack ska läggas ut på tv4-play eftersom jag inte har tv400. Suuug tycker jag om det. Vill ju inte missa min favoritmänniska Katrin liksom. Hell no.
Men någon liter cola till så ska nog hjärncellerna hålla sig vaken några timmar till så jag får klart min sammanfattning av kemin. Det tar tid vill jag lova. Det finns fler än en kemisk analys man kan göra om man säger så.. Herregud! Skit i utbildningen och jobba på McD är mitt tips till er outbildade kottar därute. Ni kommer ändå ha bättre lön än mig när ni jobbat upp er till chef och äger hela skiten sen. Och jag kommer sitta i ett personalrum, bitter och morgontrött, med tre års studielån och inte ett öre över när månaden är slut.

Bara för att..


Jag skulle guida oss till Mora och nu är vi i Hudiksvall.
- Hannah Graaf (http://www.bloggfamiljen.se/2009/10/16/at-skogen/)

benice v.s heroinmissbrukare


Sådärja. Hej helg !
Fast in my dreams att jag kommer få göra något roligt fast jag är ledig i två dagar, plugg, plugg, plugg är det som gäller. Även ikväll. Alltså ingen fest för benice. Men det är ju sittning nästa helg, så jag laddar till den istället.

Var ju på skolan och övade venprov idag. Jag har ju länge haft för mig att jag är sjukt rädd för nålar och att det gör jätteont och har funderat på att helt enkelt vägra låta någon annan öva sticka på mig..  HAHA. Jag ser ut som en nåldyna nu, typ som en heroinmissbrukare med mina 6 stickhål. Det gjorde ju inte ett dugg ont ! Dock fick ingen ur mig något blod. Varken med vanlig stas eller med blodtrycksmanchett. Jag hävdade att jag var död. T5an som var våran lärare tog pulsen på mig för säkerhetsskull, och enligt han var jag mycket levande. Jag är fortfarande tveksam.
Själv lyckades jag få tag i ett kärl på andra försöket, piece of a cake. Men skulle gärna ha smugglat med mig lite nålar hem så jag kunde ha övat. Pax att sticka ALLA mina patienter på praktiken nästa månad!

Nu ska jag och min kliniska kemibok umgås igen.
Idol och chips om drygt en timme. Det kommer jag vara värd efter en timmes krig. Alla dessa kemiska analyser gör mig toookig..

 


Friday Im in love


Har jag sovit nå skönt inatt eller? Eh, ja.
En dusch och två alvedon senare och med öronproppar i så kunde inget störa min nattsömn.
Vaknade som en ny människa vid 10. En ny människa med svullen hals och feber !
Men jag ska äta lite mer alvedon till frukost och ställa mig i duschen så är jag nog en ny människa sen. Ska bege mig till skolan och lära mig sticka hål på folk. Sen en sväng på Ica och hem, och sen får vi se om det blir kalas eller plugg ikväll. Jag vet vad jag borde göra, men sen om jag är så vuxen och ansvarstagande så jag verkligen gör det också vet jag väl inte riktigt..

Bussblogg !


Hej fans.
Nu är Söderberg påväg tillbaka till den ständiga motvinden och kylan i Umeå.
Hade gärna stannat hemma längre, typ flyttat hem i princip.
Men icke.
Nu ska jag fortsätta umgås med min kliniska kemi-bok. Vi gillar inte varann, men what to do. Tenta på måndag så vi har inte så mycket val. Ska bli skönt att slippa varandra sen ett tag, åtminstone fram till omtentan :P

Imorgon ska jag plugga sönder hjärnan, lära mig ta venprov och på kvällen vankas det fest om jag känner att jag varit tillräckligt flitig och är värd lite (mycket) vin..


...


Jag har totalt missat att Melissa Horn släppt en ny skiva.
Det är inte okej !
Ny blir det spotify hela natten.


