Thursday, never looking back

blä. plugg hela dagen, magkatarr delux, nåt jävla fel i foten(?) och tenta imorgon. man kan ha roligare.
men sen är det en helt plugg- och ångestfri helg som jag mestadels tänker spendera i horisontellt läge. förutom att jag ska tvätta och städa lite då eftersom min polack fortfarande är försvunnen. och umgås lite med laget.
dusch, genomgång av anteckningar och några timmars sömn är vad resten av dagen har att bjuda på.
håll en sådär tre tummar för mig imorgon, jag kan behöva det.


.

jag bloggade svinlångt förut. när jag skulle uppdatera åkte nätverkskabeln ur och allt försvann. fuck. så nu tänker jag bara klaga att jag har jävligt ont i magkatarren och har tagit dubbel dos nexium för att ens kunna röra mig. känns jättekul. jättelätt att koncentrera sig på plugg också. och jättepepp att sitta på mb hela dagen imorgon. så jääävla less på precis allt just nu så jag bryter fan ihop. fuck this fucking shit.

.

plugga nu och vara trött imorgon eller sova nu och vara trött imorgon?


.

förlåt fina bloggläsare och fans, men jag måste få tjata om weise lite till.
jag döööör. jag kan inte sätta fingret på vad det är, men alltså.. oh my god.

dagens effektiva(?) plugg firas med chips och esterellas tortilla dipp.
konsum vet vilka varor som är värda att ha i lager!


.

350 jävla kronor skulle appo ha för magmedicinen. hade jag ju råd med!
även att jag hela dagen klagat på att jag har för små skor så jag fått ont i tån, vilket nu visade sig inte alls bero på liten storlek utan på att naglen på lilltån var snett klippt och därmed supervass, att den borrat sig in och gjort ett ordentligt hål i tån bredvid. jag måste sluta klippa naglarna utan linser i, blir ju fan sällan bra.

nu ska jag äta maaat. och kanske lyxa till det med en pn så jag orkar plugga sen. jävla tenta.


.

kraftig formsvacka pågår. s har lagt sig och tagit en pn på soffan här bredvid och jag har nog facebookat mer senaste kvarten än vad pluggat på hela dagen. skönt att det är två dagar kvar till tentan, eh.
börjar bli galet hungrig också då jag glömde maten hemma i kylen, men eftersom jag ska hämta ut magmedicinen när vi ger upp här så får jag snällt vänta på intag av föda eftersom jag har för mig att dom ska tas på fastnande. skönt like hell att jag hade kvar att hämta ut, om än jag fick dra det ur tanten på apoos kundtjänst jag ringde och frågade om mina recept. inte världens mest sammarbetsvilliga människa kanske.

läs aldrig ledarskapskurser om ni inte måste. bara ett tips från coachen sådär..

.

jag och s sitter på vv och pluggar. mitt emot oss sitter hanna ljungberg och förut gick malin från bonde söker fru förbi. det är liksom vi och kändisarna idag. det är här det händer!

nu ska jag klura ut vad en matrisorganisation är.
återkommer.

Monday you can fall apart

Hej och välkommen magkatarr! Kul å ses igen liksom. Helveteeee. Hoppas, hoppas doktorn skrev ut dubbelrecept sist jag hade det så jag bara kan hämta ut mer imorgon. Palla springa på vårdcentralen liksom.

Dagen har spenderats på mb, som inte gjorde någon av oss speciellt klokare. Jävligt luddig kurs.
Slog på stort och gjorde hemmagjord pytti till middag och vitlökssås. Sjukt gott. Men sjukt ont i magen förstås. Tur att man är hård.

Fuck mondays.

.

Alltså jag tror aldrig någonsin jag varit så obakis men ändå så jävla trasig. Fuck this shit. Nu ska jag äta chips. Med olw tacodipp bara för att cpIca inte behagar ha esterellas tortilla dipp. Ja, en jävla skillnad kan jag lova!
Imorgon blire tentaplugg med laget.

Årets viktigaste blogginlägg?

