.

tack, tack, tack för att det är helg nu. satan vad trött och sliten jag är.
glad påsk!

.

jo men grejtans att jag gått och fått hjärtinfarkt under eftermiddagen också. eller ja, början på ryggskott skulle jag tro, men eftersom det är i princip samma symtom väljer jag att få det att låta lite tuffare än vad det är. hur fan lyckas man få ryggskott av att dela läkemedel i dosetter? nåja, det ska ju finnas folk till allt. nu ska jag duscha och sova. hejdå.

.

kära örebroare. skönt att det är fredag imorgon, var ju på tiden kan man säga. äckligt vad drygt det är att kliva upp halv sex. men som sagt bara en dag kvar nu, sen ledig två, jobb tre och sen ledig fem!

för er intresserade så blev klippningen bra. det syns ju kanske inte alltför mycket med tanke på att M bara klippte bort 3 cm på längden, men mer behövdes inte trots att jag inte klippt mig sen i februari. fatta bra mitt värmeskydd är med tanke på att jag fönar och plattar håret i princip varje dag, och färgar det varannan månad.

och dessutom hittade jag ett solarium på jobbet idag så imorgon tänker jag ta en fredagssolning om det är ledigt. lite färg på kroppen och lite i håret så är jag schnygg igen sen.



"jag orkar inte byta om.. jag har ändå inte tänkt jobba så mycket idag" 


.

vi leker lite bloggflow för att kompensera att jag inte orkar leka med datorn varje dag nu när jag är en hårt arbetande going to be sjuksyrra. och eftersom jag inte riktigt är en lika frekvent internetanvändare nu som sagt så såg jag att dom hade fått in typ trehundranittiotusen snygga plagg på h&m som jag är i stort behov av. hur nu det ska gå ihop, jag som måste klippa mig för att ha råd att färga håret. ha. jag skulle behöva utöka mitt csnbidrag lite, 15000 i månaden tycker jag skulle sitta fint. vad säger du reinfeldt? (ja jag är ganska övertygad om att han är en av mina 25 läsare) fast frågan är väl egentligen när jag ska använda alla kläder. om man kollar i garderoben på vad jag har med mig hem och vad jag faktiskt hunnit använda så kunde jag lätt enbart kunnat haft med mig mjukisbyxor, två linnen och två ziphoods. tur att jag får åka till sthlm nästa vecka och klä upp mig lite så jag inte sunkar ner mig totalt. lite solairum skulle också behövas. synd att östrogenet skyddar mot rökning och inte solarium, tror jag skulle ha liite mer användning av det sistnämnda.

.

bra dag på jobbet. klipptid bokad och fick tid redan imorgon. tre dagar jobb kvar denna vecka. klarade tentan from hell i ledarskap och arbetsrätt. ganska okej ändå trots huvudvärk som skulle räcka till ett fotbollslag.


Saturday wait

man har inte mycket till liv när man ska hålla på å praktika. upp fem, jobba till fyra, hem, äta, sova. inte så händelserikt liv atm. trevliga kollegor och ganska soft jobb i allmänhet. jag delar läkemedel, tar blodprov, ger i.m sprutor och går vilse. och dricker kaffe. mycket kaffe. mer hinner man inte på en dag. så det blir inte roligare än såhär. life sucks lite grann sådär men jag försöker ignorera det. tjipp

Monday you can fall apart

sådärja. jobbdag 1 - check.
sammanfattningsvis är det i en stor labyrint jag ska jobba. helt omöjligt att hitta. jag höll fan inte på att ta mig ut när jag skulle hem. verkar vara trevlig personal och sådär iaf. och jag får jobbkläder! thank God. och trots att det bara var intro idag hann jag briljera och lösa lite läkemedelsproblem också när min handledare inte visste vad och hur hon skulle göra. 1-0 till benice. imorgon har jag ingen handledare som jobbar, så jag vet riktigt inte hur jag ska göra. gå dit och hoppas på att någon annan vill handleda mig eller vara hemma. fan inte lätt när man ska göra eget schema och få ihop alla dessa timmar, speciellt inte när det inte finns folk att jobba med. jag känner inte riktigt att jag kan gå dit och styra stället själv andra dagen liksom.

Sunday always comes too late

utan internet och ingen täckning på telefonen - välkommen till bushen. men nu är det igång igen, internet iaf. mobilen har jag gett upp hoppet om. det tar typ ett år för mig att få ett sms efter att någon skickat det, och svara när det ringer går oftast inte alls. nice to be home liksom. haha. men i övrigt lever jag och frodas. har väl inte hänt allt för mycket spännande sen jag kom hem. kramats lite med prinsessan och träffat bror typ. och imorgon börjar jobbet..