Vi talar sällan högt om våran framtid,
vi talar aldrig högt om det vi har ..
Hur ska man älska nån, som har älskat nån förut?

Fuck


SVÄRORD !
Jag orkar inte plugga mer. I fyra timmar har jag umgåtts med farmakologiska termer och annat ickekul, och ändå förstår jag inte ett skit mer än i morse känns det som. Hej omöjlig kurs?
Min hjärna slår knut på sig själv och vad jag antecknat i mitt block den senaste halvtimmen har jag ingen aning om. Ögonen stänger sig själva och jag håller på att frysa ihjäl.
Jag går och lägger mig nu i ren protest. Väck mig i april.

En parentes


Om jag säger att jag blivit förkyld - igen, tror ni mig då?
Det var visst dumt att pussa på en 6 månaders förkyld bebis.
Det hade man ju inte räknat med..
Två timmar var insjukningstiden. Måste vara rekord va? Nåt pris borde jag få? Gratis besök på hälsocentralen resten av mitt liv? Presentkort på apoteket? Ica sponsrar mig med en årsförbrukning av halstabletter?

Jag vet att dom flesta skakar på huvudet och suckar nu.
Kanske hånskrattar lite om jag känner er rätt..  If you seek A y'all.

Nu; sova.
Första väckningen sker vid 02 när Lasse ska på jobbet.
Andra väckningen vid 05 när mamma ska på jobbet.
Tredje väckningen vid 07 när Lasse kommer hem från jobbet.
Fjärde väckningen vid 09 när Lasse powernapat klart efter jobbet och ska äta frukost.
Sen brukar jag ge upp och rulla ur sängen.


Tuesday, Wednsday break my heart


Ångeeest.
Jag har ingen större lust att åka tillbaka till Umeå på torsdag. Jag vill bo i hudik. (Nej jag trodde heller aldrig att jag skulle säga det) Jag vill jobba. Och kunna och åka och hälsa på mamma och bror när jag vill. Och ha närmare till Sthlm och min syster. Inte ses en gång per termin typ. Dock gillar jag ju min Umeåfamilj, så jag tänkte att dom också skulle flytta hit. Tyvärr blir det nog svårt med övertalningen på den punkten.

Idag har jag lekt i Forsa hos Therese och Ebba. (Alltså förklaringen till att jag inte bloggat järnet idag - jag har alltså inte haft någon pluggångest eftersom jag inte ens tittat på mina böcker) Therese bakade kladdkaka och Ebba drog mig i näsan. Jag blir galet sugen på att skaffa mig en hel armé av små bebisar, men som även mamma upplyste mig om när jag berättade det för henne så behöver jag kanske en karl och jobb först. Väldigt tråkiga detaljer att ta hänsyn till tycker jag.

Snart är det mitt favoritprogram Halv åtta hos mig, och sen finns det säkert nåt mer ointressant jag och Vilma kan kolla på. Imorgon blir det plugg hela dagen. (Nej jag tror inte på det heller, men försöka kan jag alltid!)

Tja

Fuck


Here we go again.
Jag borde plugga men sitter istället och läser bloggar och trycker i mig marmeladmackor. Lite deja vu över det hela. Men jag ska åka och hämta mamma från jobbet om mindre än en timme så jag intalar mig själv att det inte är någon idé att börja plugga nu. Jag tar tag i det senare. Eller imorgon.

Så jag ska bara äta godis och tycka synd om mig själv nu.


...


Man ska aldrig ta pluggpaus när man inte har någon självdiciplin.
Min "5-minutrare" har nu kommit upp i nästan en timme. Och jag har inga planer på att resa mig från sängen och sätta mig vid köksbordet igen. Jag är trött. Det tar på krafterna att sova i samma hus som en galen hund.