Sunday always comes too late

Trevlig kväll igår resulterar i seg dag idag. Avslutade dock kvällen redan strax efter tolv, då sofie och pernilla begav sig ner på stan för att studsa på dansgolvet på Rex, medan jag tog en taxi hem och åt pommes och kollade på allt dåligt tvn hade att visa fram till tre. Idag är jag alltså trött, trött, trött.
Borde säkert plugga och göra massa viktiga saker, men det mest ansträngande jag ska göra idag är att ta mig till ica och köpa nån ätbart som inte kräver tillagning.

Saturday - wait

Nu har jag pluggat organisationsteorier, dammsugit, ätit mozarellapizza och druckit cola så nu är det hög tid att hoppa in i duschen och försöka bli snygg efter senaste dagarnas lodisträsk. Sup lugnt ikväll barn!

.

Just nu leker jag leken hur många gånger måste man kliva upp på natten och kissa när man häller i sig 1½ liter cola innan man ska sova? Det är en ganska rolig lek. Just nu iaf. Inatt tror jag det kommer bli mindre roligt. Hetsäter chips och dipp gör jag också. En ganska vanlig kväll i mitt liv alltså. Och kollar för femte eller sjätte gången på Se upp för dårarna. Mest för att jag älskar Nina Zanjani. När den är slut ska jag duscha och kolla på Saw 4 och vara rädd resten av natten. Imorgon ska jag ut och kuta och sluta tycka synd om mig själv.
Busy woman.
Kan även motvilligt erkänna att jag fått en crush på Andreas Weise. Jag vet, sjukt pinsamt. Jag hoppas det går över fortast möjligt. Tilläggas bör väl att jag inte hejar på han i Idol bara därför. Jag hejar på Alice. ´
Tack och gonatt.


Friday im in love

Om igår var en trött dag, vad ska man då kalla denna? Jag har varit som en zombi hela dagen. Sov 10 timmar men var ändå så fruktansvärt trött när jag vaknade så jag måsta sova middag två timmar också. Och nu känner jag mig redo för en powernap till. Okej att jag emellanåt är världens tröttaste människa, men det här är inte ens normalt för mig. Så jag skyller på ppillren som vanligt. Dom är orsaken till allt ont i mitt liv.

Har även bränt sönder tungan totalt efter att ha hetsätit fiskgratäng som var sådär 175 grader varm. Det gör jätteont och jag kan inte röra den normalt. Ska kyla den med cola och chips och dipp sen framför idol och nån film så kanske den blir glad igen.

Imorgon ska jag plugga! och på kvällen leka med s&j. Vi ska göra något så ovanligt som att dricka vin.
Borde även ut och kuta men har ingen motivation alls. Och det regnar. Och är +8. Palla bli sjuk liksom.

Men fint att det är fredag liksom.


.

Fäjsbook och fäjsbook funkar inte = mitt kvällsnöje är kind of borta. Så jag ska ställa mig i duschen och sedan tjocka ut mig i sängen och hoppas att jag vaknar utan ögoninflammtion imorgon. Det gör ont!

Thursday watch the walls instead

Det är en trött dag idag. Så jag hänvisar er till världens längsta jag-hatar-lista istället. Den passar bra en dag som denna tror jag. http://www.djungeltrumman.se/linnasplund/post/20858 Livet känns liksom lite bättre när man nickat medhållande och skrattat till varannan mening.


.

Nu har jag slutat kräkas och äter choklad istället.
Det förbannade inlämningsarbetet är klart och det är bara bra saker på tv ikväll.
Imorgon ska jag plugga. Ni kan väl påminna mig om det när jag förträngt det.

.

Ibland är det dryyygt att bo själv. Som när man får akut magsjuka och kräks tarnarna ur sig men ändå är så jävla hungrig så man håller på å dö en smula, men vågar inte röra sig med risk för att kräkas ännu mer.
Det är fan synd om mig nu.

.

What a busy day.
Seminarium.
Lunch på vv.
Stan i nästan fyra(!) timmar med Lottis, där jag fick med mig;
Jeans, linne, linsvätska, knallrosa sportbh och CGs nya parfym.
Intervall med L&M 1km.
Häng på peddan.
Intervall 3 km.
Mat.
Dusch.
H8HM. Idol. Saft. Ryggläge.

