monday you can fall apart

dagen började med total förvirring från min sida då klockan ringde åtta. vaknade, stängde av larmet, låg och tänkte en stund på när jag började skolan, kom fram till att det var klockan tio och funderade över varför jag skulle upp så tidigt som åtta och ställde fram klockan en timme och sov vidare. vaknade än en gång klockan nio och insåg att jag faktiskt skulle ha klivit upp åtta. jag har ju aldrig varit någon talang på att räkna, så att försöka ge mig på avancerade ekvationer halvsovandes är väl kanske inget att rekomendera.

när jag väl kom iväg hemifrån spenderade jag några timmar på vv och sen for jag ner på stan för att byta bhn och köpa hårfärg. och nu är håret färgat så nu är jag åtminstone inte vit/blåhårig, men istället mörkblond going redhead. ska ta tag i livet och fixa det riktigt ljust om någon månad, nu är jag mest nöjd med att ha samma färg på hela håret.

imorgon ska vi grupparbeta.


sunday always comes too late

även fast jag haft normal dygnsrytm hela helgen är jag inte en gnutta trött nu, vilket känns liite jobbigt eftersom jag ska upp cirkus åtta imorgon. men att vara dödstrött hela skoldagen är ändå okej när det är måndag.

kom även just på att jag vaknade natten som var av att jag skrek, drömde att en fågel attackerade mig/landade på mitt huvud. det var en märklig upplevelse, att vakna av att jag skrek alltså, mardrömmar om fåglar är ganska vanligt förekommande i mitt liv.

annars har jag inte mycket att berätta. jag har spenderat kvällen med en påse polly framför solsidan och wallander. och snart är det repris av mello så den ska jag nog ta mig en kik på om jag ändå inte kan sova.

imorgon borde jag åka ner en sväng på stan. men hur kul är det när jag slutar halv fem? typ inte alls speciellt kul. en av bharna jag köpte i fredags var inte någon höjdare, kuporna var cpkorta. men dock var den andra huuuur skön och bra och fin som helst så jag får väl vara nöjd med det. ska även köpa hårfärg och se om jag kan göra något åt mina numer vita slingor och få dom i någon normal blond nyans som resten av håret..

nåja, nog om mina världsproblem. nu ska jag borta tänderna.

.

jag har sån bloggblock idag, det går fasiken inte skriva. jag har solat, pratat i telefon med mamma och ätit polly. det finns alltså inte alltför mycket spännande att skriva om.. skulle vara att mina köttsår är lite bättre idag då.. jag kan ha bh på mig utan att gråta vilket jag ser som ett framsteg.

nu ska jag göra lite grupparbete så jag slipper ha ångest över det och sen ska jag försöka läsa ut boken så jag kan skriva om den under veckan eftersom den ska vara klar typ nyss.

imorgon ska jag leka i skolan mellan 10-16.30. brutalt. (ja även jag inser att jag kommer ha vissa problem med normala arbetstider typ 7-16 när utbildningen är klar)

.

jag måste skaffa en sambo..
..det är ju förjävla svårt att vika lakan själv

.

för ungefär två veckor sedan köpte jag en ny deo. luktar jättegott och har funkat kanon. dock har det svidit lite vissa mornar när jag haft på den, men inget jag tänkt så mycket på eftersom det gått över. imorse gjorde det ont som faaan och stramade som om jag gjort en ansiktslyftning under armarna, så jag tog mig en titt.. vilket gav mig en smärre chock eftersom jag upptäckte att jag har blödande självsprickor på ett område på typ 10x10cm under varje arm. konstigt att det gjort ont liksom. not! jävla skitdeo. hur fasiken ska jag få det att läka? det är liksom så illa att om jag rör på armarna för mycket så spricker det upp ännu mer. det är plågsamt att ha kläder på sig.

ja grattis till mig då.

för övrigt har jag en ganska boring lördag.. har städat och håller på å tvättar och snart ska jag handla och göra kycklingsallad till middag och resten av kvällen tänkte jag spendera framför tvn. lång mening.

hörs. hej.