Bloody sunday


Det är kul att plugga. Det är kul att plugga. Det är kul att plugga.. Försöker jag intala mig själv. Går sådär med övertygningen. Jag är väl inte den bästa att anlita som pluggcoach kan man väl säga.
Jag har åtminstone en pluggkompis idag, även känd som min mamma. Vi lyssnar på videoföreläsningar med Stig och fikar. Tänk om någon alltid bakade åt mig medan jag pluggade. Så mycket mer motiverande det skulle vara!

Nu ska jag kriga vidare ett tag.
Fast mamma säger att jag ska gå och handla. Det kan hon glömma.
Dels för att jag är mycket upptagen med plugg, facebook, blogg, plugg, facebook, blogg. Och dels för att jag är osminkad och ser ut like something the cat dragged in.

Tja så länge

Saturday im not in love


Alltså rutinerna i det här hushållet tar död på mig.
Jag blir ofrivlilligt väckt klockan åtta på morgonen vilket innebär att jag däckar i soffan av utmattning redan vid elva på kvällen. Annars är ju sådär tolvtiden my time of the day så att säga. Jag känner inte igen mig själv. Vem är jag och vart är benice?

Så tyvärr blir det inga bilder. Jag orkar inte hålla på å fixa med det nu.
Jag hade två bilder på mig själv görandes sjuka miner i bilen medan jag väntade när mamma var inne på Mekonomen. Och en bild på när vi hade bilpicknick utanför McD. Så nu kan ni föreställa er det hela själva, så spar jag lite tid dessutom.

Nu ska jag däcka. Rinexinet har snart svällt av mina bihålor helt så jag kan sova gott.
Jag har ju slutat med nässpray sen tre dagar tillbaka och käkar piller mot det hela istället.
Slipper jag blöda näsblod varje dag också. Bra skit.

Imorgon ska jag på utflykt till stugan och träffa mormor och min Prinsessa.
Och på kvällen ska jag dejta O. Bra skit det också.

Good night

Live update från mitt gamla gula rum


Det är kul att sova i ett rum utan dörr. Speciellt när rummet ligger bredvid köket. Och speciellt när familjen kliver upp klockan åtta och äter frukost i köket. Sovmorgon oidentifierbar.

Trevlig dag på stan med mami. Nu hälsar jag på bror. Dock är han inte hemma för ovanlighetens skull, men skule dyka upp i Frigge senare för middag och umgåsning. Bäst för han det.
Så jag har passat på att sno lite musik till min mp3 eftersom jag på bussen från Umeå märkte att musiken som fanns på den inte var utbytt sen någon gång på 1800-talet. Big time för lite nytt alltså.

Återkommer.


Friday Im in love


Jag vet inte riktigt vad som hände med mina bussblogginlägg tidigare under dagen.
Första gick bra, men när jag skulle skriva det andra så försvann båda två?
Jaja, Im alive iaf. Hemma i bushen hos mamma och Lasse nu. Och den nya inneboende hunden Vilma.
Vet inte riktigt om hon stavar med enkel V eller dubbelt, men jag kan fråga henne det imorgon.
Hon är den fulsötaste hunden jag träffat på. Hon är även känd för att inte gilla nya människor och inte ens vilja komma fram och hälsa. Efter 10 minuter satt vi på golvet och kramades. Kommentarer överflödiga.

Nu ska jag sova. Väldigt tidigt för att vara en Benice, men jag är en busy girl och ska springa på stan med mamma imorgon och även åka till Igge och hälsa på hos bror. Så jag ska upp och studsa redan vid 9 och då är det bäst att sova redan nu.
Bjuder på dagens Idolbild också. Fokipose såklart !




Avslutningsvis vill jag säga hej till Beata som tyckte det var för länge sedan hon blev nämnd i bloggen med numera TJUGOTRE läsare. Så.. Hej Beata min framtida kollega :)

...


Sådär ja. Benice har spytt kräks som Linda Bengtzing skulle ha sagt.
Illamåendet borta. Huvudvärk värre. Men man får vara nöjd med det lilla.
Jag bjuder på en till bild. Såhär ser jag ut när jag sovit tre timmar och ligger och funderar på om jag ska orka gå till badrummet 4 meter bort och spy. Vi döper bilden till Hej dubbelhaka.


