Monday you can fall apart

fuck mondays. började kanon med att det stod en hel dagisklass och matade ankorna nere vid ankdammen på väg till skolan. på bron. alla ankor! jag var sååå nära att vända om hem igen, men just då kom det två gubbar på cykel som skulle gå igenom denna äckliga, vidriga och hemska flock med fåglar så jag gick mellan dessa två herrar och använde dom som skydd. dom tyckte säkert jag betedde mig väldigt underligt, men det bjuder jag på.

föreläsaren var sedan värdelös och när jag kom hem var hela köket ockuperat ända till klockan sex, så jag hann både få blodsockerfall och drabbas av ond bråd död. nästan åtminstone. sen gick jag till lotta för att liva upp humöret och dricka te.

nu är jag hemma. trött och ont i ena ögat. skulle inte förvåna mig om jag vaknar upp med ögoninflammation imorgon. det går bra nuu! skola imorgon.  blä. så det är väl dags att hoppa in i duschen, ha en dejt med mitt kroppsskrubb och busa innan jag kryper ner i mina nytvättade lakan. lite mys iaf.

Sunday always comes too late

efter att ha suttit och skrivit om flertalet psykiska sjukdomar har jag insett att jag håller på att utveckla en tvångstanke. sjukt ovärt. hoppas det går över snarast så jag inte går och blir värsta psykfallet. jag har även konstaterat att jag druckit fyra liter läsk ihelgen. nu blir det sockerdetox i en vecka! eller fem dagar kanske. eller två. men oavsett nämnda problem ska jag sova nu. galet trött tjej.


.

nu har jag fått mat. förvisso inte pizza eller thai, men grillad kyckling, vitlöksbaguette med creme bonjour och en liter cola satt inte helt fel det heller. så nu ska jag kolla på handboll med ett öga och sova med det andra eftersom jag motvilligt vaknade redan nio idag.

.

fasiken vad jag är sugen på pizza och thaimat. eller någon mat öht, hungrig tjej! men dock inte tillräckligt hungrig för att orka göra en kraftansträngning och måla på ansiktet och ta mig ut. ibland är livet jobbigt.

för övrigt är jag väldigt tacksam för att jag inte är en millimeter bakis idag trots en flarra vin och shotsrejs som aldrig tog slut. men så åkte vi hem vid tolv också..

återkommer.


.

det blev ingen bio. matkoman var total efter 2½ timmes ätande, så vi gav upp och åkte hem åt varsitt håll allihopa. bio blir det en annan dag och imorgon har vi planerat att leka fest. för er som är intresserade av vad jag åt och drack så blev det följande, till en kostnad av ungefär sextio paket nudlar:

-black and white med bea, rödvin&tryffelsås samt pommes
-creme brüle med chokladglass, grädde och lakritsblåbär
-ett glas rött
-drink bestående av baylis, cointreau, kaffe, grädde och farinsocker

jag räknar med att vara hungrig igen på måndag.
nu ska jag hyra film och försöka hålla mig vaken genom hela. det verkade förvisso vara filmkväll ute i korren, men eftersom jag inte orkar ha några kläder på mig så håller jag mig nog inne i mitt mansion all by my self.

friday im in love

det är så typiskt när man just målat naglarna och kommer på att man är dödskissnödig och har jeans på sig som kräver visst våld för att få av sig..

.

borde man inte vara pigg efter elva timmars sömn? jag orkar knappt hålla ögonen öppna.. men istället för att lägga mig och sova igen ska jag göra lite skolarbete innan det är dags att ställa sig i duschen och bli människa. kvällen bjuder som sagt på finmiddag och bio. mycke bra!


