.

när fasiken krympte min resväska?

.

jag orkar inte vara vaken meeeer!
men det finns liksom inte tid till sömn. jag måste tvätta klart. packa. äta middag. sola. duscha. raka benen. klippa naglarna. handla. rensa kylen&frysen och säkert massa mer som jag glömt.
jag vill liksom helst bara dra täcket över huvudet och ligga där tills det är dags att kliva på bussen imorgon. men icke. tur att jag har lite tid på mig framöver att ta igen förlorad sömn..

och tilläggas kan väl även att opponeringen blev godkänd. ägde i vanlig ordning.
/ödmjukast

monday you can fall apart

hur förvånande det än är så är det här en sjukt bra måndag, men väljer att inte ändra min sedvanliga måndagsrubrik för det. trots allt är ju inte måndagen slut än och kan säkert när som helst förvandlas till en helvetesmåndag. om någon snott min cola i kylen när jag ska ha den om en stund typ.
nåja, de bra sakerna var det ja..

c-uppsats godkänd och jag får söka båda mina praktikplatser för T6 i hudik.

/nöjd tjej


sunday always comes too late

sista helgen i umeå på många, många veckor är avklarad och nu ska jag bara genomlida och förhoppningsvis överleva två dagar med opponeringar och c-uppsatsbetyg.

onsdag 7.55 går bussen hem.

Trevlig kväll och nu ska det bli väldigt s...

Trevlig kväll och nu ska det bli väldigt skönt att däcka i sängen i sådär 10 timmar.. Dubbeldos resorb, två alve och en åksjuketablett först bara så jag är säker på att jag pallar en dag till av festligheter. Det krävs ju en del knep för att hålla sig on game när man börjar komma upp i åren liksom. Hörs. Hej.


.

bra dag. alldeles för mycket shopping, god mat och mys med my girls.

från stan fick jag med mig jeansleggins, solbrillor, hårfärg, i.d. foundation och en klänning.
och till middag blev det kycklingburgare, cole slaw och pommes på all star. räknar med att behöva äta igen nästa vecka ungefär.. 

morgondagen ska jag börja med en låååång sovmorgon. (räknar med att vakna åtta sådär bara därför) på kvällen ska vi dricka 1,2,3 - fanta och rosé. dock mumlade frun nåt om att vi måsta dricka sprit, så vi får väl se var kvällen slutar.


.

höjden av besvikelse måste väl ändå vara när man tror man köpt skogaholmslimpa och kommer hem och inser att det är en jävla grovlimpa man fått med sig. helvete.

trött tjej idag. fett ovärt att kliva upp klockan åtta en ledig dag. så nu ska jag powernappa en stund och sen ska jag ställa mig i duschen och göra mig representabel innan jag ska ner på stan för shopping, middag och torsdagsvin med min a tjejooor.

hörs. hej.


.

det kom som en jävligt dålig överraskning att jag ska på hc imorgon 9.15. varför ändrade jag tiden till en sån okristlig tid? hur tänkte jag? tänkte jag alls? å typiskt nog hade dom stängt när jag skulle ringa och ändra tid. nåja, vad är en sovmorgon.

idag har jag hängt på mb och sen jag kom hem har jag tvättat lite och gjort några tappra försök till att städa. gick inge vidare med det sistnämnda. gör inget idag som du kan göra imorgon liksom.

nu ska jag och min döda rygg ta oss en svängom på ica för att se om dom har något ätbart som inte kräver tillagning. och cola ska vi köpa, sjuka cravings såhär mitt i veckan. och nya solo om den kommit ut. och kanske en lite brio.


Hostar gör jag också. Tänk er vad skönt de...

Hostar gör jag också. Tänk er vad skönt det är i samband med död rygg. Som att få hjärtinfarkt typ.


Hej ryggskott. Har haft ont i ryggen i fle...

Hej ryggskott. Har haft ont i ryggen i flera veckor men tänkt att det ska gå över liksom. Ikväll gjorde det tvärtom kan man säga. Det knastrade till och nu är jag invalid. Har fått ner mig själv i sängen efter diverse svärord, och inser nu att jag druckit sjuka mängder vatten ikväll och är därmed extremt kissnödig atm. Ni förstår kanske problemet. Kan någon komma och sätta en kad?