....


Det är fan inte kul när man lägger sig för att powernapa en stund för man har så jävla ont i huvudet och sen vaknar TRE timmar senare med en ännu jävligare huvudvärk och mår dessutom illa som om man festat i fyra dar. Fan inte okej nånstans.
Helvete. (Helvete Lars- Olov)

Det går bra nu


Varför bloggar jag strax före tre när jag skulle gå i skolan till halv fem tänker ni nu.
Jo det ska jag berätta. Läraren vi skulle ha i klinisk kemi i eftermiddag och imorgon bitti visade sig vara sjuk. Skönt å få gå hem tidigare tänker ni nu. Nej fan heller tänker jag. Detta innebär att jag kunde ha åkt hem gratis från Umeå idag med en kompis till bror. G-R-A-T-I-S. Misäääär. Sen inflikade Lotta dessutom att jag kunde ju ha åkt hem redan i måndags eftersom jag varit ledig tisdag och onsdag. Och föreläsningen vi hade idag på morgonen var mest en intro till nästa kurs. Jag kunde alltså ha varit hemma i två veckor. Ännu mer misär.
Så jag är ganska bitter nu. Sur, trött och bitter.

Men istället för att åka hem och dunka huvudet i väggen direkt efter skolan cyklade jag och frun på Ica och köpte oss en varsin sallad som vi avnjöt till kolsyrad päronsaft. Sen skröt Lotta om vilken talang hon var på UNO, så jag var bara tvungen att ta ner henne på jorden genom att vinna sex av tio omgångar. Ni kan kalla mig UNO-kungen.
Och nu ligger jag här under mitt mysiga täcke och tänker fan inte göra något annat heller. Plugga kanske hade varit en jättebra idé, men jag har ont i huvudet och tänker sova istället.

Avslutningsvis bjuder jag på en Foki-poooooose.


Onsdag


Jag var duktig och pluggade i sådär en timme sammanlagt. Två föreläsningar och ett kunskapstest som jag fick alla rätt på, naturarhjärnaN is back. Men sen lockade Lotta med att bjuda på mat så jag gick över till Pg och hängde där några timmar istället. Hemmagjord pizza och chokladbollar till efterrätt, gjorde inte ont nånstans kan man väl konstatera. Och om trettio minuter börjar min tvkväll. Så jag får nog återuppta pluggandet imorgon. Skola mellan 9 och 16.30. Jag undrar hur lärarna tänkt att jag ska hinna med min powernap som jag vanligtvis har mitt i dagen sådär. Kommer det finnas filt och kudde så jag kan bädda på några stolar under någon föreläsning? Jag hoppas det finns en plan åtminstone, för inte fasiken orkar jag vara vaken sådär många timmar isträck. Tror vi har klinisk kemi hela dagen dessutom. KEMI. Ni som känner mig sedan min gymnasietid vet förmodligen min relation till kemi. Inget lyckligt förhållande direkt.
Så nu tackar jag för idag. Egentligen skulle jag lägga upp ett litet bildspel på när jag gjorde pizzasallad hos Lotta, men batteriet till kameran har dött så jag kan inte riktigt bjuda på det nu. Det hela slutade med att alltihopa hamnade i soppåsen.. Man kan inte vara bra på allt.

Det går bra nu


19 läsare igår. NITTON !
Poppis, poppis, poppis.
(Det gäller att bli glad för det lilla)

Väckarklockan sa god morgon klockan elva. Jag tyckte däremot att det inte var någon god morgon utan låg kvar i ren protest till halv tolv. Väldigt rebelliskt av mig. Duscha tyckte jag dagen till ära skulle vara en onödig handling, så det blev något som kan liknas vid smink och sedan var det dags att ta tag i tvätten.
Och två maskiner senare och en cykeltur till skolan för att lämna in min anatomiuppgift sitter jag här. Väldigt omotiverad till att börja plugga och har istället ägnat mig åt att knäppa sjuka kort på mig själv. Ni får ett exempel nedan. Psykpatient AB.