.

det är inte okej när dom har provsmakning på ica och det är så jävla gott så man helst skulle vilja klä ut sig och gå och få smaka typ trettioåtta gånger i rad. som i sunes jul nivet. idag bjöd dom på tacoskal med nån galet god köttfärsröra med ananas och massa strakt mojs och ost på. därför så jag blev inspirerad. dock inte tillräckligt inspirerad för att ta ett recept och köpa alla tusen ingridienser som ingick, utan jag körde studentstyle och köpte bara tacoskal, ost, creme fraiche och salsa. jag undrar om det är okej att äta det till middag? är det ens en maträtt?

något annat jag köpte på ica var cashewnötter. jag har fått en liten crush vilket är sofie-nötallergikern-carlssons fel som för någon dag sedan fick veta att hon kunde äta sånna utan att svälla upp till en ballong och bli blå, och har därför suttit och knaprat sånna på föreläsningarna. detta har då lett till att jag kommit på hur beroendeframkallande det är när man väl börjat äta dom.. jävligt dyrt godis dock! men säkert svinnyttigt om man bortser från dom där vitchokladochyoghurtgodisarna som också råkade slinka med i påsen..

.

gläh vad trött jag är.
upp okristligt tidigt - det är inte kul att kliva upp sex
försenad förläsare - ovärt att vara på skolan kl 8 när föreläsaren inte dyker upp förän efter halv nio
grupparbete - no comments. jag ska aldrig mer grupparbeta när jag blir stor
en sväng på stan - trött, hungrig och less bland massa jobbigt folk.. inte kul

resten av dagen består av att försöka hålla mig vaken så jag kan sova tidigt ikväll. psykÖL lovade nämligen att dyka upp enligt utsatt tid imorgon på föreläsningen, det vill säga klockan 8, vilket innebär att det blir ännu en dag när mobilen ringer 6. men sen är det långhelg. fredag bjuder på finmiddag med några väl utvalda deltagare och sedan bio. på lördag ska jag tvinga s att kolla på skräckfilm med mig. och söndag.. ja då ska jag göra lite skolarbete som jag har vissa svårigheter att ta tag i.

.

idag har det varit en lagom dag. sovmorgon, skola mellan 13-16.30, bra föreläsare och avslutningsvis lite häng på nydala. imorgon är en jävligt olagom dag. kliva upp typ mitt i natten, föreläsning 8-12 och sedan grupparbete. och så måste jag en sväng på stan också. jag gillar inte stan. det försvinner alltid så fruktansvärt mycket pengar från mitt konto när jag är där.

så eftersom jag ska upp klockan sex imorgon så ska jag kasta in handduken nu och försöka sova lite. sitta på föreläsning utan att ha sovit är nämligen fruktansvärt otrevligt.

.

söndag. inflammation i tandköttet. trött. tvättberg. nervryckningar i ögat.
ja bättre dagar har man ju upplevt.

.

klockan slog 23.23 och jag hann inte önska något för det tog så lång tid för mig att fundera om det är på alla jämna klockslag man får önska eller om det bara är på vissa särskilda. fett ovärt. tänk om det var nu den där miljonen skulle trilla in på kontot liksom.

har iaf spenderat kvällen på geo. fyrmansförfest is the shit. synd bara att korrefesten vi senare begav oss till var just: the shit.. så jag och frun gick och åt mat, inte så lchf men vad gör det om hundra år. så nu ska jag sova. jättelänge. helst tolv timmar om jag får välja..


.

idag ramlade det in 12tusen på kontot så jag tog med mig frun på familjeutflykt till SP vilket resulterade i onödigt shoppande av tröjor och linnen samt nödvändigt shoppande av vin och mat. promenadandet resulterade även i en jävligt trasig tå då min lilltånagel tydligen var vass och borrade in sig i tån bredvid när jag gick. blodbad. nu gör det ont och jag vill helst hoppa på ett ben. jag tror lotta får bära mig i ryggsäcken till istids sen eftersom vi är bortbjudna på fikamys ikväll.