Nu ska jag bara försöka bota mitt tourettes syndrom som jag lyckats dra på mig under dagen.
Jag tror jag sagt mysigt ungefär trehundra tusen gånger om inte mer. Om allt. Hela tiden.
Imorgon plugg på mb med Sofie. Och skriva det förbannade inlämningsarbetet. Och ha sjuuuk träningsvärk.


.

Jag ville bara uppmärksamma er på att jag ska ut och tighta till mig nu i sällskap av Lotta, Majs och min nya knallrosa sportbh. .återkommer

.

Jag hade kunnat ge mycket för att få ligga kvar i sängen imorse.. Blä vad kallt det blir att sova med öppet fönster, man sover ju som en död säl, men kliva upp ur den lilla kogongen man skapat av täcket är mindre trevligt.
Även att jag vaknade med dubbelsidig going to be-ögoninflammation och skabb, men det är en annan sak.

Det fruktade seminariumet gick dock fin fint. Söft kan man sammanfatta det som.
Och nu är jag mutad med Ls nya lilla minilaptop medan hon har sitt semi. Sen ska vi på stan och införskaffa diverse nödvändigheter. Som skabbmedicin, jeans och sånt.
Och appropå jeans så tog det fan 10 minuter att få på sig dom imorse. Heleve Lars-Olof vad tight dom är, eller vad tjock jag är. Tror dock på det förstnämnda. Nästan så jag får stas i vaderna. Men å andra sidan så får jag det i fötterna av att envisas med att gå runt i för små skor också. Kostar att ligga på topp.

.


.

Det är ju allmänt känt att jag har ganska.. ja.. missbildade anklar. Dom är liksom liiite större än resten av kroppen. Typ som om att jag skulle varit 10 cm längre men råkade bli ihoptryckt vid förlossningen.
Inget större lidande av det mer än att det är svårt att få på sig stuprörsjeans, för att citera Sofie när jag provade mitt senaste inköp; du kommer aldrig få på dig dom där. Men jodå, vilja, våld och vaselin nivet.
Nåja, nog om det. Nu är det så att dom är större än vanligt. Tjocka och svullna. Jag vet inte hur jag tänkte när jag tog en varm dusch, men det gjorde iaf dom, om möjligt, ännu svullnare. Sådär småjobbigt.
Jag ville bara klaga lite.


Inte riktigt såhär illa kanske. Men en fin bild.


.


Monday you can fall apart

Och det är väl ungefär vad jag gör idag. Fall apart alltså. Jävla måndagar. Och jävla torrhosta. Jag skulle ju ut och kuta idag! Hur fan ska jag kunna tighta till mig om jag ska vara förkyld varannan dag?

Så istället för att bli fit idag grejar jag med lite värdelöst skolarbete, försöker läsa in mig på ett seminarium vi har imorgon som jag egentligen inte fattar nånting av. Jag hoppas kunna åka räkmacka i 1½ timme.

Imorgon ska jag även en sväng på stan och införskaffa sportbh så tuttarna håller sig där dom ska när jag springer, och ett par till jeans för mina sista pengar, likadana som jag köpte förra veckan, fast annan tvätt. Och på kvällen ska jag på födelsedagskalas hos P. Upptagen tjej i vanlig ordning hon den där benice.

Snart pytti till middag. En värdelös dag med värdelös mat.


.

Det är nu jag återkommer som jag lovade.
En seg söndag kan man kalla dagen. Har skrivit en kladd till arbetet vi ska lämna in på torsdag, och det blev väl just mest kladd. Har inte städat som jag planerat och jag vet inte om jag orkar det heller. Min rygg är död eftersom jag lyckades somna med tre kuddar under huvudet igår kväll - inte ergonomiskt. Och mina ben is killing me, hej träningsvärk kan man säga.
Nu ska jag äta grillad kyckling och potatissallad och påbörja min tvmyskväll.


Sunday always comes too late



.återkommer


.

Nu har jag färgat håret och duschat, så nu ska jag mysa ner mig i mina nytvättade lakan och jäsa ut mig.