..som förvisso är en historia i sig. jag skickade ju mail för sådär tre veckor sedan och presenterade mig och sånt där artigt och fick svar att dom skulle skicka schemaförslag och lite allmän info. och jag väntade. och väntade. men orkade inte vänta mer i måndags och skickade då ett mail om att det kanske vore bra om jag fick veta när jag skulle vara där på måndag åtminstone. fick inget svar. så mamma fick jaga folk medan jag satt på bussen hem hit i fredags med en viss osäkerhet om jag ens hade någon praktikplats längre. och jovisst, jag var sjukt jävla bortglömd. den ansvariga hade blivit sjuk och inte delegerat uppgifterna till någon annan att skicka mail eller ringa mig. men det löste sig ju, så jag ska infinna mig kl 9 imorgon för introduktion. schema får jag göra helt själv eftersom dom uppenbarligen inte gjort något åt mig. så det blir nog bra. förutom att man börjar 7 på morgonen då. det är inte så bra.

nu ska jag tvätta av mig ansiktet och tjocka ner mig i dubbelsängen bredvid mami.
gnatt


.

sista umebloggen! om jag inte får hybris imorgon då, men jag är mycket tveksam till det. skulle vara den obligatoriska övikbloggen då, men internet på bussen är ju inte alltid så pålitligt tyvärr. jag håller mest tummarna för att jag ska slippa frierier från serber denna gång och få sitta ifred med Magnus i lurarna hela vägen hem.
ikväll har jag hängt hos/på/i(?) rödluvan, fikat så jag förmodligen måste köpa en storlek större på kläderna nästa gång jag handlar och umgåtts med bästa folket. så nu är det bara att ägna resten av kvällen åt packning. fast först ska jag tappa resväskan i huvudet när jag tar ned den från garderoben, det har ju blivit lite av en fin tradition. så ja.. hejdå umeå.

.

umeå kan det här med att göra en jävligt dålig dag till en ännu sämre dag. lägg till snöstorm och +1 grad bara så man blir riktigt deppad och får starka funderingar på att dunka huvudet i väggen tillräckligt hårt för att vara däckad till april. just nu känns hemresan imorgon mycket, mycket, välkommen på grund av sådär trehundraatron anledningar.

.

vet ni hur jävla kallt det var imorse när jag skulle till skolan eller? första gången i höst fick jag ha mössa och fleecetröja under skinnjackan. nåja, grupparbetet gick relativt smärtfritt och vid 10 fick jag gå hem igen. väl hemma däckade jag i fyra timmar. liite trött tjej kan man sammanfatta det som. men å andra sidan drömde jag mardrömmar hela natten också och var vaken varannan timme så det behövdes nog.
nu ska jag äta mat och sen börjar tvkvällen. imorgon är sista dagen i umeå på lååång tid, kan väl säga att det ska bli liiite skönt att slippa motvinden.. så imorgon ska jag leka på skolan på förmiddagen och rädda livet på en docka som kan prata och på eftermiddagen ska jag tvätta och packa. wiiie


.

hej barn. fotboll, elvis, brieost och saft, det är så jag har spenderat min kväll. ganska trevligt förutom att landslaget för tillfället glömt hur man spelar fotboll då. vet inte riktigt vad dom håller på med. så nu ger jag upp och ska försöka däcka i sängen eftersom jag måste upp så okristligt tidigt imorgon och leka grupparbete. väldigt kul att det okristliga tiden är ungefär samma tid som jag kommer börja jobbet sen i fem veckor. jag undrar om dom kan tänka sig att jag kommer till praktiken lagomt till förmiddagsfikat varje dag istället?

.

först har man ont i huvudet för att man inte kan sova. sen har man ont i huvudet för att man har sovit. dagens ilandsproblem. eller delad första plats med att jag glömde hur trasig jag är och satte mig helt normalt upp i sängen vilket resulterade i cirka fjorton svärord. nu ska jag äta, duscha, diska och handla. och hämta ut min bok som äntligen kommit. sen ska jag hälsa på frun och det är väl pretty much allt jag kommer hinna med idag.