.

hej barn. jag har inget vettigt att komma med idag. jag sjukt trött efter vissa sömnsvårigheter igårkväll och en lång skoldag på det. imorgon är jag leeedig, och mina enda planer är att sova läääänge (kommer säkert vakna halv sju bara därför), göra ett besök på systemet och h&m och hänga med umeåfamiljen över något trevligt fika som s kokar ihop. nu ska jag försöka mig på en pn innan det är dags att ta tag i tvkvällen och ostkrokarna. (det sistnämnda med fet stil bara för att fresta frun eftersom hon inte vill dricka vin med mig på fredag :))



.

idag är dagen som jag tackade nej till en alldeles egen lägenhet. trodde nog aldrig det skulle hända, men efter moget övervägande så kom jag fram till att det är bättre att spara pengar. och förhoppningsvis ska jag bara vara här sammanlagt sex månader till, så har jag överlevt två år i korre kan jag stå ut ett tag till. så jag lovar att bara beklaga mig ibland över hur mycket jag hatar att bo här i fortsättningen.

imorse var jag duktig och begav mig till skolan trots att hela morgonen kaosade. låg för länge i sängen, stod för länge i duschen, linserna krånglade, hann inte med frukost och glömde både lunchen och mellanmålet hemma i kylen.. vid tolv gav vi upp skoldagen och jag och sofie hänkade på frun hem till rödluvan där vi åt mat, sov till wall-e (världens sämsta film?) och var allmänt umgåsiga med varandra.

imorgon blir det heldag i skolan tack vare den mindre intelligenta schemläggaren som gjort så vi har obligatoriskt typ mellan 8.30-11 och sedan 15-16. men torsdagen är å andra sidan en ledig dag (vvgpiol*)

nu ska jag fortsätta min kväll under täcket med mina ostkrokar.



*våga vägra gå på icke obligatoriska lektioner

.

det är tur att skolan börjar på riktigt igen imorgon så jag inte hinner förfalla helt. min dresscode har de senaste tre dagarna varit glasögon, långkallingar, linne och tjocksockar. sådär sexy. dessutom har jag inte orkat tvätta håret på fyra dagar heller. fräsch tjej. så ja, hög tid att komma ut bland folk igen. synd bara att lärarna tycker det är så himla festligt att börja dagarna 8.30 när jag nu efter min långweekend är van att sova till tolv. detta kommer innebära big time sömnsvårigheter ikväll har jag en känsla av.

annars har jag inte så mycket spännande att dela med mig av. jag har städat mitt crib idag så man kan gå barfota utan att göra illa sig på diverse saker och jag har inga kläder liggandes på golvet. jag räknar med att det är kaos igen lagomt till helgen. nu ska jag äta choklad. hört att sockerkick är bra när man ska sova.

sunday always comes too late

om det är möjligt så har jag varit ännu mer oproduktiv idag än igår. ryggläge större delen av dagen förutom vissa avstickare till köket för hämtning av diverse ätbara saker. har fått nån sjuk craving på nån specialrökt skinka som dom har i disken på ica, jag som vanligtvis är lite skeptisk mot sånt där har fått nån snetändning och äter det dirre ur förpackningen. nåja, proteiner är säkert bra.

för att göra denna dag lite mer spännande råkade jag även avinstallera drivrutinerna på datorn när jag skulle rensa upp lite bland gamla program. men efter 3 timmar, lite skicklighet och en jävla massa tur fattade jag hur man ominstallerade alltihop, så nu funkar den som vanligt igen. det vill säga seeeeegt och störigt. tror jag lyckades ladda hem ett virusprogram, men vet inte riktigt hur jag använder det. tror det skulle behövas nämligen.

imorgon är sista lediga dagen på min slappweekend, så jag ska nog försöka hitta någon polack på byn som kan komma och städa åt mig så det är fint sen när jag ska vara en duktig student och spendera dagarna i skolan.

.

idag har jag varit produktiv. hunnit med att ligga i sängen nästan hela dagen, tagit en -22 graders promenad till och från ica, gjort kycklingsallad och även två matlådor, umgåtts med frida över telefon i 1½ timme och snokat på fejjan så jag ligger i riskzonen för besöksförbud. får ju ta och lugna ner mig lite så jag inte blir utarbetad och går in i väggen. men skulle jag det så vore jag åtminstone i gott sällskap med tanke på att halva klassen hoppar av och tar studieuppehåll nu. skönt att fler än jag är kass. imorgon har jag planerat att göra ingenting och likaså på måndag.

