.

kan vara så att jag upplevt längsta dagen i mitt liv idag. mina grannar en trappa ner hade fest i princip hela natten, vilket resulterade i vissa svårigheter med att sova. och att vara utan sömn och sedan ge sig på en heldag i skolan är inte så kul. även om sista föreläsningen idag på tre timmar kan ha varit den bästa någonsin, så kunde jag inte låta bli att längta hem efter sängen. och när jag kom hem dog min mage och nu ligger jag här i fosterställning och tycker synd om mig själv.

nämnas kan väl även att jag och sandra snickrade ihop i nästan hela projkektplanen idag också när vi hade hål på 1½ timme. sjukt effektiva klubben kan ni kalla oss.

ägnar kvällen åt att tvätta och packa, och så fort det är klart ska jag ställa mig i duschen och sen sooova. eller jag ska busa också eftersom det inte finns en gnutta ork i mig att ta mig till iksu och lägga mig i grillen.. och då mina kära läsare, då är det illa.

ser inte fram emot 5½ timmars bussresa imorgon, men att komma hem ska bli fett med nice.


.

kursen från helvetet inledd - check
projektplan påbörjad - check
projektplan under kontroll - check

jag och sandra hade fyra galet effektiva timmar på mb idag. bakgrunden/introduktionen är nästan klar och vi har gjort en grym tidsplan. och fika hann vi också med. det skulle jag dock ha skippat eftersom min mage dog lite efter kolhydratschocken. blev inte bättre av att jag tryckte i mig pasta till middag heller. svullen är en underdrift.

imorgon ska jag vara en duktig student mellan 8.30-16 och sen tänkte jag ta mig en veckas umeåuppehåll. ganska nöjd.

nu ska jag sova middag eftersom jag har nattlig uvi som fuckar upp min sömn och sen ska jag äta chips eftersom magen redan är trasig.

.

jag håller på att klura på ett syfte till våran c-uppsats. dom tycker nämligen att vi ska ha det klart för oss tills imorgon för att få det godkänt så vi kan börja skriva typ. hittills har jag funderat över följande syften:
- DÄRFÖR
- inget syfte

går lite trögt om man säger så.

monday you can fall apart

det finns bra dagar. och sen finns det måndagar. måndagar då man först har haft en natt med alldeles för lite sömn, (kan dom sluta visa bra filmer och repriser långt in på nätterna eller?), för att sedan titta sig i spegeln och upptäcka att den otroligt bra och nya nighttreatment-krämen visst inte bara torkat ut orenheter utan hela jävla ansiktet. huden föll liksom av. (tänk er michael jackssons näsa för bästa inlevelse). detta ledde i sin tur att det blev alldeles för för lång tid framför spegeln för att försöka att få sminket att fästa på ett sönderfallade ansikte så fanns det liksom ingen tid för frukost. och hela förmiddagen i skolan ägnades åt att försöka förstå vad fan man ska skriva i en c-uppsats. det kan vara så att mina ögonbryn fortfarande sitter högt uppe i hårfästet. teman? underrubriker? nyckelord?  
oh crap.

nu ska jag äta.

sunday always comes too late, part 2

för en stund sedan fick jag en allergisk reaktion. vardagsspänning när det är som bäst. jag hade pressat vitlök och en bit av skalet fastnade tydligen på knogen och nedre delen av fingret. jag märkte inget förän det började svida så in i och fingret hade svällt upp till en liten röd boll. hur normalt är nu detta undrar jag?
det är inte rött längre men svullet och eftersom knogen är kind of drabbad så gör det ont att böja och räta på fingret. det är riktigt underhållande att umgås med mig själv faktiskt, varje dag är en överraskning.

förutom att upptäcka nya allergireaktioner så kollar jag på hockey. jag har hittills lärt mig att man kan ge målvakten en såkallad dusch. då blir alla spelare i målvaktens lag jättearga och börjar slåss med motståndarlaget. dom slåss ganska mycket om allt möjligt faktiskt. och frågar varandra vad dom kör för bil. obegriplig sport.


sunday always comes too late

jag har visst varit lite seg på att blogga i helgen märkte jag just. men det har ärligt talat inte hänt så mycket spännande. i fredags slog jag på stort och var på dejt. igår testade vi på det sociala experimentet klassfest, vilket visade sig vara en relativt trevlig tillställning även om alkoholhalten kanske hade behövt varit högre för att tycka det var riktigt lajbans. men vi var ju duktiga och socialiserade åtminstone, det måste vi ju få lite cred för. jag och s avslutade kvällen på max där vi kolhydratladdade och sen tog vi en taxi hem och klev innanför dörren strax efter tolv. godkänt.

idag har jag gjort våran vidriga korridor något mindre vidrig eftersom jag har städvecka. och nu ska jag bege mig till ica och handla massa mat. hej lchf/GI/-vecka!

annars längtar jag mest till fredag när jag äntligen får träffa min favorittjej!


hörs. hej.

friday im in love

jag har inget att ha på mig! snälla ge mig en mörklila, knallrosa eller ljusgrå onepice i födelsedagspresent så kan jag ha den varje dag resten av mitt liv och jag slipper psyka ur på bristen av roliga outfits i min garderob.

trött är jag också.

fick dock en jättefin kofta i posten från H&M idag. det är bra skit.