.

så var 30 sidor c-uppsats inlämnad och klar och därmed ett steg närmare kanidatexamen. jo jag tackar.
sidnumereringen gick åt helvete, men vad gör det om hundra år. finns säkert nån niird i klassen som kan hjälpa oss med det nästa vecka.

imorgon ska vi förbereda inför opponeringen vi har nästa vecka och sen tar jag fyra dagars helg, som kommer bestå av städning av mitt extremt stökiga mansion, middag med laget och en hel del vin.

resten av kvällen spenderas framför tvn med ett gäng alvedon och daim. min rygg är dödare än dödast och jag inser att jag inom en snar framtid kommer måsta göra ett besök hos någon välvillig sjukgymnast som vill göra så mina ben blir lika långa igen.

hörs. hej.

.

etthundraarton.
så många gånger tror jag att jag ändrat i c-uppsatsen idag.

nu orkar jag inte mer och tänker även ignorera det faktum att jag borde ut och röra på mig. en påse chips, big bang och halvsova i sängen hela kvällen känns så mycket mer lockande.

imorgon all in och sista rycket med uppsatsen. resten av veckan ska jag ägna mig åt lite opponering och vindrickande. och köpa ny telefon eftersom jag gick och blev 1500kr rikare häromdagen. och köpa foundation. och lite kläder. jag är fan värd lite kläder.


monday you can fall apart

grått och regn. och jag är så fruktansvärt trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen. filar lite på uppsatsen, skriver en mening, tar bort ett ord, inser att jag sover, läser lite bloggar, skriver en mening på uppsatsen.. ja så där håller jag på. trött jävla måndag.

Flyg umeå-stockholm. Bil stockholm-törebod...

Flyg umeå-stockholm. Bil stockholm-töreboda. Fika med en präst. Camping! Dop av Mellie. Bil töreboda-igge. I helgen är jag en väldigt berest och världsvan tjej.. Och mami and I har kommit fram till att vi campat nog för i år. Och jag själv har insett att jag nog inte är så religiös av mig, om jag nu kände några tveksamheter på den punkten innan. Till veckan ska jag skriva klart c-uppsatsen och hjälpa mamma att flytta. Fullt upp med andra ord. Umeå återvänder jag till när andan faller på.


Nu sitter jag på arlandaexpressen på väg i...

Nu sitter jag på arlandaexpressen på väg in till sthlm. Flygningen gick bra och dödsångesten infann sig vid start precis som vanligt. Tur att den går över så fort vi kommit upp ovanför molnen. Har just hetsätit en påse chips som jag köpte ur en sån där godisautomat nivet. Som jag smsade till! Man behövde alltså inga småpengar. Tekniken går framåt och jag tycker det är lite pinsamt att jag blev på exalterad. Stavas det så? Nåja, snart är jag framme på centralen och ska försöka ta mig ut till sjöstan så jag får äta och sova nångång. /Trött tjej 23 going 83


.

död åt världen vad trött jag är. såhär i c-uppsatstider kan jag väl inte påstå att jag är särskilt van att kliva upp halv sju som jag var tvingad till idag. men höll mig vaken hela dagen och fick bra bedömningar på både opponentskapet och på uppsatsen så jag är nöjd tjej trots att jag knappt orkar hålla ögonen öppna.

så nu ska jag hoppa in i duschen och packa klart det sista och inte bli kvar under täcket i sängen.. tänkte för en gångs skull försöka vara klar i tid och inte behöva stressa till flyget. återkommet med resultat.

monday you can fall apart

vafan liksom. en del av mig är ju liksom sju fortfarande, så jag brukar tugga barntuggummi. för någon dag sen inhandlade jag hubbabubbaliknande v6 junior och nyss när jag tog det näst sista upptäckte jag att man får ju för fasiken med en tattuering i varje papper som sitter runt själva tuggummit. och det upptäcker jag nu, efter ett helt tuggat paket. okej att tattueringarna bestod av bilder på kaniner, men va fan, rätt ska vara rätt.

/bitter.

.

nu har jag lyssnat på veronica maggios senaste album tre gånger så snart kommer säkert spotify säga åt mig att jag har lyssnat för mycket. fuck nya spotify. nu ska jag sova. snart.

saturday - wait

en lördag i mitt liv. en lördag jag förmodligen inte kommer att komma ihåg när jag sitter och ljuger ihop historier för barnbarnen, men en helt okej dag ändå oavsett om den inte kommer gå till världshistorien. har tvättat, städat, inte packat ur väskan, inte spikat upp klockan på väggen som efter tre fall numera är stationerad på golvet framför tvn, solat, varit ute och gått i det fina men blåsiga vädret, duschat, gjort hårinpackning och legat i sängen som en död säl. thats it.

man måste ju ta vara på veckans enda lediga dag liksom. imorgon ska jag och sandra ha söndagshäng på mb och skriva klart uppsatsen, sen är det bara tre skoldagar kvar innan jag än en gång lämnar umeå för en vecka. och det bästa med det är nog att när jag kommer tillbaka hit efter mitt lilla äventyr är det bara en endaste liten jävlig vecka kvar här innan jag checkar ut och bjuder mig själv på tolv veckors ledighet away from yumeyåå.