Saturday - wait

Ikväll är jag en sån där tråkig människa som dissar fest och istället ligger i sängen och häller i mig chilinötter och äter choklad. Och kollar på film. Har just sett Case 39, stod att det var en thriller. In my ass. Jag höll fan på att dö några gånger. Inte thriller. Beck är thriller. Wallander är thriller. När det handlar om läskiga psykobarn och folk som tar livet av sig till höger och vänster är inte thriller. Skräck heter det. Men hur som var den bra!


.

Är det normalt att få ont i armarna när man varit ute och sprungit? Att ljumskarna känns som dom legat i sträckbänken kan jag väl förstå, men armarna är som sagt ett mysterium.
Nu ska jag kolla på film. Saw 4 eller P.S I love you. Eller båda. Chilinötter, choklad och läsk ska iaf ner i magen.
Trevlig kväll.

.

Det sägs att det ska vara skönt att träna när man väl kommer igång.
Vad är det som är så skönt med att snoret sprutar, benen viker sig och man flåsar som om man hade KOL?
Så min förhoppning var att efteråt, ja då jävlar kommer det kännas skönt iaf!
Icke. Jag skakar i varenda muskel, har ont i tårna och har lock i örat. Inte skönt.
Även att himlen öppnade sig när jag kommit halvvägs vilket resulterade i att jag var genomblöt innan jag hunnit hem, så nu blir jag nog sjuk också. Tack för stödet liksom.

Men lite duktig känner jag mig allt.


Thursday, I don't care about you

Dagen började med två föreläsningar, en världstråkig och en jättetråkig. 
Gick sedan på sjukan och gjorde min plikt som medborgare och förtidsröstade.

Sen lunch på stan med S, vi dissade Max och åt quesidillas på Barrista istället. Vuxet!
Lyckades även på något vis köpa två par linnen, örhängen, jeans och en baseballjacka/tröja. Har ju märkt bland ungdomarna att det tydligen är modernt med det sistnämnda, och nu hittade jag äntligen en modell som inte var midjekort så man slipper frysa livmodern av sig. Perfa!

Har även kommit fram till att jag måste skaffa hund. Jag passade lillgrus/Lintu medan Lotta var in och röstade på Ålidhem, och under dom 10 minuterna hade jag fan lätt fått med mig åtminstone tre killar hem.
Hundtricket is the shit!

Nu tänkte jag sova middag innan det är dags för H8HM och Idol. Tar på krafterna att göra av med pengar.


.

Bara för att jag hoppat över blodandet i tre månader nu så straffar min kropp mig genom att även ge mig mensvärk för sammanlagt tre månader. Det gör fan ont ända ner i fötterna och värktabletter har noll effekt, varm dusch noll effekt och varm flaska på magen noll effekt. Nåja, jag har ingen huvudvärk iaf och jag luktar gott :)
Nu lite plugg, sedan H8HM, Idol, partiledardebatt och Kungarna av Tylösand.


.


Lite så ungefär.

Tuesday, Wednesday break my heart

Igår hade jag migrän för ett helt fotbollslag och idag tror jag äggstockarna är på väg ut ur mig. Mindre behaglig känsla. Men trots diverse dödliga krämpor har jag fixat lite med skolarbeten och dammsugit så nu är jag värd lasagne och ryggläge resten av dagen. Kanske en powerwalk om det kan sluta regna nån gång. Haha, det sista var ljug. Inte ens om solen skiner och det blir 25 grader tänker jag bege mig utanför dörren. Men det lät ju bra..

.

Idag har jag umgåtts med migränen från helvetet. Så jag har inte så mycket spännande att dela med mig av. Jag slog på stort och gjorde lasagne till middag, sjukt gott as usual.
Ikväll har jag kollat på Alliansens partiledardebatt vilket var ganska intressant trots att politik är sjukt tråkigt. Maud Olofsson visade sig vara en ganska rolig filur, alltid trevligt med överraskningar även om jag är inställd på att rösta rött. Nu ska jag ställa mig i duschen och häva på ett lager bus så jag slipper vara så genomskinlig.
Gnatti


Monday you can fall apart

Jag känner att det är dags för en uppdatering av mitt liv nu.