Sunday always comes too late

jag har verkligen försökt ta en ordentlig bild på mina jävligt trasiga lår/ljumskar. men det går liksom inte. för det första är det sjukt svårt att fota när man får chansa vart man ska rikta kameran, och för det andra är det svårt att knäppa bilder på sina ljumskar utan att det blir porr. så vi struntar i det. det gör då sjukt jävla cp ont.
jag kan inte sitta ordentligt, gå på toa är en plåga, att dra på mig byxorna som endast nuddade blåmärkena fick mig att rabbla alla svärord jag kan. gå normalt är inte möjligt och att ligga med raka ben funkar inte. det är galet hur trasig man kan bli av att åka lite cykel. när man inte ens ramlat liksom! jag vet inte hur jag ska kunna sitta på föreläsning imorgon, men det får väl bli ett senare problem. jag hoppas verkligen verkligen verkligen att jag är helt återställd tills på fredag, annars kommer 5½ timmes bussresa inte bli en rolig upplevelse.
men annars äre fint!

.

note to self:
åk inte på pakethållare i gupp. detta har resulterat till de största blåmärken jag någonsin sett, vilket i sin tur gör att jag inte kan sitta. tur att jag mest gillar ryggläge liksom.


vaknade glad och obakis.. ända till jag kom på att jag kanske fortfarande är full och att jag bakisheten kommer om några timmar istället. då blev jag lite ledsen igen. men jag ska ligga här och vara nöjd så länge det varar åtminstone.

om någon vill komma med stekta risnudlar och kyckling från thaitanten i igge under dagen går det jättebra. ni får en krona i dricks. och nöjet att se ett osminkat litet monster. om jag inte ska sminka mig och gå på dejt då, men har inte riktigt bestämt mig angående det än.

.återkommer


.

tur att det var fler än jag som röstade på min man ikväll. screw danny, jag tänker heta weise i efternamn när jag blir stor istället för saucedo. nästan lika coolt. nu ska jag noppa ögonbrynen, ställa mig i duschen, busa och kolla på kenza tyra show innan jag ska ta mig en tolvtimmare. gnatt.


Friday im in love

vet ni hur effektiv jag varit idag eller? gjort grupparbete på skolan, handlat, diskat, ätit lunch, sovit middag 2½ timme, gjort tacos, ätit.. fast det lät ju inte så effektivt det där när jag tänker efter. fuck. well, man ska ju inte överanstränga sig heller såhär i slutet av veckan. ikväll blir det morötter, dipp och idol. och kanske en film om jag orkar hålla mig vaken.


Thursday doesn't even start

det är kul när man inte kan sova om nätterna.
man är så pigg och glad när klockan ringer efter tre timmars sömn liksom. not.
efter skolan lekte jag och sofie på stan. vi skulle hitta outfits till lördag som är lika med festhest i kollektivet rödluvan. klädletandet gick sådär. jag hittade ett linne jag förmodligen inte tänker ha på mig och sofie köpte converse. middag intogs på Max och nu ska jag verkligen försöka vara vaken några timmar till utan powernap så jag kanske kan sova lite inatt istället. imorgon ska vi leka grupparbete med basgruppen. sånt där kul nivet.

jo justja. jag köpte ju en svinsnygg skjorta också. och bara därför kan jag försöka göra mig av med min andra nyinköpta oversize skjorta som ser ut som ett tält på mig, liite för mycket oversize alltså. den är blå/mörkblå rutig med uppvikta ärmar. står 34 på lappen men lätt att det är en 36a. Nypris 199 och lappen sitter kvar, högstbjudande!

.

får man äta pizza på en onsdag? är jag inte väldigt mycket värd det efter 8 timmar med föreläsningar? även om det är riktigt äcklig ålidhoodpizza så känns det ändå lockande. seg och noll motivation till att laga mat. och den trötta matlådan med pasta och ostsås i kylen lockar inte alls. sova borde jag också hinna med en sväng eftersom det är tvkväll till 23 idag och jag ska upp lika äckeltidigt imorgon.

nåja. fuck this shit.

.


fuck you !
fuck you very , very much
cause I hate what you do , and I hate your whole crew
so please don't stay in touch ..


.

dagens efterlängtade blogginlägg. idag är jag hemma i mjukiskläder och otvättat hår. uvi light kan man kalla det. eller irriterad blåsa som sköterskan på vårdcentralen sa när jag ringde dit imorse. alvedon och inte kissa fjorton gånger i timmen blev rådet. och med tanke på hur mycket överläkaren som föreläste igår hyllade just alvedon så mycket att det näst intill skulle kunna lösa världsproblem, så kör jag stenhårt. 1g var 6e timme.

igår kväll gjorde jag kemisk peeling. hemma alltså. 4 treo och liiiite vatten. bara kladda på och låta det vara tills det slutar sticka/bubbla, sen bara skölja av och huden är som ny. ett tips är väl att ha munnen stängd.. det kommer att rinna och det smakar inte gott i sån koncentrerad form, särskilt med tanke på att det är ganska äckligt med en tablett utblandat i ett helt glas vatten.

