.

jag har ont i halsen och är förkyld i ena näsborren.
crääp.
så. jävla. ovärt.

jag har liksom inte tid med sånt här nu.

.

nu har jag varit vaken sen igår morse när jag klev upp. igår morse. vet ni hur jävla trött jag är eller? min kropp bestämde sig för att vaken var det enda rätta alternativet inatt. tror jag hann snurra sådär trehundramiljoner varv och blev förmodligen lite skallig på köpet av allt kuddgnussande. fast jag slumrade till nån gång efter fyra, och var vaken igen strax efter fem. ja, även jag är förvånad att jag ens kom iväg till jobbet i tid. dagen har jag spenderat med att må illa och vara cptrött. och gjort lite sjuksyrregrejer då. men mest mått illa. och käkat primperan och druckit novolucid-shottar. rätt äckligt det sistnämnda, men fint för magen.

slog på stort och åt riktig middag idag också. inte gröt alltså. tänkte att man kan ju lyxa till det nångång liksom. eftersom jag har helg nu. ledigt två dagar och sen ska jag jobba när alla andra har helg. fett med onice. så imorgon ska jag skriva vfu-uppgift så det ryker.. efter att jag haft en låång sovmorgon.

.

jag glömde helt bort i all uppståndelse över min telefon att beklaga mig över hur helvetes jävla kallt det är ute. jag hade förträngt hur ont det gör i näsan att andas i -16 och motvind. jag ser inte fram emot resterande vinter om man säger så..

nu ska jag duscha och förhoppningsvis tina upp igen. det är ganska kallt inomhus på jobbet också. jag tror dom glömt att täta fönstren. blåser liksom rätt igenom.

monday you can fall apart

bra dag på praktiken igen.. men svårt att misslyckas med så bra personal.

mindre bra var att min telefon helt plötsligt tvärdog idag när jag tog upp den ur fickan när jag kom på jobbet. allt stod på engelska, texten syntes inte, ingen mottagning what so ever, gick inte ringa eller skicka sms och batteriet stod på 2% fast den var nyladdad. ja, jag bröt ihop.
fick därför gå ifrån för att åka ner på stan för att försöka fixa den. hur ska jag annars komma upp imorgon utan fungerande alarm liksom? händer inte så ofta att jag vaknar halv sex av mig själv.. så jag gick in på telia i panik och beklagade mig för en mycket förstående kille. så han gjorde någon superupdatering mha en dator och vips så funkade den igen. peppar peppar. jag räknar med att den ska dö när som helst. så om ni inte får tag på mig vet ni varför. så vi kikade på vilken telefon jag ska köpa också, och vi hittade en superbra, icke avancerad sak som finns i både svart och rosa, och som jag får rabatt på bara för att jag har abonnemang redan. asbra. ska köpa den i mellandagarna hade jag tänkt. om min nuvarande sambo vill hålla så länge då som sagt..

nåja. nu ska jag ställa mig i duschen och sen försöka sova.



livet är det som passerar medan man gör något annat


.

blä söndag.
legat i sängen hela dagen och har inga planer på att göra annat dom resterande timmarna som är kvar av den heller. imorgon börjar jag 13.30, ganska tacksamt. mindre tacksamt att komma hem vid 22 imorgon kväll och att jag sen ska upp strax efter fem på tisdag, men det är sånna där små detaljer som jag inte riktigt orkar tänka på.






hörs. hej.


.

jag tror jag börjar bli täppt i näsan. vore nog inte så konstigt med tanke på att i princip alla på jobbet verkar vara förkylda. eller så blev jag sjuk imorse när jag måsta pulsa i 1dm snö till jobbet i -10. dom har inte hunnit ploga 6.20 kan man konstatera. det var rätt kallt att ha sneakers då. och jag var rätt fett blöt när jag väl kom fram till nus. men en än gång kan jag tacka min vattenfasta mascara att jag inte såg ut som en panda när jag kom in. snöstorm i motvind är liksom aldrig bra för sminket.

nu är det idolavslutning och sen ska jag duscha innan jag ska ta mig en tolvtimmare i mina nya, fina jullakan.

friday im in love

jag orkade upp imorse. hann förvisso inte äta frukost, men vad gör det om hundra år. två koppar cacao cream på jobbet så är man fit for fight sen. bra dag med praktikandet idag också. min handledare är sjukt bra.

sen jag kom hem från jobbet har jag tvättat lite och städat, skurat och skrubbat hela mitt mansion. nu är det så fint och så rent och julpimpat. imorgon ska jag ta tag i badrummet och lite mer tvätt innan jag beger mig till istids för lite mat och mycket alkohol. det är så vi brukar jobba.

nu godis och ryggläge resten av kvällen. minsta möjliga ansträngning.