Onsdag: Buss 5½ timme är oftast ganska olidligt, så även denna gång, kanske till och med olidligare än någonsin. På umeå station klev ungefär femton serber/albanier eller liknande på. Ni vet sånna som alltid får spela gangsters i Beck, Wallander och Snabba Cash typ. Så där satt jag och hoppades att inte bli mördad. Dock var samtliga mer sugna på att gifta sig med mig än att ha ihjäl mig, vilket faktiskt i detta läge inte helt säkert var något positivt. Dom skickade fram sin yngsta förmåga, en relativt söt men fruktansvärt jobbig 20åring som störde mig hela resan. Visst, jättekul att höra att man är det snyggaste någon sett, men inte oavbrutet i över fem timmar..

Torsdag: Mys med Frida och Anna på stan. Och därefter pizza med mamma. Och vin och kex på kvällen. Ja jag gillar vin. Och pizza.

Fredag: Assisterade min syster som spikade golv i friggan. Sjukt händig tjej, vem behöver en karl?

Lördag: Fredagens kraftansträngning resulterade i träningsvärk. Trodde tuttarna skulle ramla av där ett tag. Dagen spenderades iaf på marknan med hälften av familjen. Alltid lika spännande att se vilka tragiska människor som bor i den lilla hålan Hudik. Allt trash var ute kan man konstatera. Tragiskt som sagt, men underhållande. Kvällen bjöd på mys hos Annas syster och sambo.

Söndag: Trött tjej. Lodis tjej. Mami och jag rev tält och åt pizza. Inte samtidigt dock.


Ja, thats it. Mer spännande än så är inte en helg i Hudik.
Denna vecka bjuder på två skoldagar. I övrigt ska jag nog ta tag i expidition fixa cykeln, ta mig ut på en powerwalk eller två och möjligtvis avsluta veckan med ett glas.. vin.


.

Vin på en tisdag. Jo jag tackar ja.
Nu har jag packat. Återigen - hur jävla svårt är det inte att veta vad jag vill ha på mig i övermorgon? Halva garderoben med alltså. Tre par skor är väl inte mycket för fem dagar hemma? Eh.
Mycket trevlig kväll för att återgå till vinandet. H8HM, idol och fotboll. Och en del vin då. Och barcardi hur nu det gick till. Promenaden hem var behövlig om man säger så.
Nu ska jag försöka att inte somna i duschen och istället däcka i sängen innan det är dags att kliva upp och bege sig till bussen och åka heeeeem. Fett nice yao.
Gnatti.

.

Svärord. Ett återkommande inslag i min vokabulär nowadays.
Jag är så jävla trött så jag inte kan somna. Det suhuhuhuguhuer.
Men en dusch och ett gäng alvedon för att döda huvudvärken så
kanske J.B kan komma på besök sen.
Tur att jag har sovis till ett imorgon, dock känns det för tillfället
som inte ens 24 timmar skulle räcka för att göra mig pigg..
Gah. Måndagar är inte så jävla bra dagar dom heller after all.

.

Svärord vad trött jag är.

Dagen har bestått av:
- Låååång skoldag med bland annat föreläsning med psykolog-Bengt som hette John.
- Köpt nya skor på stadium, mina efterlängtade fina, fina nikeskor som jag letat sen i vintras.
- Hängt med Lotta och Sofie på ersboda i diverse affärer, McD och systemet.
Nu blir det tvmys resten av kvällen om jag pallar hålla mig vaken.

Imorgon ska vi ha mys-mat-vin-och-idol-kväll på nydala. Och lite skola några timmar.

.

Pax för att vara tröttast på föreläsningarna imorgon!
Nu dusch, bus, tandborstning och lite sånna nödvändigheter.
Imorgon får jag äntligen träffa L igen också, i två dagar,
sen åker vi på varsitt håll igen. Ingen risk att vi sliter ut varann med
andra ord. Gnatti.


.


Söndagar är sällan bra dagar.


.


Vem behöver en pojkvän när man är handywoman
i egen hög person. Jag har under kvällen lyckats koppla
ihop datorn med tvn och även med högtalarna så jag fick
suroundljud så jag kunde hyra film på headweb vilket för
övrigt kan vara den bästa idén ever.
Så jag har nu under två timmar sett Saw 3, som var vidrig
och jag blundade mig igenom halva filmen. Men sjukt nöjd
med att få samtliga saker att fungera felfritt, trots dåligt val
av film.