.

nu är jag trö[email protected] typ. så jag ska nog sluta sitta vid datorn och försöka få av mig sminket innan jag somnar istället. trevlig kväll har det varit iaf, även om jag smittade av mig med min ålderdom så ingen orkade ta sig ut på krogen. imorgon ska jag sova jättelänge. typ hela dagen tror jag. lär ju inte behöva kliva upp och äta med tanke på mängderna med tacos jag tryckt ner i min mage idag. vitlökssås så jag klarar mig ett halvår framåt. och till min förtjusning inser jag i skrivande stund att det är hemsökta hus på 4+ nu, gotta go!!

.

jag visste det! jag har ju sagt att jag är allergisk mot vintern, och nu kan ni sluta skratta åt mig när jag säger att jag får röda utslag överallt när det är kallt ute.. http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8394482.ab 

sådeså.

.

idag har jag seminariumat. det gick finfint, alla var lika yriga och läraren var på bra humör. behövde bara ändra en enda referens dessutom, så jag är mer än nöjd, även om jag kan störa mig lite på att alla säger olika när det gäller referenstekniker.. efter min insats på skolan begav jag mig till stan för att införskaffa ny sambo.. men eftersom jag är lite efter så hade tydligen telefonen jag ville ha utgått ur sortimentet. och en likvärdig kostade 4000 och det håller inte riktigt min redan krashade ekonomi för. så jag får återkomma i ämnet senare.

nu ska jag inta ryggläge ett tag efter en rejäl intagen lunch. kanske jag kan hålla mig mätt fram till fyra åtminstone om jag har tur. tror fan jag har binnikemask..

.

tolv och en halvtimmes sömn är lite för mycket, även för en sovexpert som mig. tack vare mitt sömnmarathon så har jag varit seg ända sen jag klev upp och dragits med en otrevlig huvudvärk som inte vill släppa trots alvedon och treo. trots detta bjöd eftermiddagen på lite soft skoltid och kvällen har spenderats hos lottis. imorgon ska jag vara lediiig.


monday you can fall apart

sådärja, årets första skoldag avklarad. gick oväntat smärtfritt. även om jag kan störa mig aning mycket på att vissa kan sitta ett helt seminarium utan att säga ett endaste litet ord och ändå bli godkända. varför har man ens obligatoriska uppgifter om man inte behöver göra något på dom? en liten parentes bara.

efter skolan blev det storhandling på coop med frun och när jag kom hem rensade jag garderoben på fyra kassar med kläder, men motivationen att packa ur väskan hann försvinna innan jag blev klar, så den står fortfarande som ett fint hinder som jag slår tårna i varje gång jag ska in i badrummet. den kanske rent av packar upp sig själv om man väntar tillräckligt länge, who knows.

imorgon har jag en fet sovmorgon till ett, och eftermiddagen ska jag spendera på vv. och sen är jag ledig i sex dagar. gör inte sådär jätteont faktiskt.

nu ska jag återgå till mina katjang nötter som är så starka att det ryker ur öronen på mig.

sunday you can fall apart

nu är jag back i yumeyåå. back in yumeyåå nästan tre timmar senare än beräknat = inte okej. så mina planer på att packa ur väskan, städa lite, stryka och fixa i ordning sprack i samma stund jag klev innanför dörren. men med bara två skoldagar till veckan inplanerade så ska jag väl hinna fixa här hemma också. gör inget idag som du kan göra imorgon liksom.

så planerna nu är att ta en låååång varm dusch och sen ska jag sova ända till halv sju imorgon. rena sovmorgonen om man jämför med när man har praktik! och om man jämför med när man är ledig är det som att kliva upp mitt i natten. bara att välja hur man vill se på saken.

RSS 2.0