.

..this too shall pass


.

nu är sista tentan för t5 förmodligen gjord. det är ju lite oklart med tanke på den mindre briljanta insatsen av mig på tentan i lördags, och tentan vi hade idag ändrar poäng i resultatet hela tiden så det vågar vi inte riktigt lita på än. s misstänker att examinatorn, förutom hennes konstaterade hörselskada även har begynnande demens, alternativt är alkoholist. hur svårt kan det vara att få dit rätt poäng på en tenta med endast kryssfrågor?

nåja. leva i ovisshet är bara spännande.

nu har jag helg i fyra dagar. imorgon borde jag ut och springa, botanisera en sväng på systemet inför den kommande klassfesten på lördag och köpa ny mascara. sånna där jobbiga saker som a girl gotta do.


.

idag är det så fint väder att jag invigde skinnjackan för säsongen, och kände mig genast 5kg lättare. och när jag kom hem fick jag en något otrevlig överraskning, 26 grader i mitt rum. sådär kul att bo på solsidan den här årstiden.

efter skolan slog jag på stort och storhandlade och till middag blir det lchf. och till lunch åt jag havegrynsgröt. sen att jag tryckte i mig chokladmuffins och cola till frukost är bara en liten parantes.

resten av eftermiddagen tänkte jag spendera i sängen för jag har så jävla ont i ljumskarna och ikväll ska jag försöka ta mig till geo och umgås med laget trots mitt tillfälliga handikapp.

monday you can fall apart

idag är jag effektiv och både tvättar och städar och skurar och dammsuger. ut med alla mörka vinterfärger och upp med nytt, ljust och fräscht. snart tänker jag börja använda skinnjackan också oavsett temperatur ute. det är ju trots allt plusgrader här uppe i norrland idag så man nästan får lite vårkänslor.

imorgon har jag skola på förmiddagen och i övrigt är planerna oklara. kanske plugga lite inför hemtentan på onsdag. och handla. jag har har fan ingen mat hemma. idag ska jag äta en gammal lax, pommes och bea. jag är inte helt säker på att det kommer bli en lyckad kombo.


hörs. hej.


sunday always comes too late

imorgon ska jag börja mitt nya liv. först tänkte jag lchf-a ett tag, definitivt inte för att gå ner i vikt utan för att rensa kroppen på socker. men har efter lite funderingar kommit fram till att det verkar för avancerat, krångligt, jobbigt, tankekrävande och ja.. gaah. så summa sumarum har jag ingen aning alls om vad det kommer innebära att börja ett nytt liv, så det får bli en överaskning.

blöder näsblod gör jag också. hela jävla tiden. det kan vara min kropps sätt att sänka hb't lite eftersom jag uppmätte hela 143 i torsdags när en klasskompis fick ta prov på mig. inte illa med tanke på att mitt tidigare rekord låg på 126. nästan så man kan börja fundera på att bli blodgivare och samla på sig lite presenter.

imorgon är jag leeedig och därför ska jag göra spännande saker som att tvätta handdukar och lakan, städa lite, byta gardiner. (har väntat tillräckligt på att dom ska byta sig själva nu, vilket uppenbarligen inte verkar hända). och sola eftersom jag inte orkade det idag.


avslutningsvis har jag en hälsning till min mami.
jag vill ha den här i födelsedagspresent!!!

strl 36 på överdelen och 34 på underdelen.
från H&M.
tack på förhand.



nu ska jag äta lite mer chips eftersom jag inte vet om man får det i mitt nya liv. så det är bäst att trycka lite extra för säkerhetsskull liksom. dessutom springer ju noomi rapace runt på tvn och är cool så jag har trevlig kvällsunderhållning i alla fall.

.

att sova visade sig inte vara något större problem ändå. hann knappt mer än att lägga på huvudet på kudden så blev jag medvetslös och återuppstod fyra timmar senare. kanske inte så där jättesmart att sova så länge så sent på dagen, men vad gör det om hundra år. var nog inte så smart att dricka yoghurt och äta bullar till middag heller, men det är också en sån där världslig sak.

ryggläge resten av kvällen. imorgon ska jag städa och sola.