Jag ska försöka ta mig igenom en videoföreläsning nu. Med Stiiig. Jag gillar Stig. Jag tycker vi borde ha han i alla kurser. Han föreläser i morgonrock. Bara det visar ju på vilken skön människa han är.
Nog med hyllning.
Återkommer om en stund när jag tröttnat på farmakologi.


Hej från Fysikgränd.

Gnatt


Nu tackar jag för idag och kryper ner under täcket.
Imorgon ska jag tvätta i princip hela dagen, men med start klockan 12 så jag får sovmorgon som tur är. Ska även cykla iväg till biologihuset och lämna in min restuppgift i anatomin. I övrigt är väl planerna att plugga som satan på farmakologin medan tvättmaskinen gör sitt. Alltså kan ni räkna med en hel del blogginlägg under dagen, självdiciplinen är ju inte alltid den bästa.
God natt, eller rättare sagt god morgon till er som läser det här till frukosten.

En parentes


Jag klämde just läppen i min vattenflaska. Rejält alltså. Det blöder.
Don't ask me how.

...


Haft en mycket trevlig eftermiddag på stan. Införskatffat mig nya trosor eftersom jag råkade klippa sönder dom andra jag köpte i fredags. Och även hörlurar med mick så jag kan Skypa med Frida lite bättre eftersom micken på min dator är under all kritik. Nya doftljus blev det också och ett rosa bandet. Välidgt vuxet av mig att sponsra, och det hela var inte alls under hot av Lotta.. Till middag blev det pizza, och det satt inte alls fel. Efterrätten avnjöts på McD och bestod av glass med kolasås. Jag ångrar att jag inte åt en chicken wrap också, dom har ju fått in dom där supergoda som dom hade i våras igen. Men jag fick lite konstiga blickar när jag började fundera på om jag skulle äta ännu mer mat efter pizzan, så jag avstod. Får ha den innestående.
Kvällen ska jag spendera framför tvn. Och göra klart min restuppgift så jag kan lämna in den imorgon.
Avslutningsvis bjuder jag på en idolbild. I know you like it.


Tuesdayyy


Tisdag. En bra tisdag. Man borde börja alla dagar med sovmorgon följt av bloggläsande och godis i sängen.
Sen är man liksom redo att ta tag i dagen. Vilket jag snart är.
Då blir det ett graciöst svanhopp in i duschen, sen ska jag bege mig tillsammans med laget ner på stan för tentamiddag. Lite försenad alltså. Vi äter den inte i förskott. Men satan vad vi kommer vara värda nästa middag efter denna kurs. Om vi överlever. Det kan man nämligen inte vara så säker på tyvärr.
Allmän farmakologi och biomedicin, ja ni hör väl.

Jag kanske återkommer med nån bild sen. Eller så återkommer jag utan.
Återkommer gör jag åtminstone.

Lite otur med tänkandet


Min mage är ju som bekant lite trasig. Jag undrar då hur smart det var av mig att trycka i mig två burkar vita bönor med så mycket chilipulver i så jag knappt kunde äta det? Hur tänkte jag?
Antar att min naturarhjärna gjort sitt för idag. Kan lätt bli lite tokigt i kontoret då.

Gaaaaah


Jodå, någon överflöd av pengar fanns det väl inte på kontot.
Därför ska jag beställa några fler kursböcker nu bara för att det är så jävla roligt att göra av med pengar. Eller nåt. Kallt som satan är det i mitt rum också. Kanske dags att sätta igång elementet?
Sen blir det kulinarisk middag i form av vita bönor.
Stdentlivet gör sig påminnt.