så nu ska jag mysa ner mig i mina nytvättade lakan och förmodligen ligga vaken jättelänge precis som vanligt trots att det inte är något vettigt att se på tv. hörs. hej.


världens snyggaste tjej - även när hon sover


.

hej barn. nu har jag suttit i min bunker i två dagar och läst artiklar, kategoriserat och skrivit resultat. jag ser ljuset i tunneln och imorgon ska jag duscha och visa mig bland folk. först en sväng på skolan och sen ska jag på stan och leta en klänning att ha på mig på melicias dop nästa helg. hoppas, hoppas den fina jag sett ut finns kvar i storlek och att den varken har en fruktpåse på ryggen eller plattar till tuttarna så dom antingen blir obefintliga eller måste befinna sig ovanför klänningen för att den ska sitta bra. man kan ju undra hur dom tänker ibland när dom syr kläder.

har försökt ta en bild på mina dreads som alltid uppenbarar sig efter en dag utan ett kilo balsam och en hårborste. så nu när jag inte tvättat det på två dar kan ni föreställa er förödelsen. nästan så jag gruvar mig lite för att försöka reda ut det imorgon bitti. fågelbo är nog ett beskrivande ord. eller bara herrejäävlar.

nu ska jag dricka saft och sen ska jag försöka sova vilket inte kommer gå eftersom jag kommer behöva kliva upp och kissa minst tre gånger eftersom saften runnit igenom lagomt till elvasnåret. jo, jag känner mig själv och kan mina kvällsrutier rätt bra.

.

c-uppsatsskrivande till salu! fy faaaan vad less jag är på teman och underteman och rubriker och kategorier och all jävla engelska. kan dom skriva på svenska så man fattar eller?

annars har jag jävligt ont i halsen. eller nä, inte jävligt ont. typ ont bara. störande i vilket fall som helst.
nu ska jag ta mig en snabb titt på efterlyst för att försäkra mig om att jag inte är med den här veckan heller, och sen ska jag dejta duschen.


Alltså fatta gammal man är när man blir ka...

Alltså fatta gammal man är när man blir kallad till cellprovtagning! Börjar bli svårt att övertyga folk om att jag bara är 20 känner jag, slapp ju t.o.m visa leg på systemet för någon vecka sen.. Annars undrar jag när mitt nypiercade öra ska sluta göra ont..? Nej jag har inte fått 23års kris och skaffat mig fler hål i öronen, men eftersom det var flera år sedan jag hade några örhängen i övriga hål än dom vanliga två.. Men så hittade jag farmors gamla guldknoppar och tyckte dom skulle passa utmärkt i mitt tre-hål-på-raken-öra. Så jag tröck igenom. Ont som fan kan jag meddela, och tilläggas bör väl att örhängerna av grekisk modell var mycket tjockare än vanliga vilket inte gjorde saken varken skönare eller bättre. Men ja, att inte kunna sova på höger sida känns som ett världsligt problem. Annars har jag inte åstakommit mycket denna eftermiddag. Jag har kastat ett getöga på mina träningskläder och kommit fram till att jag inte orkar ge mig ut och springa och konstaterat att väskan fortfarande inte packat upp sig själv.. men i samma stund kommit fram till att jag ändå ska åka härifrån igen nästa vecka så att packa upp känns onödigt. Ja det var väl allt. Nu ska jag sova, vilket alla vet innebär att jag kommer ligga och kolla på tv i sådär två timmar till.. Hörs, hej!


.

mjomjustmja, det SNÖADE när jag gick hem från skolan också. som om inte allting annat sugit redan räckte.


monday you can fall apart

måndag. en sån där jäävla måndag. dimmhjärna kombinerat med c-uppsats har fungerat ungefär lika bra som man kan gissa sig till. jag är så slut i huvudet att jag inte lyckats få ur mig normala meningar under hela dagen. börjar jag tänka på något får jag anstränga mig för att hinna tänka på vad det egentligen är jag tänker på innan jag hunnit glömma bort det igen. ja ni fattar, helt slut.
nya tag imorgon.


nu ska jag äta äckel havegrynsgröt till middag och sen ska jag sooooova.

.

nu är jag back in yumeyåå.

har just kollat mästarnas mästare och tycker det suger rätt hårt att hanna åkte ut. vem ska jag nu hejja på? crääp. och dubbel crääp att bikinin jag så gärna ville ha från H&M är slut.

jävla uppförsbacke.
godnatt

RSS 2.0