.

tenta - check.
sen hur det gick tycker jag vi pratar mindre om. på en fråga hade jag suttit och skrivit en lååång utläggning om att patientens diagnos var deprission, och på nästa fråga stod det att han dött. säger en del tycker jag.

sedvanlig tentalunch och sen en långprommis i det underbara vårvädret och nu är jag hemma sen någon timme tillbaka. var tänkt att jag skulle ta mig en två timmars powernap nu och ta igen lite förlorad sömn eftersom grannarna under mig hade fest till åtminstone två inatt, men som vanligt är det omöjligt att vara trött och sova nu när jag äntligen får.

så jag ska vila mig i form en stund till sen ska jag på ica en sväng och se om dom har något onyttigt jag kan trycka i mig till middag, och ikväll tror jag att jag ska bege mig till geo och kolla på film.

.

idag är en sådan dag som jag försökt trycka in 22,5hp i huvudet på kortast möjliga tid. har väl gått sådär kan jag erkänna, men hade trevligt sällis i form av frugan några timmar under eftermiddagen vilket lättade upp stämningen avsevärt. har spenderat kvällen med att vila mig i form inför morgondagen, det jag inte kan nu kommer jag ändå inte fastna, så jag har kollat på tv och kolhydratsladdat som inför vilket vasalopp som helst. så imorgon kl nio och någon timme framåt skriver jag tenta, och sen ska vi äta sedvanlig tentalunch på stan och boka biobiljetter till måndag då vi tänkte gå och se hur många lingon finns det i världen. annars är planerna för helgen att ta igen lite förlorad sömn, städa och kanske byta gardiner om andan faller på.


.

idag är en tråkig ångestdag så därför ska jag dra på mig finkostymen (nåja, byta ut mjukisarna åtminstone) och bege mig till världens bästa lotta som fyller år idag :) GRATTIS !!

.

jag undrar hur rättpsyk på kronobergshäktet tänkte när dom skickar ut vi-behöver-dig-kom-och-jobba-som-sjuksyrra-du-får-flyttbidrag-och-vi-ordnar-det-mesta-för-vi-är-världens-bästa-kommun till mig? äter inte de intagna där sånna som mig till frukost? nåja. jag vet inte ens vart kronoberg ligger så dit ska jag inte.

idag är det pluggdag på hög nivå. ambitionen var åtminstone det, sen har det väl gått sådär att upprätthålla nivån. det är ju sååå mycket om såååå mycket så man är ju rädd för subaraknoidalblödning och jag vill kräkas på allt som har med sjukdomar att göra. och appropå sjukdomar har jag kännt mig lite wierd hela eftermiddagen, kallsvettig och lätt illamående. jag hoppas det bara är något på skoj för imorgon har jag obligatoriskt grejs i skolan plus att frun fyller ju år och då kan jag inte hålla på å vara sjukis.

atm håller jag på å tvättar och snart ska jag även inta tacos till middag. och plugga järnet nån timme till så jag kan ha tvmys och sova tidigt sen. är så trött hela tiden så jag håller på å bryta ihop.


.

idag har jag hemmapluggdag. jag blir så ineffektiv av att sitta på mb, så jag har levt ensam i misär hela dagen med kurslitteratur som enda sällskap. ganska så duktig tjej har jag varit. bara några sjukdomar kvar att sammanfatta som jag tror jag skjuter upp till imorgon. för nu ska jag ta en promme till ica och köpa något smarrigt eftersom jag äntligen är ägare av ett visa-kort. det har varit en tuff tid i mitt liv och nästa gång jag tänker vara askalas ska jag ha cash och inget jävla kort som går att tappa bort. påminn mig gärna om det.


idolbild på penntrollet med dubbelhaka och nya favviströjan som atm luktar solarium.


.

im back. om jag bara inte hade en mobil från tidigt 1800-tal så skulle jag kunna blogga från mobilen, och där med bjuda er på tretton oviktiga blogginlägg om dagen. men nu är det inte så och därför blir det vad-har-hänt-under-en-hel-vecka-i-benices-liv-blogg nu.

ja. i måndags flög jag till stockholm och var där till fredag. gick lite på stan, myste med världens bästa mellie och fick lite familjekvalletid. i fredags åkte jag tåg till hudik med mamma och sen spenderade jag helgen med min prinsessa. världens bästa sovsällis. träffat mormor hann jag också med. hon var upprörd. bland annat på rikard olsson, norrmän och svenska vallateamet. igår åkte jag buss i 5½ timme och nu är jag i umeå.
ungefär det som hänt i stora drag.