Bloody monday

Alltså måndagar. Misstaget idag var väl att ens kliva upp imorse, men jag har hållit skenet uppe och varit en glad och trevlig tjej hela dagen idag fast jag helst skulle vilja skrika och dunka huvudet i väggen.
Och bad hairday på det gör ju inte någonting bättre.

Man kan även konstatera att den nya kursen, eller rättare sagt en av dom fyra nya kurserna vi läser samtidigt nu var liiite mer invecklad än vad jag hade räknat med. Herregud skulle man kunna säga.
Tur att jag är ledig i två dagar nu så jag får ta igen mig efter chocken. Kan behövas.
På fredag blir det hemfärd. Looking forward to it.

Och avslutningsvis en bild som illustrerar mitt måndagshumör.



Nu ska jag betala räkningar. Jag har inte vågat kolla saldot på kontot på väldigt länge nu.
Jag misstänker att jag är i princip pank.
Kul med måndagar som sagt.


...


Håll i er nu..
Klockan är tolv, det är söndag... Benice tänker sova nu !
O trodde mig inte. Det gör nog inte ni heller. Inte ens jag tror på det.
Men nu ska jag dejta tandborsten och sen ska jag blunda tills halv nio imorgon.
Skola ända till 16. Herregud. Jobbar ens lärarna så länge?


Hejdå söndag

Hann det ens bli söndag innan den var slut idag?
Gick väl sådär med mina planer för dagen, men håret är iaf färgat och det var viktigast!
Så nu måste jag bara tvätta det sådär trettiotusen gånger så alla röda pigment försvinner.
Mitt hår skulle nog vilja vara knallrött om det fick välja. Men icke, mörkblond ska det vara.

Inte är det Hemsökta hus inatt heller. Less jag bliiiir. Mitt enda söndagsnöje. Ja det tar dom bort och visar Ghost Hunters istället. Inte alls lika bra. Fuck.

Nu ska jag fortsätta chipsa (nytt verb som Sofie lärt mig) och sen blir det väl sova tidigt. Astråkigt !
Imorgon börjar jag en ny kurs också. Lååånga dagar. Men som tur är inte så många.
Tisdag blir det familjedag med laget. Onsdag och torsdag skola och fredag förhoppningsvis heeeeem.
Om dom jävlarna inte ändrar på schemat då. Skulle inte förvåna mig.


En söndag


Hej söndag.
Det går segt för mig idag.
Har massa viktiga saker att göra, som att klippa naglarna, duscha och färga håret.
Ett paket kakor slank ner till frukost. Och till middag blir det makaroner med nån spännande påssås.
Skulle ha varit på Ica och handlat men eftersom det regnar kan jag inte gå ut. Finns ju risk för att jag smälter med tanke på allt socker jag stoppar i mig, så lika bra att stanna inne.
Så jag ska väl ta tag i dagen nu innan den är slut.

En parentes


Justja. Jag har en liten fundering.
Kan fötterna krympa?
Jag tror nämligen att mina har gjort det.
Jag skickade efter ett par tygskor från H&M. Och dom är väl relativt lagom, men jag skulle lätt kunna haft 36. Iofs kan det vara bra att dom är lite större nu så jag kan pressa ner tjocksockar i dom i höst, men ändå. Jag har alltid haft 37. Provade även ett par sjukt snygga BB-skor på stan igår. 37 var för stort. Dont get it.
Kan verkligen fötterna bli mindre eller har alla skotillverkare tappat bort sin måttabell?

Latlördag


Det kan vara så att det här är min mest oproduktiva dag på länge.
Ligger fortfarande i sängen. Äter godis till frukost och tycker livet är ganska okej.
Planerna för den resterande dagen är att ligga i sängen nån timme till, sen ta mig en promenad till Ica för att ladda upp chipsförrådet till ikväll, och köpa med mig en pizza hem. Man behöver inte laga mat på lördagar.


...