.

määääätt. att trycka i sig samma mängd morötter, gurka och dipp själv som vi vanligtvis brukar bunkra upp på fredagskvällarna, fast då åt 3-4 personer, gör att jag känner mig aningen gravid-i-7e-månaden såhär efteråt.

trött är jag också så nu ska jag ta en låång dusch med damien rice i högtalarna och sen hoppas jag att mina grannar inte tänker ha fest i korren klockan tre i natt och att jag inte vaknar före tio imorgon bitti.


friday im in love

freeeedag. och en ledig fredag till och med! började dagen med att vakna utvilad HALV ÅTTA. inte så okej, så jag tvingade mig själv att ligga kvar i sängen halvsovandes till tio. sen åkte jag ner på stan och hängde en sväng med sofie, fick med mig två fiiina bh:ar som jag hoppas passar (orka prova på affären!) och tre par hipsters. lämpligt när jag hade både presentkort, värdecheck och 20% på hela köpet. jo jag tackar.

nu tvättar jag och imorgon ska jag tvätta ännu mera. hur kan det bli så sjukt mycket tvätt när jag aldrig har något att ha på mig? nåja, jag ska väl ändå ha något att roa mig med när hela laget övergett mig för hundar, byamiddagar, skotrar, virkning och andra saker som uppenbarligen är mycket roligare än att umgås med mig ;) bastards!

sola ska jag också. och göra ett till försök med silverschampot. och skriva den palliativajävlaskituppgiften.

saker att störa sig på en torsdagskväll - del 2

- att min mobil spökvibrerar hela tiden. sjukt störande att tro att man är poppis fast man inte är det.

nu ska jag tvätta av ansiktet och kolla på scrubs.

.

saker att störa sig på en torsdagskväll:
- att min telefon kan inte stava till "såklart". är inte det ett ganska vanligt ord?
- att jag varje dag får gå på skattjakt efter mina glasögon. har dom fötter eller?

.

använd inte silverschampo. vaknade imorse med blått hår! eller där jag haft slingor var det blått, och rötterna som jag ville ha ljusare var samma gamla äckliga gulfärg som vanligt. men efter en timmes skrubbande i duschen var det bara liite blått och jag kunde visa mig på skolan för att basgruppa. imorgon är jag ledig så då ska jag köpa avfärgning och hårfärg och försöka få till ett helblont hår i någon fin nyans. wish me luck.

sen jag kom hem har jag klippt av mig mina monsternaglar så nu ser det ut som jag också har korvfingrar (internskämt). till middag blir det makkisar tror jag och sen ska jag läsa klart den dära boken som jag aldrig blir klar med nivet.

hörs. hej.


årets längsta blogginlägg

idag är en jävla pissdag och därför tänker jag göra en kort historia lång om hur mycket jag hatar lensme.se. beställ aldrig linser därifrån!! aldrig, aldrig, aldrig. även om dom är billigast.

i princip varje beställning har varit försenad. dom har skickat fel styrka och trasiga linser mer än en gång. första veckan i december gjorde jag en beställning. efter tre veckor när det fortfarande inte kommit någon leverans ringde jag och fick veta att det var försenat, men var på väg.

i början av januari fick jag en påminnelse på att betala räkningen - innan jag ens fått linserna. så jag ringde och klagade och dom sköt upp betalningsdatumet. så kom äntligen linserna, tre veckor senare än utlovat. och jag betalade. allt frid och fröjd.

så idag när jag kommer hem har jag fått en påminnelse. där det står att jag ska betala för linserna annars går det till inkasso! så jag ringer, upprörd så jag höll på att gå upp i atomer. då har dom tydligen skickat två leveranser till mig, varav bara den ena uppenbarligen kommit fram - den jag faktiskt beställt. så säger tjejen jag pratade med att jag måste ju anmäla om jag inte fått en leverans. vafaaan jag ringde ju och sa att det var försenat redan i december, och dom sa att jag skulle vänta och att dom var på väg. hur FAN ska jag kunna veta att dom skickat två paket till mig när jag bara beställt ett och att då det ena kommit bort på posten?

det kunde ju kanske den jag pratat med redan när jag ringde och klagade på förra fakturan att jag hade två obetalda leveranser, det sa hon ju inte ett ljud om. men nu skulle det tydligen fixas, vilket jag inte tror ett dugg på med tanke på tidigare stolpskott som "hjälpt" mig i kundtjänst, så jag får väl ringa och kolla imorgon om dom verkligen makulerat fakturan på grejerna jag inte beställt. kul om det börjar droppa in grejer från inkasso när det inte ens är jag som fuckat upp det.