idag har jag och lotta varit mer eller mindre effektiva på mb eftersom vi har tenta på lördag. vi är väldigt noga med att betona att det inte är omtenta, utan att vi faktiskt inte skrivit den än, även om det är ett omtentatillfälle vi ska skriva den på.

nu ska jag sova mig i form så jag orkar med tvkvällen, råkade som vanligt vara vaken liiite för länge igår kväll.

monday you can fall apart

igår var jag frivilligt vaken till klockan ett. sen var jag ofrivilligt vaken till två. imorse var jag tröttast. men det var bara att bitchslappa mig själv lite eftersom jag hade obligatoriskt barn-hlr mellan 8.30-12 med aggis. aggis the crazy cat woman. hon var dock på bra humör och sjöng staying alive medan vi gjorde bröstkompressioner. fast såklart twistade hon till det med ett muntligt förhör på slutet av lektionen, men annat hade man ju inte väntat sig av henne heller.

nu är väskan iaf packad och om en stund ska jag bege mig till bussen och försöka komma på planet ner till stockholm så jag får pussa på världens finaste tjej! (och umgås med mami och syster också såklart, men dom får acceptera att vara på andra plats nu för tiden)






sofie tyckte jag borde nämna att jag bytt bloggdesign också.
jag har bytt bloggdesign.


hörs. hej.


sunday always comes too late

im alive! och jag har löst mitt pengaproblem för en stund så jag kan handla mat och sola. just nu håller jag på å tvättar och städar samtidigt som jag försöker få klart inlämningsuppgiften. men mest kollar jag på tv om jag ska vara ärlig. multitasking när det är som bäst liksom.

hörs. hej.


saturday wait

dagen har ägnats åt att överleva.
imorse vaknade jag och mådde som en prinsessa. det berodde förmodligen på att jag fortfarande var full, för framåt tolvtiden och resten av dagen har jag mått så dåligt att jag i perioder funderat på att hoppa ut från fönstret. men enligt mitt kontoutdrag hade vi sjukt kul iaf, visakortet gick varmt och jag och s verkar ha shottat upp åtskilliga hundralappar. och appropå visakortet så söp jag även bort det. det upptäckte jag nu ikväll när jag äntligen kunde stå upprätt utan att dö och skulle ta mig en promme till ica för att köpa sallad. så nu är det spärrat och ingen hade hunnit använda det thank god.
nu blire mello och ostkrokar.


friday im in love

hej barn. här sitter jag och dricker vin direkt ur flaskan i brist på vinglas.. lite white trash varning över det kanske.. snart ska jag bege mig iväg på middag om bara mitt sällskap för kvällen kan ta och bli klara någongång. annars finns risken att jag kommer hinna dricka alldeles för mycket vin innan maten..


hej hej från webcamen !

sup lugnt.


.

sjukt effektiv tjej idag.
10-12 föreläsning på skolan
13-15(?) på mb skrivandes på den jävla uppgiften
15(?)-19 lagmiddag bestående av enchiladas och sedan shopping. lottis vann shoppingtävlingen trots prat om köpstop, och spenderade strax under tusenlappen. sofie köpte hårspray och jag fick med mig en klänning och en oversizetröja.
19-21 pensionärshäng på geo. skip-bo och dagens mindre briljanta tvutbud.

imorgon är det planerat för middag och vin. fast på förmiddagen ska jag plugga lite. påminn mig gärna om det.

.

nu är jag lite less på inlämningsuppgiften, det finns liksom inget slut känns det som. men nu ger jag upp för idag och sover lite på saken och tar nya tag imorgon. först lite skola mellan 10-12 och efter lunch ska jag sitta på mb tills skiten är klart. sen ska jag ha heeeelg och dricka vin.


.

oväntat att jag inte kommit längre med mitt liv sen förra inlägget. nej. istället lyssnar jag igenom låtarna som ska tävla i mello på lördag så jag efter två glas vin kommer sjunga med och tro att jag kan alla texter jättebra.

.

tisdagsångest. värre än måndagsångest faktiskt. har spenderat halva dagen på mb, basgruppat och sedan skrev jag på min inlämningsuppgift. och haft kaffedejt med frun. resten av halvan har jag legat i sängen och funderat på om jag ska sova middag eller göra något vettigt. har fortfarande inte kommit fram till något och har därmed varken blivit piggare eller fått något gjort. inte alltför effektiv tjej kan man väl konstatera.

för övrigt undrar jag varför dom spelar anna bergendahls låt från förra årets mello på reklamen för melodifestivalen 2011. mycket märkligt.

slut på polly har jag också.


RSS 2.0