Ibland är livet jobbigt. Som när du ligger nerbäddad i sängen och inser att chilinötterna och godiset ligger i Icakassen borta vid dörren.

Till alla fans


Efter påtyckningar om fler idolbilder så varsågoda..
Dagens benice.
Nya leggins. Ny frilla.
Gammal kofta, gammalt linne.



Blev ingen jacka på stan. Men 6 par trosor, fyra ögonskuggor, hårnålar, hårfärg och ett linne.
Och 9pack nuggest-meny på McD. Och glass med kolasås till efterrätt.

Att spendera en fredag


Vad gör man nu?
Hemtentan är inlämnad och klar och jag funderar på vad jag ska roa mig med en ledig fredag som denna.
Ligga kvar i sängen är en lockande tanke, men kanske inte så lajbans.
Så jag funderar på att ställa mig i duschen, be till Gud att min plattång fungerar så jag kan fixa håret lika fint om min frissa gjorde igår och sedan sätta mig på en buss ner på stan och leta jacka, köpa hårfärg och kanske slå på stort och avsluta med en middag på McD idag också. Sen hem till Idol och fredagsmyyyyys.
Jotack, låter inte helt fel.


Välkommen helg



God morgon fredag



...


Planerna var att sova tidigt ikväll. Klockan tolv var jag duschad och nerbäddad, färdig att dejta Mr. Blund.
Men så ringer telefonen och jag har istället spenderat en timme med att diskutera slitna hårtoppar, trasiga proppskåp och clownmasker. Och jag kan väl erkänna att det var trevligare än att sova.
Så jag gör ett nytt försök nu.


...


Jag måste få hylla min nya frisör Emma.
(Nej det blev tydligen inte hos Therese som jag bokat, men shit the same)
Ju mer jag inspekterar mig själv i spegeln ju nöjdare blir jag.
Kan mycket väl tänka mig att besöka henne fler gånger och betala 470 hutlösa kronor.
Men då ingår ju världens skönaste huvudmassage också. Oh my Goooood säger jag bara.


Tentan är nääästan klar nu. Men jag ska skumma den en gång till imorgon och sen skicka in den.
Jag har läst den alldeles för många gånger nu och det blir ungefär samma effekt som när man luktat på fler än tre parfymer i rad, man känner ingen lukt längre. Eller ordblind med tentan då.


Min mage gör ont igen också. Inte okej. Trodde den skulle bli glad när jag matade den med hamburgare, men tydligen låg det något i det min doktor sa om att jag inte skulle stoppa i mig så mycket fet mat.
Jag som trodde han skojade. Men nä.

...


Det kommer inga före och efterbilder på min nya frilla.
Och det berorr inte på att det blev fult eller så, nej nej, det blev i princip som jag ville ha det.
Men det syns liksom inte på bild. Man måste se mig in real life so to speak.
Så alla nyfikna är välkomna till Umeå. Jag bjuder på kaffe eftersom jag själv inte får dricka något nu på en månad på grund av min nya kompis magkatarren.

Snart klar med hemtentan också. Behöver bara banta ner den sådär 200 ord till.
Fattar inte vad våran lärare tänkte med när hon satte en gräns på 1500 ord som max.
När jag var klar så låg jag på 2200, alltså 700 ord för mycket. Det är som att ta bort en hel jävla uppsats.
Kommer gå åt helvete det här, tar jag bort mer text nu så försvinner liksom själva meningen med allt jag skrivit.
Fuuuuuuuck.
Men jag ska kriga vidare en stund till, sen ska jag äta mackor till middag. Det får man när man är vuxen.
(Speciellt när man tryckt 3 Mc Feast junior, glass och cola till lunch)

Imorgon måste jag på stan. Ser jag inte fram emot. Jag hatar att gå på stan.
Men hårfärg och jacka måste införskaffas.
Dagens i-lands.


...


Nu åker jag och klipper mig.
Wish me luck.

RSS 2.0