Nu ska jag försöka sova, vilken kan bli lite mission impossible
eftersom jag är ungefär noll trött.
Planerna för imorgon är att tvätta. Och kanske fundera på vad
för vettigt jag ska skriva på inlämningsuppgiften som ska in om
tre veckor. Just de ja, tre veckor. Alltså kommer det sistnämnda
inte hända än på sådär 2½ vecka. Hö hö.

Även att scrollen på min dator har lagt av. Har jag råkat tryckt på
någon knapp eller har datorn något emot mig? Någon som vet?


.


Gårkvällen (heter det så?) bjöd på en trevlig tillställning
hos s&j. Jag och jon satte i oss en varsin kartong kräftor
medan sofie åt paj. Alla nöjda och glada.
Sen visades fotboll och resten av kvällen bestod av schlagerlåtar
och en förvånansvärt liten mängd alkohol med våra mått mätta.
Därför är jag fit for fight idag, bortsett från snor och näsblod fulla
huvudet. Så dagen kommer att spenderas i sängen med tacos,
chips och cola.

Såhär såg jag ut igår. Idag är jag en något trashigare variant.


.




Gaah vad jag är otrött. Riktigt konstigt med tanke på att jag varit vaken sedan halv sju imorse. Vore det inte mörkt och läskigt ute skulle jag gå ut och gå en sväng. Men som sagt, mörkt och läskigt. Så vad gör jag en torsdagsnatt all by my self? En låång dusch och en film kanske. Jag äger ju faktiskt en film nu, fick en i senaste numret av SOLO, eller om det var Cosmo, same shit. Nåja, Notting Hill iaf och den är ju mysfilmernas mysfilm. Kanske skulle ta mig lite mat också. Jag har nog binnikemask med tanke på frekvensen av matintag senaste tiden. Blöder näsblod gör jag också. Thank you very much.

.


Åååh vad jag längtar till nästa vecka.
Då börjar äntligen alla bra tvprogram så jag har något att
roa mig med om kvällarna, så jag slipper kolla på politiker-
utfrågning som nu.

Planerna för helgen är kräftkalas hos s&j imorgon, annars
är jag rätt oupptagen. Borde säkert göra något skolarbete,
men eftersom jag fattar noll av kursen så tänker jag leva i
förnekelse ett tag till.

Och btw måste H&M slagit rekord i snabbhet nu också.
Gjorde en beställning på diverse små saker i förrgår, och
skulle gå in och ändra igår kväll och byta ut en skjorta mot en annan
eftersom jag ångrat mig. Tro på fan att dom redan hade skickat skiten..
Gah.

Hörs. Hej.


.


Det är svårt att knäppa bilder på mysiga saker har jag märkt.
Det ser inte ens lite fint ut på bilderna, men jag har ju lovat så..
Here we go.


Myshörnan


Nykaklat badrum med nybyggd hylla

.


Jag är snortrött. Både snorig och trött alltså.
Dagen började i kaos i vanlig ordning eftersom våra
lärare inte riktigt kommit på hur bokningssystemet för
salar på skolan går till. Dubbelbokning är för tillfället mer
regel än undantag.

Tillslut hamnade vi högst uppe på 9an och hade en mindre intressant
föreläsning om nåt om ekonomi tror jag. Sen åkte jag och s ner på
stan för att avnjuta en lunch på Max. Satt fint.
Åter till sjukan och föreläsning nummer två, som var det tråkigaste jag
någonsin lyssnat på. Handlade om hur många som är anställda i
kommunen typ. Intressant. Not. Plus att hon bröt på danska och inte
kunde alla svenska ord och strulade till det emellanåt.

Tog mig en sväng på ica efter skolan för att införskaffa nödvändigheter som
kräftor, chips, pastasås och cola. Colan glömde jag dock på ica i kassan. Bra där.

Nu vill jag sova men kan inte bestämma mig om jag är hungrig eller inte.
Min mage är i uppror av någon okänd anledning. Kanske inte var det
smartaste att trycka i sig ett hamburgare, strips och lökringar då, men själen
mådde åtminstone bra efteråt.

RSS 2.0