.

bra dag på praktiken. men jävligt obra att gå hem i snöyra. och ännu mer jävligt obra att jag ska upp halv sex imorgon. men jag har en superhandledare så det får väl motivera mig att rulla ur sängen.. jag vet ju av egen erfarenhet att det krävs många bra argument för att jag inte ska dra täcket över huvudet och igonrera livet när klockan ringer sådär okristligt tidigt.


.

saker jag borde göra:
plugga
duscha
sluta trycka i mig chips
noppa ögonbrynen

saker jag gör:
ligger och stirrar i taket
trycker i mig chips
kollar på mitt blivande hus på tv

saker jag tänker göra:
möjligtvis borsta tänderna
sova 12 timmar. 

.

trött, tröttare, tröttast. var oväntat pigg imorse men piggheten tog liksom slut i samma stund jag kom innanför dörrarna på nus tror jag. nu är jag less på att bära disk, torka bord och bädda sängar. fast jag har tagit ett lyckat blodprov på en patient utan synliga vener och avlägsnat sju suturer också. men det var det enda roliga som hände på 8 timmar. imorgon ska jag jobba kväll istället för dag eftersom min handledare bytt tid. helt okej att börja halv två men jävligt ookej att sluta halv tio. nu ska jag äta gröt innan jag somnar och sen ska jag pna till h8hm börjar.


.

alltså hur opepp på imorgon kan man vara? inte på att vara på själva praktiken, menar, jag är grym på att fluffa kuddar och dela matbrickor, nemas problemas.. men att kliva upp strax efter fem.. är det liksom ens hälsosamt? att börja 8.30 på uni känns såhär i praktiktider som rena lyxen. så jag undrar om min huvudhandledare tycker det är okej att jag fyker upp framåt niotiden i fyra veckor istället, jag har ju ändå av någon outgrundlig anledning för många timmar på mitt schema..

men eftersom jag misstänker att det inte är så okej att jag dyker upp två timmar senare varje dag så ska jag hänga lite med maria montazami nu och sova sen. wish me luck att komma ur sängen imorgon..


Monday you can fall apart

hej barn. nu har praktik nr 2 startat. som tur är med en mjukstart, fick gå hem strax efter halv fem istället för halv tio. ganska så trevligt. slipper jag missa biggest ikväll också. jäkla tur. har iaf en mycket trevlig huvudhandledare och uskorna jag ska gå med i två dagar till nu verkar också vara trevliga. några ssk har jag inte träffat på, men enligt s som är insatt efter sommarjobb at the place så har jag inget att oroa mig för. så det blir nog bra, förutom att jag ska jobba helg, massa kvällar och två nätter. funderar på att ta dit sovsäck och helt enkelt campa i undersökningsrummet i fyra veckor.

sen jag kom hem har jag ätit en billys, chokladpudding och tre clementiner.. det sistnämnda eftersom jag råkade köpa mig 1½ kilo igår på ica. tror jag glömde för en sekund eller två att jag är ensamboende. så jag funderar på att införa fruktstund i korren, alternativt kasta dom på icke önskvärda grannar.

Sunday always comes too late

umeå välkomnade mig med -10 ute och +17 inne. mindre mys. fast min jacka klarar allt, tror det är fysiskt omöjligt att frysa i den faktiskt. nu ska jag ta mig en lång varm dusch och sen mysa ner mig bland två täcken och fyra kuddar. lyx med 120 långa centimetrar att vräka ut mig på nu när jag vant mig vid en liten 80s madrass i fem veckor. imorgon praktik. opeppast.


.

nu orkar jag inte praktika mera. fyra veckor till liksom, kul jävla liv. imorse var jag så trött så inte höll på att ta mig ur sängen. trettio minuter tog det innan jag ens orkade öppna ögonen, sen kom jag på att det skulle serveras tårta idag på jobbet och klev upp. gjorde mig klar på sådär 20 minuter och funderar lite nu så här i efterhand på varför jag kliver upp så jävla tidigt om jag kan bli klar så snabbt? waste of sleeptime liksom.

nu ska jag fila lite på den jävla vfu-uppgiften och sen ska jag ta en pn innan det är dags för middag och att gå och lägga sig igen. mitt liv är mycket spännande atm.