JÄVLA LENSME!! om jag gör EN beställning och dom skickar TVÅ, varav en kommer fram. hur fanihelvetesjävlakuksatan ska jag då veta att en leverans tappats bort på posten och att jag blir betalningsskyldig för grejer jag inte ens visste jag skulle ha? jävla popcorn. död åt världen.


så typiskt att det ska bli sådär på en redan dålig dag. det är kallt och jävligt ute, det slutar aldrig snöa och föreläsningen imorse var den mest onödiga jag någonsin varit på. vi fick lära oss hur tobak växer. det har vi ju väldig nytta av! kommer säkert någon rökande patient någon gång och vägrar lämna avdelningen om han inte får veta huuuur hans cigaretter blir till. NOT. kanske skulle ha lite bättre användning av att veta hur man får patienterna att sluta röka?

föreläsningen efter lunch var desto bättre. där fick vi lära oss att man inte ska ha med sitt ansikte om man vill skicka avklädda bilder på sig till sin pojkvän eller flickvän. och att man aldrig ska fråga barn "varför?" för dom svarar bara "därför". ja, lite annat vettigt sa hon kanske också, men det kan ha varit så att jag facebookade då.

nu ska jag ta mig en promme till ica och köpa något till onsdagsmyset. sista tjugan på kontot bränner i fickan och jag är värd något ätbart efter en sån här mindre upphetsande dag.


avslutningsvis, för att inte bara vara bitter bjuder jag på en bild på världens finaste melicia!


mosters <3


.

men värt när datorn hakar upp sig och jag klickar överallt i ren frustration och det slutar med att jag tagit bort senaste blogginlägget helt ofrivilligt. nåja, jag hade förvisso inte skrivit så mycket spännande ändå. klagade lite över grannar som spelar fotboll i korren och ville att ni skulle tycka lite synd om mig för att jag är hållkäften-trött från tre på eftermiddagen till tio på kvällen och sedan blir kalaspigg igen.

håll käften-relaterade saker har gått och blivit ett favorituttryck sedan ett avsnitt av h8hm för sådär en månad eller två tillbaka. men man vill ju inte sno ett uttryck rakt av, nej man får ju lov att hålla lite på det tills folk glömt vad det kommer ifrån så man kan låtsas att man kommit på det själv. naturarhjärnan!

för övrigt önskar jag mig +10 och vår. 
även en fungerande hjärna vore kul att ha, kan ju inte annat än att hata mig själv lite när jag sitter och väntar och väntar och väntar på att veckans brott ska börja, och inser först en kvart efter programstart att jag har fel kanal på. grattis till mig. preenter och tårta.

monday you can fall apart

ovärt att komma hem och det är iiiiiskallt. 18 grader! men det var inte hyresvärden som dragit in på värme utan jag som vridit elementet på noll istället för på högsta imorse när jag gick till skolan. tur att ligga under täcket är en av mina favoritsysselsättningar!

förutom att frysa livmodern av mig har jag gjort chili con carne med betoning på chili. blev typ håll käften-starkt. men gott. och tre matlådor fick jag. mycket bra att bara kunna slänga in i mikron när man kommer hem eftersom jag har skola hela veckan. bläh. fast om alla föreläsningar är lika ovärda som idag så tänker jag nog strejka lite och ligga hemma i sängen istället. eller skriva på den palliativa uppgiften som jag snart haft två månader på mig att göra men som jag har vissa svårigheter att komma igång med..


sunday always comes too late

galet omotiverad dag. jag har inte gjort en enda vettig sak och på sätt och vis är väl det ganska skönt, om än lite ångestframkallande. upptäckte just att jag är näst intill pank, eller jag var nästan pank tills jag köpte både silverschampo och hårförningscreme, så nu är jag pank. tur att det kommer nya pengar på fredag och tur att jag har havegrynsgröt i skafferiet!  imorgon börjar en ny kurs, kanske inte alltför spännande men man får väl tacka för att vi börjar halv elva och för att vi har hemtenta. man får nöja sig med det lilla ibland. resten av kvällen kommer spenderas framför wallander med en påse naturgodis.
hörs. hej.


saturday wait part 2

det råkade bli en artonminutare. och svärord vad skönt det var att värmas upp ända in till benmärgen. och trevligt att inte möta ett likblekt ansikte varje gång jag tittar mig i spegeln. efter solningen tog jag en prommis till sjukan eftersom appo på ålidhood inte har öppet på helgen. så nu slipper jag motionera mer den här månaden! iofs väldigt trevligt väder idag förutom att ansiktet höll på att lossna av kylan, men i övrigt så var nog promenaden mest skön och inte alls så jobbig. nu ska jag duscha bort den äckliga solarielukten och sen ska jag äta ungspizza och leva mitt liv från sängen resten av kvällen framför mello och kanske en film eller två.

hörs. hej.

saturday wait

lördag. mucho trevligt. sov tio timmar i sträck i natt utan att vakna en endaste gång, näst intill medvetslös. men nu är jag på hugget sedan många timmar tillbaka, så nu ska jag ta mig en promenad till appo och köpa linsvätska och sedan traska vidare till iksu och lägga mig i grillen i 15 minuter. vad resten av dagen har att erbjuda har jag ingen aning om atm. kanske ryggläge för ovanlighetens skull.