även att jag igår upptäckte att någon jävla utbytesstudent snott ägg från mig. bara ett, men ändå. man gör inte så. man frågar om man vill låna eller behöver. jävla idioter. men jag orkar inte bry mig, händer det igen så kommer jag ta fram geväret och gummiklubban. ska nog flytta in i torkskåpet på geo ändå. lååångt bort från allt vad utbytesstudenter heter. åk hem för fan!

nu ska jag ta mig en sväng på ica och hoppas att jag inte kommer hinna kissa på mig medan jag är där. vore ju så himla onödigt liksom.


.

jag hittade en sjukt rolig bild som jag tänkte dela med mig av innan jag ska sova. tur att jag börjar tio imorgon.


Monday you can fall apart

lång dag. trött tjej. 8.30-16. riktigt bra föreläsare. orkan ute. fyra äggmackor och oboy till middag.
nu dusch, bus, kolla på lite sällskap och sen sova.
händer liksom inte mycket spännande att uppdatera om när man är i skolan hela dagen. jag har ätit en plopp, en mars, en morot, en halv avokado och druckit två burkar cola till lunch. det är liksom det mest spännande jag kan bjuda på. imorgon kör vi 10-16. sovmorgon!

.

jag har haft ont i huvudet hela dagen och det vägrar släppa. jag drack ju bara cola och fanta igår vafan. utan tillsatser! sjukt orättvist. kanske en alvedon och för en gångs skull lägga mig innan det hinner bli en ny dag?
tåls att tänkas på åtminstone. inget jag skulle satsa pengar på dock.
imorgon ska jag gå i skolan halv nio till fyra halv fem eller nåt. det ska jag göra varje dag i två veckor. hur tänkte schemaläggaren? när ska jag hinna powenappa? hur ska jag hinna hem till top model-reprisen som börjar fyra? har väl bättre saker för mig än att sitta på vv hela dagen ffs.

.

nackdelar med att ha spotlights fästa under en hylla ovanför sängen:
det gör ont när dom ramlar ner rakt i pannan. och man blir less när det händer för tredje gången på samma dag. nu ska jag ringa min lilla mamma och sen ska jag äta en gurka.


.

soft helg. igår åt vi 94kronors pizza, grönsaker, dipp, popcorn och läsk på istids. jag var fortfarande mätt när jag vaknade. annars är det en slö dag idag. tvättar lite, ska på ica en sväng och i övrigt tänkte jag bara ligga i sängen och kolla på film. äre söndag så äre.


.

två avsnitt av weeds blev det. nu ska jag duscha och försöka hinna tillbaka till sängen innan jag svimmar av trötthet. vara vaken 18 timmar tar på krafterna. kommer faktiskt inte ihåg när jag var så här trött senast, eller när jag öht var vaken så här många timmar i sträck. återkommer när jag återuppstått om förhoppningsvis 12-13-14 timmar.

Friday im in love vol. 2

vad som skulle bli en seg kväll hemma blev en mycket trevlig myskväll på geo istället. vem kan tacka nej till sjukt god mat, vin, irish coffee och grymt sällskap? svårt val liksom. not. men nu är jag hemma. en lång dusch och en ännu längre natts sömn känns väldigt välbehövligt just nu. ligger massa minus på sovkontot. bara därför kommer jag väl vakna 8 imorgon. ovärt. så jag kanske skulle dra en film nu och hålla mig vaken en stund till. svåra livsavgörande val såhär på fredagskvällen. gonatt.

Friday im in love

tenta - ingen kommentar. varför måste dom alltid göra om tentaupplägget när vi ska skriva den?
tentalunch - helt okej. pizza och kycklingfilé. och kaffe. jävla massa kaffe idag
efter tentalunch - en jäävla matkoma som fortfarande inte gett med sig
ica - höll på att somna i kassakön
hem - städat, skurat, dammsugit, tvättat
nu - vänta på att kläderna ska torka så jag kan gå och hälsa på i kollektivet rödluvan
sen - sova. och lite idol. men mest sova
imorgon - sovmorgon deluxe. pizza och filmmarathon på istids


RSS 2.0