.

idag är en jävligt dålig dag gott folk. tur att jobbet går på rutin nu eftersom jag varit näst intill apatisk hela dagen. och ett BT på 120/65. så högt har jag nog aldrig haft. jag skyller på magkatarren. imorgon har jag slutbedömning. cräp. och på söndag åker jag till umeå. ännu mer cräp. och mina nya vantar som jag trodde var lagom har förstora tummar så dom åker ut till dom andra fingrarna. vet ni hur svårt det är att köra bil då? typ assvårt. och jag ser ut som en förkrympt dvärg i min stora jacka. och inget på tv ikväll. blä.

Monday you can fall apart

idag har jag och mami lekt i sundsvall. jag blev ungefär femtusen kronor fattigare. dyrt att gå i affärer! men nu har jag en förhoppningsvis sjukt varm jacka, som i och för sig är i storlek som ett fyrmanstält, men det är väl lite av grejen med vinterjacka också, desto fetare, desto bättre. fick även med mig en sjuuuuukt fin klänning som jag ska ha på juldagen också. och foundation. och två ringar. sen tog pengarna slut. nu får jag äta nudlar till 2014. lätt värt.

bokat biljett hem också. bättre sent än aldrig. hem(?)färd söndag kl 13.10. så du vet S. i umeå 18.35.

nu ska jag beställa jullakan och annat fent från H&M. eftersom jag har så mycket pengar över..

.

det är ganska sådär jättejävla kallt att sopa snö och skrapa rutorna på bilen när man har skinnjacka och sneakers. jag är ungefär 2 milimeter från att klicka hem en fjällis för femtusen nu. jag fryser knäna av mig! som björn gustavsson skulle sagt. och i och med att snön kom så glömde även alla hur man kör bil. lärde vi inte oss det när det var snökaos förra vintern? 50 på relativt plogad 80-väg vet jag väl inte om det är så okej. förvisso att det var lite slirigt men vafan, håll i ratten och gasa.

bra dag på jobbet. förutom att jag gått runt och beklagat mig över min magkatarr och min inflammerade visdomstand då.. men det är bara sånna där små saker som förgyller vardagen tycker jag. inte.

nu ska jag fila på min vfu-uppgift som jag kom på inte blev så bra.

.

nu har jag gjort en av femton vfu-uppgifter. duktig hest. så nu är jag värd att lata mig sådär två timmar till innan det är dags att sova så jag orkar upp halv sex imorgon. kul liv man har som arbetande människa utan lön. för övrigt har dagen resulterat i jävligt stel nacke och ont i en visdomstand. får jag inflammation i den dör jag.
adjö


.

jag är kass, kassare, icapåse på att blogga. ska försöka bättra mig när jag återfår mitt liv i början av 2011. sthlm var bra som vanligt. god mat, trevligt sällskap, finkultur och ingen jacka. det sistnämnda kanske förvisso inte kvalar in under vad som var bra, men ja. ändå liksom. hittade ju faktiskt två stycken jetefena jackor, synd bara att dom kostade strax över femtusen styck. så jag får frysa i min skinnjacka ett tag till. börjar bli lite kyligt på mornarna när man skrapar rutorna på bilen i flera minusgrader kan jag meddela.

annars händer det inte mycket spännande. jag har jävligt ont i magkatarren och försöker samtidigt knåpa ihop en av alla sjuhundratusen vfu-arbeten jag har vilket faktiskt går oförväntat framåt. beräknar vara färdig strax innan examen 2012.

två veckor bushen kvar och sen umeå. blä för umeå. speciellt eftersom det verkar som jag har värsta överseriösa huvudhandledaren på nästa praktik. skriva reflektktionsbok varje dag och få påskrifter av handledaren.. eh ja. jobba första dagen ska jag också. först introduktion och sen jobb hela eftermiddagen och kvällen. och jobba på helgen tycker dom också att jag ska. och fredagskvällar när det är idol. vafan liksom. tur att det bara är fyra veckor. fyra lååånga jävla veckor.


.

bra dag på jobbet. men nu är jag tröööött och har svullna ben och är mycket nöjd med att jag ska vara ledig i fem dagar. hejdå bushen, hej stockholm. vore fint om mina smsbiljetter kunde behaga att dyka upp också så jag slipper noja över det. nu ska jag försöka få mina vita skor vita igen och sen ska jag färga håret.
det är mycke nu.


RSS 2.0