sunday always comes too late

även fast jag haft normal dygnsrytm hela helgen är jag inte en gnutta trött nu, vilket känns liite jobbigt eftersom jag ska upp cirkus åtta imorgon. men att vara dödstrött hela skoldagen är ändå okej när det är måndag.

kom även just på att jag vaknade natten som var av att jag skrek, drömde att en fågel attackerade mig/landade på mitt huvud. det var en märklig upplevelse, att vakna av att jag skrek alltså, mardrömmar om fåglar är ganska vanligt förekommande i mitt liv.

annars har jag inte mycket att berätta. jag har spenderat kvällen med en påse polly framför solsidan och wallander. och snart är det repris av mello så den ska jag nog ta mig en kik på om jag ändå inte kan sova.

imorgon borde jag åka ner en sväng på stan. men hur kul är det när jag slutar halv fem? typ inte alls speciellt kul. en av bharna jag köpte i fredags var inte någon höjdare, kuporna var cpkorta. men dock var den andra huuuur skön och bra och fin som helst så jag får väl vara nöjd med det. ska även köpa hårfärg och se om jag kan göra något åt mina numer vita slingor och få dom i någon normal blond nyans som resten av håret..

nåja, nog om mina världsproblem. nu ska jag borta tänderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0