friday im in love

så var äntligen tentan gjord.. och nu ska jag leva i ovisshet i tre veckor innan jag får veta om jag måste ta upp den jävla psykboken och göra ett nytt försök eller inte. med tanke på att tre av frågorna handlade om sånt jag inte ens läst nåt om har jag inga större förväntningar på resultatet, men eftersom att jag förmodligen slog rekord i ordbajsande så kan det kanske ha gått vägen ändå. nåja, det lär ju märkas.

sedvanlig tentalunch efteråt och sedan tog jag en uppfriskande (läs: höll på att frysa livmodern av mig) promenad hem och sen har jag städat. sjukt rent och fint blev det. bara byta gardiner och lakan kvar, men sånna världsliga saker kan man skjuta upp tills andan faller på.

nu ska jag fila ner mina naglar till en något mer normal längd, när det börjar bli svårt att skriva på tangentbordet vet man att dom är föör långa. och beställa lite kläder från h&m. sen ska jag kolla på skräckfilm hos sofie&jon och sen ska jag sova med lampan på.

hörs. hej.


thursday doesn't even start

oh my god vad jag är less på tentabubblan just nu. och less på att inte kunna svälja och ha ont i örat. överväger starkt att skicka mjältbrand till tanten som satt bredvid mig på flyget och hostade. inte okej.

har tyvärr inte så där jättemycket lajbans att dela med mig av. jag har pluggat hela jävla dagen med konstant huvudvärk, handlat och tvättat håret eftersom jag inte gjort det sen i.. söndags. fräsch tjej! hann vara nyduschad och ren i ungefär en kvart innan jag hällde ut läsk över hela halsen och ner mellan brösten. nu är jag mysigt kladdig och väntar bara att det ska komma ett gäng myror och kalasa på mig.

så nu ska jag återgå till pluggandet så jag slipper göra omtenta. vore så sjukt ovärt kan jag tycka.


.

att först och främst måsta lämna stockholm för att landa i umeå som bjöd på -26, ha årets jävligaste mensvärk på det och sedan tvingas tentaplugga, det är inte okej nånstans.. jag är less. därför ligger jag i sängen och fryser och surar och tycker synd om mig själv. men jag ska rycka upp mig snart och bli människa igen. till helgen eller så.

.

nu är jag fin i håret igen. ingen trött utväxt utan bara blont, blont, blont! och lite blått på ena sidan då, men så blir det ju jämt. nu har jag packat också. för mycket som vanligt, men vad gör det om hundra år.

.

idag vaknade jag med en blåsa på tungan. förmodligen har jag tuggat på mig själv inatt. ont som fan i vilket fall som helst. inte så skönt att äta och sånna saker med andra ord. att äta superdupertusengraderhet fiskgratäng gjorde inte saken bättre. nu gör det ont. sen domnar mina händer och armar bort hela tiden också. fast det har ju inte så mycket med varken min trasiga tunga eller het fiskgratäng att göra. men jag tänkte att ni kunde få veta det också, som en onsdagspresent. nu ska jag ut och sporta.

.

sjukt dumt att välja mat som tar en timme att bli klar när man är dödshungrig. men snart så! min kulinariska middag kommer att bestå av fiskgratäng. och festis. festisen är jag värd efter en eftermiddag på mb, vi var sjukt effektiva. kvällen tänkte jag spendera hos frun med te och pocorn. imorgon ska jag färga håret eftersom jag inte orkar det idag, och på eftermiddagen ska jag försöka komma på ett plan till stockholm. wish me luck.

.

god kväll mina 20 fans. snart ska jag ta mig en lååång het dusch och sova tolv timmar sådär. sätter en hunka på att jag kommer vakna redan vid sju bara därför. fuck. förutom att jag bitit mig i tungan har det inte hänt mycket spännande ikväll. typ mat och ryggläge. och fem godisar. och lite cola. imorgon ska jag pluuuugga! och färga utväxten. och prova väckningsfunktionen på min tv! värsta coola tvn! och värsta ocoola jag som upptäcker sånna funktioner först nu när jag köpte den för över två år sedan..

.

det var inte kul att inte kunna sova igår kväll. sen var det inte så kul att vakna halv fem imorse och inte kunna somna om förän fem minuter innan klockan ringde. sex klev jag upp. det var minst kul av allt. spenderade förmiddagen med redovisning på skolan som gick smärtfritt. sen intensivshoppade jag på stan i 40 minuter, rekord tror jag. frågan nu är om jag ska sova middag eller gå ut och gå i det fina vädret. tåls att tänka på.


.

trött, trött, tröööööött. fyra timmars föreläsning med stickan, en sväng på stan med sofy, äcklig havegrynsgröt och god avokado till middag och sen har man fått en måndag och gå. nu lite plugg inför redovisningen imorgon, sen ska jag göra ett tappert försök att somna före klockan ett ikväll eftersom jag ska infinna mig åtta på vv imorgon. hörs. hej.

friday im in love

värt att dom visar veckans brott när jag ska sova. nåja, lite extra vakentid såhär på helgen gör väl inte så mycket. kvällen har varit en mycket bra kväll. vi har ätit så mycket att jag räknar med att behöva äta igen tidigast på onsdag. (påminn mig gärna om det imorgon när jag upprepar samma procedur igen i matintag) vi började eftermiddagen på villan där vi intog lagoma mängder vin. sedan gick vi hem till lottis för att avnjuta kvällens trerätters:
förrätt: toast skagen made by benice her self
varmrätt: fläskfille, klyftpotatis, sallad, bea, tzatsiki och vitlöksbröd
efterrätt: apelsinchokladmousse made by lotta med hjälp av per morberg
sedan åt vi lite morötter, gurka, blomkål och dipp också. jag rullade hem.

och det bästaste av allt på hela kvällen (..och dagen, månaden, året?) var att mini bestämde sig för att komma ut, så nu kan jag hädanefter titulera mig moster.
hörs. hej.




.

jag vill aldrig mer äta vit choklad och mashmallows! 500ml ben&jerrys är aningen för mycket för en person att trycka i sig... känner mig lite äcklad nu faktiskt om jag ska vara ärlig. men jag njöt av varenda tugga förutom dom sista två.. sen tryckte jag lite chips på det. och saft. nu är jag mätt, illamående och trött. men efter en dusch och 12 timmars sömn så räknar jag med att vara fit for fight igen.  

hörs. hej.

.

förlåt umeå. men det är mitt fel att det kräksnöar ute. jag sa nämligen till mamma igårkväll att hon skulle skicka hit mina löpardojjor eftersom det tinat så pass mycket så man skulle kunna springa nu utan att bryta lårbenshalsen. plus att jag tog fram min tunnare vinterjacka från förra året för att slippa svettas ihjäl i min peak. så mycket för dom vårkänslorna liksom.. cräp.

förutom att hatat snön och torkat varklumpar ur ögat har jag umgåtts med familjen idag. vi hade utflykt till ÖB där jag fick med mig tvål, shampo och rakhyvlar så jag klarar mig fram till sommarn. nästan iaf. sen gjorde vi ett besök på expo där jag hade kunnat ruinera mig på tavlor. men det gjorde jag inte. köpte bara en liiten där det står "Igår smidde jag tusen planer, imorse gjorde jag precis som vanligt .." och en rosa toaborste.

sen familjehandlade vi på maxi och systemet eftersom vi ska ha trerätters imorgon. men först ska vi dricka vin på epp. (hej mamma! epp betyder efter plugg pub och ligger i villan på sjukhusområdet duvet)

nu ska jag försöka hålla mig vaken och läsa en tråkig bok innan jag ska umgås med mina favoritkillar, ben&jerry.


.

förutom att jag vaknade upp och såg ut som quasimodo så är det en helt okej dag idag. förvisso att jag fortfarande inte kan blinka ordentligt, men svullnaden är näst in till obefintlig nu om man jämför med hur ögat såg ut imorse, så det går åt rätt håll åtminstone. 

skola imorgon och sen helg som bjuder på massa mys eftersom laget är samlat för första gången sen i.. oktober?

.

nog för att jag inte vaknade upp med ögoninflammtion, men en infekterad tårkanal har jag allt lyckats dra på mig. i förmiddags kunde jag trycka ut var, och hela nedre ögonlocket (heter det så?) var rött och svullet. nu är det bara lite svullet. ont as hell men huvudsaken det inte syns så värst mycket.

imorgon börjar jag 10.30. lagom tid kan tyckas. efter skolan ska jag på stan och kika på en kavaj/jacka som jag inte har råd med. alldeles för mycket månad kvar på pengarna.. men lucky me så har jag presentkort.

sjukt ont i ryggen har jag också. eller kanske inte sjukt ont. men sådär så det stör åtminstone. så nu ska jag skölja ned några alvedon med fanta (nej min sockerdetox går inte sådär jättebra) innan det är dags att sova.

hörs. hej.


RSS 2.0